Aaa onları değil beni Guzman tarafı ilgilendiriyorMaria'nın görülmedik yeri kalmadı Bu diziyi senin övmeni çok iyi anlıyorum tam senin seveceğin sahneler var ama @Çiğdem- niye senin peşinden gidiyor anlamadım
Aaa onları değil beni Guzman tarafı ilgilendiriyorMaria'nın görülmedik yeri kalmadı Bu diziyi senin övmeni çok iyi anlıyorum tam senin seveceğin sahneler var ama @Çiğdem- niye senin peşinden gidiyor anlamadım
Evet Guzman iyi ama Kapalı çok trip yapıyor , az trip yapsa daha iyi olurAaa onları değil beni Guzman tarafı ilgilendiriyor
Diğerlerinin ne yaptığı ortada Guzman sarhoşken kapalı kızın yakınlasmasına izin vermedi hala şey ediyor onda bende kızdım zatenEvet Guzman iyi ama Kapalı çok trip yapıyor , az trip yapsa daha iyi olur
Diğer süslü sevgilisine ne diyorsunDiğerlerinin ne yaptığı ortada Guzman sarhoşken kapalı kızın yakınlasmasına izin vermedi hala şey ediyor onda bende kızdım zaten
En gereksiz ecünnüler işte o Maria ve diğer iki oğlanla şey eden Guzmanın yakasından düşmüyor 😕😕😕Diğer süslü sevgilisine ne diyorsun
Maria'nın görülmedik yeri kalmadı Bu diziyi senin övmeni çok iyi anlıyorum tam senin seveceğin sahneler var ama @Çiğdem- niye senin peşinden gidiyor anlamadım
Final yorumuda yapın @kerem @Harunnn60 katili görünce merak ediyorum yüzünüzü 1-2 bölüm kaldı hadi bitirin
Sorma Bu kadar cesaretli bir kız görmedim İlk tefa bu kadar açık sahneler gördüm @Çiğdem-kaldı tabiki benim göremediğim tek yeri kaldı onuda görsem ölsemde gam yemem
@kerem le @Harunnn60 un dizi izleme şekilleri bile aynı berbatlıkta, ilk altı bölümü yalayıp yuttuktan sonra finale iki kala kazık yutmuş gibi çakılıp kalmaları finali bir türlü bulamamaları ne kadar berbat yapıda olduklarına işaret...? bunların yorumunuda merak etmiyorum artık? yumurtayı soğuttular bu saatten sonra bu kuluçkadan civciv çıkmazFinal yorumuda yapın @kerem @Harunnn60 katili görünce merak ediyorum yüzünüzü 1-2 bölüm kaldı hadi bitirin
izleseydin kimbilir ne inciler döktürecektin ? la izlediğindende bir fok anlamıyorsun zaten iyiki izlemedin en azından bir bahanen varİzlemediğim için dediklerine cevap veremiycem
izleseydin kimbilir ne inciler döktürecektin ? la izlediğindende bir fok anlamıyorsun zaten iyiki izlemedin en azından bir bahanen var
2 Oğlan bir ecünnüyle şey ediyor sonra ecünnüden sıkılıp birbirleriyle ecünnüyü aldatıyorlar O ikinci kısım seni ilgilendiren kısım @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxİzlemediğim için dediklerine cevap veremiycem
Sorma Bu kadar cesaretli bir kız görmedim İlk tefa bu kadar açık sahneler gördüm @Çiğdem-
Black Sails vardı korsan dizisi orada neler neler oluyordu bu açıklık hiç bile@kerem le @Harunnn60 un dizi izleme şekilleri bile aynı berbatlıkta, ilk altı bölümü yalayıp yuttuktan sonra finale iki kala kazık yutmuş gibi çakılıp kalmaları finali bir türlü bulamamaları ne kadar berbat yapıda olduklarına işaret...? bunların yorumunuda merak etmiyorum artık? yumurtayı soğuttular bu saatten sonra bu kuluçkadan civciv çıkmaz
Git @destere nu ikna et sen adınız çıktı evlenince de gebersin artık bir yastıkta kocamak kısmını geçtiniz zatı kocamissiniz kocayacaginiz Ka @serhatt @Harunnn60Black Sails vardı korsan dizisi orada neler neler oluyordu bu açıklık hiç bile
Ama bu dizilerde bunları görmezden gelirsek başka oyuncular başka ilgi çekici konular var öyle @xemrexxx in Taht Oyunları gibi sırf şey üzerine değil
Emrenin savunduğu bir diziyi diğer sevdiği diziye övdüm bakalım şimdi ne halt yiyecek ikisinede laf edemez ortadan çatlar inş
Senaryoya bak ya tam istediğim gibi Ah çıkmaz ki karşıma öyle bi parlak2 Oğlan bir ecünnüyle şey ediyor sonra ecünnüden sıkılıp birbirleriyle ecünnüyü aldatıyorlar O ikinci kısım seni ilgilendiren kısım @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
Bi yastıkta geberme devri onlar içinGit @destere nu ikna et sen adınız çıktı evlenince de gebersin artık bir yastıkta kocamak kısmını geçtiniz zatı kocamissiniz kocayacaginiz Ka @serhatt @Harunnn60
Diziye başla yabancı kültürün gelişsin @xemrexxxSenaryoya bak ya tam istediğim gibi Ah çıkmaz ki karşıma öyle bi parlak
ONLARIN YAŞADIKLARINI KISKANIRIM BEN O YÜZDEN BAŞLAMAMDiziye başla yabancı kültürün gelişsin @xemrexxx