zaten anasını beğenen kızı mecbur beğenmek zounda yoksa anaya ayıp olurduAynen Ben beğendim gibi .
Aaa sen gerideydin değilmi bende günceldesin sanıyorum rahat rahat konusuyoruz
9x7
Geçiş bölümü olmuş. pek önemli bir olay olmadı. Fısıldayanlar konusunda hala bir aşama kaydedilmedi ara sezon finaline saklamışlar büyük ihtimalle. Diğer bölüm Eugene'i arayacaklar.
Daryl'ın sırtında geçen bölüm Michonne'da gördüğümüz yara izi vardı yine. 6 yıllık sürede bir şeyler olduğu kesin.
Tahmin ettiğim gibi Hilltop'ın başında Jesus var ama pek kabullenememiş gibi görünüyor. Aaron'la zaman geçirmeleri önümüzdeki bölümlerde olacakların sinyalini vermiş. Çünkü çizgi romanda Jesus - Aaron aşkı varmış.
Bende bitirip Sabrinaya devam edecem ben 5 sende 6 da kalmıştın galibazaten anasını beğenen kızı mecbur beğenmek zounda yoksa anaya ayıp olurdu
daradevili bitirdim şimdi sıra bunda üç vakte kadar yetişirim size
Niye yuhladın ki Judith ve Henry belli etmiyor mu o kadar zaman geçtiğini.
Bilmeme rağmen şaşırdım. FTWD ile aranın açılmasından dolayı galiba hala kabullenemedim.Niye yuhladın ki Judith ve Henry belli etmiyor mu o kadar zaman geçtiğini.
FTWD ile ortak bölüm olması farklı bir hava katardı ama şu aşamada öyle bir ihtimal yok gibi.Bilmeme rağmen şaşırdım. FTWD ile aranın açılmasından dolayı galiba hala kabullenemedim.
Hadi izle artık Bende 7.bölümü izlerim.zaten anasını beğenen kızı mecbur beğenmek zounda yoksa anaya ayıp olurdu
daradevili bitirdim şimdi sıra bunda üç vakte kadar yetişirim size
FTWD ile ortak bölüm olması farklı bir hava katardı ama şu aşamada öyle bir ihtimal yok gibi.
Evet orası hatalı olmuş haklısın. Niye böyle bir şeye ihtiyaç duydular ki? + birbirlerine bu kadar uzak olmaları da başlı başına saçma.Michonne 6 yıldır Hilltop'a gitmedi ve Maggie'nin orada olmadığını da yeni mi öğrendi?
Mideme bir şeyler olmaya başladı.