Netflix Elite - Dizi Yorumları

1×1

Başlangıç olarak fena bir giriş değildi. Olaylar iyi gelişti. Fakirlerin zengin lisesine gelmesi konusunu Pis Yedili'den esinlenmiş olabilirler. Türk dizi senaryosuna benzerdi çünkü. Başroldekilerden hiçkimseyi beğenmedim. Ne Samuel, ne Christian, Ne Guzman vs. Sadece Marina ve Nadya'yı beğendim. Bölümün sonunda ölenin Marina olmasına üzüldüm gerçekten. Olan yine en masum olanlara oluyor zaten. Diziyi bu yönüyle ve sorgu sahneleriyle UTC'ye de benzettim. Genel olarak yani izlenilirliği var işte.

1×1

Başlangıç olarak fena bir giriş değildi. Olaylar iyi gelişti. Fakirlerin zengin lisesine gelmesi konusunu Pis Yedili'den esinlenmiş olabilirler. Türk dizi senaryosuna benzerdi çünkü. Başroldekilerden hiçkimseyi beğenmedim. Ne Samuel, ne Christian, Ne Guzman vs. Sadece Marina ve Nadya'yı beğendim. Bölümün sonunda ölenin Marina olmasına üzüldüm gerçekten. Olan yine en masum olanlara oluyor zaten. Diziyi bu yönüyle ve sorgu sahneleriyle UTC'ye de benzettim. Genel olarak yani izlenilirliği var işte.
Utc ve pis 7 li çok orjinal yani 😱 auuuvvv BUnu @Harunnn60 da @serhatt da kandırır ayol SPD ci olmasından belliydi zatı :A @Çiğdem- @destere @MasacRE-

1×2

Konu çok hızlı ilerliyor gerçekten. Sorgu sahneleri gerçekten kaliteli ama dizinin işleyiş şeklini beğenmedim. Şu eşcinsel çocukların birbirini görür görmez sevişmesi mantıksız geldi. Ulu orta yapacaklardı falan. O sahneden iğrendim açıkçası. Bu kadar hızlı olmamalıydı. Şu Polo denilen çocuğun sevgilisini neden Christian'la işi pişirmesine izin verdiğimi anlayamamıştım. Ben video çeker, şantaj yaparlar dedim ama meğersem tema sadece ilişkilerini renklendirmeymiş. :A Şu Guzman'ın Nadya'ya ilgi göstermesinin sonu aşk ve yatakla süslenecek gibi geliyor. :F İkisi yakışıyor aslında. Birbirine tam zıt iki karakter.

1×3

Dizideki en iğrenç bölümdü sanırım. 3 bölümdür maruz kaldığım cinsel sahnelerden sıkıldım artık. Cinselliğin de bir sınırı olmalı. Marina'nın Samuel'in abisiyle yatmasına mı şaşırayım, yoksa heryerinin görünmesine mi? Yada Christian, Polo ve Sarışın kızın grup sex yapmalarına mı? Yada Nadya'nın çığırından çıkmasına mı? Tek kelimeyle cinsellik hat safada ve berbat bir bölümdü, izlerken hiç keyif alamadım. Diziden soğumama bu bölüm yetti yani.

1x3

Bu bölüm +18'e doğru kaymış. :F :F Yönetmen @destere sanırım :A

Her yerde bir sex sahnesi vardı. :F Adamlar yatıp kalkıp yemek yeme yerine sex yapıyorlar. :A @destere 'nin hayal ettiğin bir dünya..:bhr:

Şu grup sex yapmalarına oha diyorum. Bu sevgilsii tam gavat çıktı. Çocuk resmen sorunlu. :A Bizim oğlana da gün doğdu tabi :A

Marina'nın da başrolde ki oğlanın abisinin olayının bu kadar hızlı işlenmesine çok şaşırdım. :D Sanırım ilerde abisi kıza aşık olacak. Zaten bebekten ya ondan başkasından. :F Acaba kız hastalık bulaştırdı mı merak ediyorum. :A

Guzman ve Nafya gayet iyi ikili oldular :A Şu aralarında ki kız kesin araya entrika katacak. :A Bölüm sonunda seni elde etmek istiyor filan dedi. Kızım sen salak mısın :A Adamı sen kendin yolladın git bunu elde et diye :A Şimdiden eteklerin tutuşmaya başladı :A

@kerem @xemrexxx @Çiğdem- @destere

İyiydi bu ikisini sevdim. Yalnız 3 bölüm maşallah yani günaha girmiş kadar olduk izlerken. :F Sen böyle şeyleri izler miydin. :F @destere seni çok bozdu. :A

Zamanında Jessica Jones dizisinde ki shanelere kızıyordun, buna pes ses çıkarmamışsın :A

@Çiğdem- senin önerdiğin dizinin böyle olmasına çok şaşırdım. :A @destere 'den beklerim de senin önermen tuhaf geldi. :A

Aaaa ben onlarımı önerdim ayoll o sapıkları @destere @xemrexxx seviyor beni Guzman ve cinayet kısmı ilgilendiriyor :A :A :A

kerem Harun ne güzel izliyorlar @MasacRE- @Maskeli Fedai tuhaf dizileriyle zaman tüketmeye devam etsinler ayoll :A :A :A

@Harunnn60 'la beraber 6. bölümü bitirdik. :A Yani, 10 üzerinden 5-6 puanlık dizi bence. :A
Aaaa ben onlarımı önerdim ayoll o sapıkları @destere @xemrexxx seviyor beni Guzman ve cinayet kısmı ilgilendiriyor :A :A :A

kerem Harun ne güzel izliyorlar @MasacRE- @Maskeli Fedai tuhaf dizileriyle zaman tüketmeye devam etsinler ayoll :A :A :A
Çok şey sahneler var çiğdem :A Sen izlerken rahatsız olmuşsundur :A

Kerem ile biz uygun bulmadık :A