Yorum .@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın
Yorum .@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın
Türk dizileri bana yetiyorSende izle yabancı dizi kültürün gelişsin
hahahh sen nerden tanıyorsun be Şebnemi@denizz19 senin Şebnem çıktı yine Serhat deli gibi seni arzuluyor herhalde
O bir efsane phahahh sen nerden tanıyorsun be Şebnemi
Şaşırdım bilmene aferin sanaO bir efsane p
@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu
Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yok Yeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu
İlk iki bölüme bakta öyle akrar ver ayoll @destere küserBen devam etmeyeceğim ilgimi çekmedi.
İlk iki bölüme bakta öyle akrar ver ayoll @destere küser
Kız ben yurt internetinden doğru düzgün giremiyorum ama en yakın zamanda detaylı yorum yapacam@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapın
Hahah takılıyorum size diziyi keşfetmeniz iyi olmuş zaten bizede dizi lazımdı @xemrexxxKız ben yurt internetinden doğru düzgün giremiyorum ama en yakın zamanda detaylı yorum yapacam
Aaaa sen Pll sevmiyormuydun yanlışmı hatırlıyorum ayoll Buda cinayeti konu alıyor bence senin seveceğin bir dizi 2.bölümede şasn ver @destere ile bizim hatrımıza bende başta ısınamadığım bir çok diziyi onların ısrarıyla devam edip memnun kaldımİlk bölüme baktım.
Her yeri klişe dolu. Ters köşe eden yada belli bir maceraya atıldığımı hissettiğim bi dizi değil malesef. Devam etmeyeceğim.
@destereAaaa sen Pll sevmiyormuydun yanlışmı hatırlıyorum ayoll Buda cinayeti konu alıyor bence senin seveceğin bir dizi 2.bölümede şasn ver @destere ile bizim hatrımıza bende başta ısınamadığım bir çok diziyi onların ısrarıyla devam edip memnun kaldım
2.Bölümden sonra kararını ver tam olaylar ozaman oturuyor sevmezsen yine terk edersin
hala daha yeni bölümlere geçiş yapamadım bu akşam en az iki bölüm izleyip bölüm izleyip tamamlarım eksiği@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu
Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yok Yeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu