En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay vay ikizler şov yapmış [emoji44] dünde dedim konu sıkıntısı olmayan bir diziye benziyor. Sırf Erler Film için biraz bakmıştım, benim izleyeceğim bir dizi değil yoksa.

Yeni bölüm fragmanı tam ABlik olmuş haftaya reytingleri tavan yapacaktır. Ne de olsa Rıza Baba ve Evlatlarını gösterdi.
Cuma derbi var konu uzayabilir. @papuleoo

Abi şaka mısınız ya? Ciddi ciddi dün akşam bu kadar kişi o diziyi izledi mi? Bu kadar mı açsınız "komedi"ye? Madem öyle Ahmet-Murat ikilisinin dizisini herkes izleyecek o zaman yoksa bunun başka türlü mantıklı bir yanı yok.

Anam o kadar dizi aldınız en kalitesizi tuttu :A Muhteşem İkili de tutmayacak malesef. Yeni yönetim tam bir fiyasko :A

Yalan Dünya 5 sezon yayınlanmadı ki :A
Kötü işlerdi o tutmayanlar, en güzeli tuttu işte. Erler Film’den 3. dizi siparişini de vereceğiz hayırlısıyla :Z

4-5 sezon dedim zaten kaç olduğunu hatırlamıyorum :A

Bunu yazan da benim çünkü. İnandırıcı değilsin. :A
Dün kuzenim yazmış :A

İkizler denen dizinin bu oranlarını almasının tek bir açıklaması var; o da Türkiye'nin dizi kalitesinden yoksun oluşudur. Total'i anlarım da AB'de bile 5 reyting üstü almış.

UTC gibi bir dizinin bu ülkede yayınlanmasına mı acıyayım? Yoksa milletin bu diziyi izleyişine mi?...

İkizler denen dizinin bu oranlarını almasının tek bir açıklaması var; o da Türkiye'nin dizi kalitesinden yoksun oluşudur. Total'i anlarım da AB'de bile 5 reyting üstü almış.

UTC gibi bir dizinin bu ülkede yayınlanmasına mı acıyayım? Yoksa milletin bu diziyi izleyişine mi?...
AB de 3,90 falan atma :A

Sen niye acıyorsun yayınlanıyorsa bizim ülkemizde yayınlanıyor sen niye acıyorsun? seviyoruzki yayınlamışlar talep ettik arz ettiler alan memnun satan memnun sanane :) sen git alaman hırbolarının pis dizilerini izle, bizim kaliteli yerli malı dizilere salça olma :)

Sen niye acıyorsun yayınlanıyorsa bizim ülkemizde yayınlanıyor sen niye acıyorsun? seviyoruzki yayınlamışlar talep ettik arz ettiler alan memnun satan memnun sanane :) sen git alaman hırbolarının pis dizilerini izle, bizim kaliteli yerli malı dizilere salça olma :)
Ne demek banane? Çocukluğumdan beri dizi ve çizgi filmlerle büyüdüm ben. Neler izledim neler. Sen tabii o zamanlar anne karnında falandın yada dünyadan bi haberdin herhalde. :A

İkizler tutar demiştim. Dün teyzemler izledi. Çok saçma ve basit gerçekten. Ama türk halkı sever bunları.

Ne demek banane? Çocukluğumdan beri dizi ve çizgi filmlerle büyüdüm ben. Neler izledim neler. Sen tabii o zamanlar anne karnında falandın yada dünyadan bi haberdin herhalde. :A
çocuklukta herkes çizgi film izlemiştir neyi anlatmaya çalışıyorsun alamancı :) ama biz çocukluğu atlatınca çizgi filmleri bırakıp kaliteli dizilere koştuk sen hala çocuklukta kalmışsın işin kötü :)
ikizler diye dizimi vardı ismi çok fantazikmiş izlerim bunu umarım tahmin ettiğim şeylerdir ikizler :)

Elimi Bırakma'ya kocaman tebrikler, AB grubunda +6 reytingi aşmış. :X

Bir Litre Gözyaşı konudan bağımsız aşk üzerinden ilerliyor diye çok yorum gördüm, onun da etkisi olabilir ama istenileni veremiyor. Yeni yılı göremeden bitecek sanırım...

Ağlama Anne de tam istenileni veremese de sezon sonuna kadar kurtarabilir kanalı bence.

Elimi Bırakma'ya kocaman tebrikler, AB grubunda +6 reytingi aşmış. :X

Bir Litre Gözyaşı konudan bağımsız aşk üzerinden ilerliyor diye çok yorum gördüm, onun da etkisi olabilir ama istenileni veremiyor. Yeni yılı göremeden bitecek sanırım...

Ağlama Anne de tam istenileni veremese de sezon sonuna kadar kurtarabilir kanalı bence.
Bir litre gözyaşı 6. bölümde bitiyor diye biliyorum:D

Ağlama Annneye gelince Birceye üzülüyorum. Her yıl dizi yapıyo ve dizisi hep 1 sezon sürüyor :(

TOTAL
1. Çukur - 10,40 | Show TV
2. Söz - 7,51 | Star TV
5. Yasak Elma - 5,65 | Fox TV
10. Masterchef Türkiye - 3,40 | TV8
17. Ege'nin Hamsisi - 2,51 | TRT1
20. Sarıkamış Çocukları - 2,28 | Kanal D
23. Can Kırıkları - 2,07 | ATV

AB
1. Çukur - 10,21 | Show TV
3. Söz - 4,90 | Star TV
4. Yasak Elma - 4,71 | Fox TV