Yorum .@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın![]()
![]()
![]()
Yorum .@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın![]()
![]()
![]()
Türk dizileri bana yetiyorSende izle yabancı dizi kültürün gelişsin![]()
![]()
![]()
hahahh sen nerden tanıyorsun be Şebnemi@denizz19 senin Şebnem çıktı yine Serhat deli gibi seni arzuluyor herhalde![]()
O bir efsane phahahh sen nerden tanıyorsun be Şebnemi![]()
Şaşırdım bilmene aferin sanaO bir efsane p![]()
@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu![]()
![]()
Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yokYeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu
![]()
![]()
![]()
İlk iki bölüme bakta öyle akrar ver ayollBen devam etmeyeceğim ilgimi çekmedi.![]()
İlk iki bölüme bakta öyle akrar ver ayoll@destere küser
![]()
Kız ben yurt internetinden doğru düzgün giremiyorum ama en yakın zamanda detaylı yorum yapacam@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın![]()
![]()
![]()
Hahah takılıyorum size diziyi keşfetmeniz iyi olmuş zaten bizede dizi lazımdıKız ben yurt internetinden doğru düzgün giremiyorum ama en yakın zamanda detaylı yorum yapacam![]()
Aaaa sen Pll sevmiyormuydun yanlışmı hatırlıyorum ayollİlk bölüme baktım.
Her yeri klişe dolu. Ters köşe eden yada belli bir maceraya atıldığımı hissettiğim bi dizi değil malesef. Devam etmeyeceğim.![]()
@destereAaaa sen Pll sevmiyormuydun yanlışmı hatırlıyorum ayollBuda cinayeti konu alıyor bence senin seveceğin bir dizi 2.bölümede şasn ver @destere ile bizim hatrımıza bende başta ısınamadığım bir çok diziyi onların ısrarıyla devam edip memnun kaldım
![]()
![]()
2.Bölümden sonra kararını ver tam olaylar ozaman oturuyor sevmezsen yine terk edersin![]()
![]()
![]()
hala daha yeni bölümlere geçiş yapamadım bu akşam en az iki bölüm izleyip bölüm izleyip tamamlarım eksiği@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu![]()
![]()
Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yokYeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu
![]()
![]()
![]()