2.Bölüme yetiş cnm dizi asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibiydiBiraz izledim güzeldi .![]()
2.Bölüme yetiş cnm dizi asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibiydiBiraz izledim güzeldi .![]()
Yazmaktan üşenmem yeter ki yazmaya değer olsun.O kadar yazıp emek vermişsin, izlemeden geçmem. Emeğe saygı.![]()
Çok iyi beee. Dizi gerçekten ilgi çekici.@Yiğitt @turkuazz @mrt-06 @MEnes @MasacRE- @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Güzel bir bölüm daha geliyor
Asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibi birşeydiÇok iyi beee. Dizi gerçekten ilgi çekici.![]()
Aynen ilk bölüm girizgahtı ve karakter tanıtımı falan yapıldı. Her şey yeni başlıyorr.Asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibi birşeydi![]()
![]()
![]()
Elite'yi tavsiye etmedim, işte sonucu gördük @kerem kimin sözünü dinleyeceğine ona göre karar versin
@kerem Diziden anlamıyor bak @Harunnn60 hemen benim oğlanı favorisi yaptıElite'yi tavsiye etmedim, işte sonucu gördük @kerem kimin sözünü dinleyeceğine ona göre karar versin![]()
En doğru düzgün duran o çünkü
Türk dizisi olsa yeni fenoman karakter olur diyecemde şu 3 lü gruptan rtük kanalı kapatırdı galibaEn doğru düzgün duran o çünkü![]()
Bunu gördün mü😵😕Türk dizisi olsa yeni fenoman karakter olur diyecemde şu 3 lü gruptan rtük kanalı kapatırdı galiba![]()
![]()
@xemrexxx
Ne diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu
3.Sezon onayını da vermiş netflixNe diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu![]()
Ne diye ozaman kötü haber almış gibi söylüyorsun ayoll3.Sezon onayını da vermiş netflix2020'ye kadar yayınlanacak işte dizi.
![]()
Ne diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu![]()
yani diyor ki nadia ile balık etli kız senin guzmanı öpecek bir güzel hogatha3.Sezon onayını da vermiş netflix2020'ye kadar yayınlanacak işte dizi.
![]()
Bu çok beyaz, işe yaramaz
ay sanki sen tene- tipebakıyorsun da ne bulsan kardır diye şapıyonBu çok beyaz, işe yaramaz![]()
Tipe tene bakmıyor olsam şuan birilerinin kollarında olurdumay sanki sen tene- tipebakıyorsun da ne bulsan kardır diye şapıyon![]()
kocaelideki 15-55 yaş arası erkeklern çoğunun teleonunda +18 videoların varmış ayol daha nolsunTipe tene bakmıyor olsam şuan birilerinin kollarında olurdum![]()
Hayatımda duyduğum seninde hayatında uydurduğun en saçma şey budurkocaelideki 15-55 yaş arası erkeklern çoğunun teleonunda +18 videoların varmış ayol daha nolsun@Çiğdem-