Müneccim miyim benSenin ilgi alanın sen daha iyi bilirsin![]()
Müneccim miyim benSenin ilgi alanın sen daha iyi bilirsin![]()
Ancak rüyanda görürsün onuBu dizi öyle olmayacakhaftaya totalde 3,15
![]()
İçine sen kaçmışsın gibi![]()
Ben gerçekleri haykırıyorum her zaman, Çiğdem hanımın işine gelirse yontulmuş oluyoruz, işine gelmezse yine kütük oluyoruzAra sıra yontuluyor şuanda o modda![]()
![]()
@MasacRE-
o yılan her zaman işine geldiği gibi konuşur zatenBen gerçekleri haykırıyorum her zaman, Çiğdem hanımın işine gelirse yontulmuş oluyoruz, işine gelmezse yine kütük oluyoruz![]()
Elde patlayan proje olarak tarihe geçecekAncak rüyanda görürsün onu![]()
o yılan her zaman işine geldiği gibi konuşur zaten![]()
@Maskeli Fedai Şuan senden daha önde kütüklükteBen gerçekleri haykırıyorum her zaman, Çiğdem hanımın işine gelirse yontulmuş oluyoruz, işine gelmezse yine kütük oluyoruz![]()
Kafana düşsün o kütükler
SHOW'um yine bombayı patlattı ablacım yeni haftalarda zirve bekliyorum ben de.Aaa diziyi izledim Show yeni bir İçerde ve Çukur gibi bir reyting rekortmanı dizi daha çıkardı şimdiden diyebiliriz bence @mrt-06 hayırlı olsun ayoll böyle diziler Showa yakışıyorAtv tozuttu malum
![]()
![]()
Kıvanç gençlenmiş sanki göbeği eritmiş vlla 10 yaş gençleşmiş gibi Kuzey görüntüsüne geri dönmüş Tubayla dizisinde göbekli yaşlı çaptan düşmüş gibiydi@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE-
Elçin nadir sevdiğim yeni nesil kadın oyunculardan ve butür dizilerde uzun zaman sonra ecünnü olmayan bir başrol kadın var en büyük artısı tabi diğer ecünnü kız hedefimde![]()
![]()
Toygar ve Uluç yine farklarını ortaya koymuşlar çekimler müzikler
Dizinin yıldızı tabikide Onur Saylak zaten görüntüsünden hemen favorim yapmıştımVartolu ile yarışır çok fenoman bir karakter daha geliyor
3:20
Başlangıcı normal 4-5 ile başlıyor böyle diziler Çukurda o civarlar başladı hele İçerdeyi ilk bölümden yayından kaldırıyordu forumdakılerSHOW'um yine bombayı patlattı ablacım yeni haftalarda zirve bekliyorum ben de.![]()
parasi neyse verelim de sus .ssBaşlangıcı normal 4-5 ile başlıyor böyle diziler Çukurda o civarlar başladı hele İçerdeyi ilk bölümden yayından kaldırıyordu forumdakıler![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @serhatt @Yiğitt @Harunnn60
Bu bölüm iyi bir artış olur 1.sırada olan Zürafanın da boynu kısalmaya başlamış onlar düşerken biz yükseliririz![]()
![]()
![]()
Çarpışma Zürafanın, Şahin Tepesi de ecünnü Esmanın boynunu kıracak inş. gelecek haftaBaşlangıcı normal 4-5 ile başlıyor böyle diziler Çukurda o civarlar başladı hele İçerdeyi ilk bölümden yayından kaldırıyordu forumdakıler![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @serhatt @Yiğitt @Harunnn60
Bu bölüm iyi bir artış olur 1.sırada olan Zürafanın da boynu kısalmaya başlamış onlar düşerken biz yükseliririz![]()
![]()
![]()
Cuma olursa bakabilirimDaha Vurgun gelecek Deniz ve Erkan.![]()