Sen bi sussana artık, çenen açıldı bugünO kadar reklama 3,99 nedir ya![]()
Sen bi sussana artık, çenen açıldı bugünO kadar reklama 3,99 nedir ya![]()
Bu sahne şimdiye kadarki en cesur ve gerçekçi sahnelerden biridir. İzlerken bi an kendimi içinde hissettim ortamın. Çekim kalitesi inanılmazdı. Kopan kollar bacaklar falan, yerli statüde böyle üst düzey kalite bir çekim kolay kolay göremeyiz. Uluç Bayraktar farkı diyorum buna. Sahnedeki duygu yoğunluğu, müzik, oyunculuk falan zaten müthişti. Her şeyiyle muazzam bir sahneydi be...Adamın Çukur'da rolü daha azdı ama karizması yüksekti orada yine. Buraya başrollerden biri olarak geldi güya ama Kıvanç'ın yanında baya ezik durmuş herif
Yalnız Kıvanç bomba sahnesini muhteşem oynamış ha. Sahne de harikaydı zaten, bölüme damga vurdu o sahne.
Birkaç bölüme 10 reytingi geçer sen merak etme, çakma Shameless'in eriyecek onu düşünO kadar reklama 3,99 nedir ya![]()
Biz bu hafta yükseldik yalnız 49.bölüme geldik Çarpışma bu gidişle 13'ü göremeyecekBirkaç bölüme 10 reytingi geçer sen merak etme, çakma Shameless'in eriyecek onu düşün![]()
Ben gerçekleri söylüyorum sadeceSen belanı arıyon galiba, diğer konuda Celasuna burda da buna saydırıyorsun, ölümün benim elimden olacak bu gidişle![]()
Gidiş ne ya hele bir soluklan diğer bölümlerin reytingini gör öyle konuşBiz bu hafta yükseldik yalnız 49.bölüme geldik Çarpışma bu gidişle 13'ü göremeyecek![]()
Baya cesur davranmışlar gerçekten. Yüksek ihtimalle ceza da yiyecekler ama işte o üzücü kısmı. Böyle çarpıcı bir işe imza atıyorsun ama Rtük denen kurum yok çocukların sağlığı etkilenir falan bir şeyleri bahaneyle geliyor cezayı kesiyor sana.Bu sahne şimdiye kadarki en cesur ve gerçekçi sahnelerden biridir. İzlerken bi an kendimi içinde hissettim ortamın. Çekim kalitesi inanılmazdı. Kopan kollar bacaklar falan, yerli statüde böyle üst düzey kalite bir çekim kolay kolay göremeyiz. Uluç Bayraktar farkı diyorum buna. Sahnedeki duygu yoğunluğu, müzik, oyunculuk falan zaten müthişti. Her şeyiyle muazzam bir sahneydi be...
İlk bölümü bile meraktan izlenmemişGidiş ne ya hele bir soluklan diğer bölümlerin reytingini gör öyle konuş![]()
Yav diziler üç aşağı beş yukarı bu reytinglerle başlıyor zaten, sanki bilmiyorsunİlk bölümü bile meraktan izlenmemişAile Arasında Filmi daha çok izlenmişti
![]()
Adamın Çukur'da rolü daha azdı ama karizması yüksekti orada yine. Buraya başrollerden biri olarak geldi güya ama Kıvanç'ın yanında baya ezik durmuş herif
Yalnız Kıvanç bomba sahnesini muhteşem oynamış ha. Sahne de harikaydı zaten, bölüme damga vurdu o sahne.
Aaa kütük beye afferim vlla doğru konuşuyor bugünSen belanı arıyon galiba, diğer konuda Celasuna burda da buna saydırıyorsun, ölümün benim elimden olacak bu gidişle![]()
İçine sen kaçmışsın gibiAaa kütük beye afferim vlla doğru konuşuyor bugün![]()
![]()
![]()
Ara sıra yontuluyor şuanda o moddaİçine sen kaçmışsın gibi![]()
Of gebersin
O konuyu açma hiç kardo ağzımı açarım daha da susmam.Baya cesur davranmışlar gerçekten. Yüksek ihtimalle ceza da yiyecekler ama işte o üzücü kısmı. Böyle çarpıcı bir işe imza atıyorsun ama Rtük denen kurum yok çocukların sağlığı etkilenir falan bir şeyleri bahaneyle geliyor cezayı kesiyor sana.
Bu dizi öyle olmayacakYav diziler üç aşağı beş yukarı bu reytinglerle başlıyor zaten, sanki bilmiyorsunSen de biliyorsun yükseleceğini bal gibi
![]()