Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım :) bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem :)
Bence toplu olarak izlemedikten sonra yorumsuz bir şekilde izlenilebilir ama beraber izlerken yorumlar yapılmalı tabi :A

@MasacRE- yede sanada lanet olsun:) kötü kötüyü destekler zaten aksi bir durum beklemedik bizde :) sen biricik dostunu boşver @Çiğdem- le bana kulak ver doğru yoldan sapma :)
Zor durumdayken beni savunan adamı satmam ben :A @MasacRE- ( Sattı :A)
Bu konuda ben de doluyum çünkü sıvadaşıma karşı :A Daha önce bana da aynı şeyleri yapmıştı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum :A
Bunlarınkı kütük kardeşliği ayoll :A :A :A

Esmer olanı Maskeli Beyazı Masacre :F :F :F
yuzukyukseltici-04-1--470x470_0.jpg

kim olsa affetmeyiz aynı yorumu yaparız hatta o gün ben yorum yapmayı unutmuştum sonra foruma girip kendimi kalaylamaya başlamıştım :) bizde ayrım yoktur doğruyu yapmayanı kendim bile olsa affetmem :)
Ben azıcık uzun yapamamıştım ilk bölm yorumunu ve kütük @MasacRE- car car ediyordu kendileri hiç yorumsuz gitmeyi destekliyor şimdi :A :A :A @Maskeli Fedai

Bence toplu olarak izlemedikten sonra yorumsuz bir şekilde izlenilebilir ama beraber izlerken yorumlar yapılmalı tabi :A
toplu veya topsuz farketmez yorum şart :) forumda milyonlarca kişi bizi izliyor takipe diyor hayranlarımızı yorumsuz bırakmamak lazım :)

biz elite izlerken sen daradevilin ilk iki sezonumu izleyecektin öyle bişeyler söylemiştim durumlar ne alemde :)

Zor durumdayken beni savunan adamı satmam ben :A @MasacRE- ( Sattı :A)
parantez içinde gerçek duygularını dökmüşsün :)

Kibar bir şekilde 'izlemeyeceğim' demek varken neden hakaret ediyorsunuz güzelim diziye. :A Pişman olacaksınız, ama elinizden tutan olmayacak. :A En azından ben tutmayacağım. :A
bizi bir kenara bırak her iki diziyide izlemiş biri olarak kendi kendine sor bu soruyu ? :)
hunting hill ile çakma twd dizisini yanyana koyduğunda hunting at gibi çakma twd eşek gibi durmuyor mu ? :)
eminim sanada öyle geliyordurda itiraf edemiyorsundur :)

1x10. Bölüm
Sezon Finali

ve sezon finalide harika bir bölümle noktalandı yalnız öyle bir bittiki önümüzdeki sezon nasıl devam edecek dizi? nerden ilerleyecekler? sanki sezon finali değilde final gibi bişey oldu :)

herşeyin kabahatlisi lanetli evmiş ahmetde, mehmetde, ayşede, fatmada suç yok her haltı ev yemiş :)
bölüm steven ın hayali bir sahnesiyle başladı güya karısı hamileymiş falan derken karısının mosmor kesilen vücuduyla irkilip tekrar kaldığımız yere dönüş yaptık :)
eve giriş yapan steven luke u kırmızı kapılı odada görünce içeri daldı babayı ise dışarda esir aldı hayaletler? içeri gireni tek tek avlayıp kırmızı odada topladı lanetli ev :) luke son anda paçayı kurtardı ama bunun bedeli babanın kendisini feda edişi oldu... baba hugh luke un yaşamasına karşılık kendisini feda etti, karısının hayaletiyle bir ömür boyu oynaşıp dursunlar artık :)
baba hugh geçmişte karısını neden kurtaramadığını anlattığı hikayede sürprizlerle doluydu, karısı olivia evin çalışanları dudley çiftinin yumurta kafalı çocuğu abigail i zehirlemişti zamanında,,, daha önceki bölümlerde luke un hayalidir dediğimiz abigail in gerçek biri olduğunuda çözmüş olduk ve katil olivia çıktı ..:)
baba hugh geçmişte evi yakmaya karar verdiğinde ona şiddetle karşı çıkanlar ise yine abigaile in anne babası olmuş çocuklarının hayaletinden vazgeçememişler.
ev ev değil mübarek fıkır fıkır hayalet fışkırıyor :) uzun adamıyla tekerlekli sandalyeli çocuğuyla saat tamircisiyle geçmişte kaç kişi evde öldüyse hayaletleri evin her bir köşesinde oynaşıp duruyordu :)
bölüm sonunda kurtulan kardeşlerin baba nasihatı dinleyip anlaşmazlıkları bir kenara bırakışını ve mutlu aile tablosu çizişini gördük :)
benim merak ettiğim asıl konu final gibi sezon finali oldu, gelecek sezona ne kaldı anlatılacak ?

muhteşem bir diziyi birlikte tüketmenin mutluluğunu yaşıyorum şu an :)anladığım ve bir o kadarda anlaşılmaya muhtaç sahneleriyle büyük bir heyecanla diziyi tükettik, bu muhteşem yolculukta beni yalnız bırakmadığınız için hiçbir tarafınız dert görmesin @Çiğdem- @MasacRE- @DarkLegenD :)

yeni dizilere yelken açmak üzere konuyu terkediyorum :)

bu diziyi şu an aramızda olmayan @Forumdash a da şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle seveceğinede eminim :)

@MelankoliK in tiz zamanda diziyi tüketmesini diler bizimle birlikte diziyi izleme zevkini kaçıran @xemrexxx @MEnes ve @Maskeli Fedai iyi ise yerden yere vurup lanetleyerek mesajıma son veriyorum :)
2.bölümü de bu akşam izleyeceğim :)

bizi bir kenara bırak her iki diziyide izlemiş biri olarak kendi kendine sor bu soruyu ? :)
hunting hill ile çakma twd dizisini yanyana koyduğunda hunting at gibi çakma twd eşek gibi durmuyor mu ? :)
eminim sanada öyle geliyordurda itiraf edemiyorsundur :)
Çakma diye ezdiğiniz dizi, babasını alır pazara gönderir, meydanda rezil edip, alışveriş yaptırır. :A FTWD'nin her sezonu ayrı güzeldir, 2. sezondan sonra iyice açılır, 4. sezonda zirvesini görür. :A