Güzel konuşuyorsun bugün sevdim.Kanal D'nin çöküşü ispatlandı. O kadar iş arasından (TV8'de bile dizi tutturan Medyapım) tutan Erler Film işi oldu. Bir de Ay Yapım neden çalışmıyor derler. Akasya Durağı'nı da başlatırlar son çare yakında.
Güzel konuşuyorsun bugün sevdim.
Tutacaktır Kanal D'nin gerçek kitlesine hitap ediyor.
Jet Sosyete kepenkleri indirsinİkizler denilen rezilliğin AB’de Jet Sosyete’den bile daha çok izlenmesi.. Bu ülkede artık varoşluk iş yapıyor maalesef. Ve ciddi ciddi tutacak gibi. Hele ki o itici çocuğu uzun süre ekranlarda görme fikri bile tüylerimi ürpertiyor. Allah hepimize sabır versin.
Bu paçoz reyting sisteminde kalitemizle var olmaya devam edeceğiz inşallah.Jet Sosyete kepenkleri indirsin
kızım kaç reyting almış onun günü hangi gündü o haberi niye kaçırdımki ben ?Halkımız İkizler’i sevdi, haftaya +8 reytingi aşacak anlaşılan. İlerleyen günlerde 10-11 reytingi bile görebilir. Masraflı dizilere inat düşük bütçeyle iş tutturuyoruz. Her kanala özgü değildir, kısa sürede pazar akşamlarına da dizi bekliyoruz Erler’den
Cuma günüydükızım kaç reyting almış onun günü hangi gündü o haberi niye kaçırdımki ben ?
eeeCuma günüydü
Antiler çatlamaya başladı şimdiden. Sosyete şeyisi Yalan Dünya kopyası çıktı, karşınızda Kanal D yok ki size 4-5 sezon dayansın. TV8 bile dayanamadan kaldıracak gibi...
Halkımız İkizler’i sevdi, haftaya +8 reytingi aşacak anlaşılan. İlerleyen günlerde 10-11 reytingi bile görebilir. Masraflı dizilere inat düşük bütçeyle iş tutturuyoruz. Her kanala özgü değildir, kısa sürede pazar akşamlarına da dizi bekliyoruz Erler’den
Bunu yazan da benim çünkü. İnandırıcı değilsin.Çok basit bir iş olmuş, buna ne gerek varmış? Keşke bu kadroyla dram yapsalardı, çok da iyi iş çıkardı. 2018 yılında böyle işleri ekrana sürmek nedir ya?
Acunun sitesinden reytinglere bakmak çok mu zorkızım kaç reyting almış onun günü hangi gündü o haberi niye kaçırdımki ben ?
Anam o kadar dizi aldınız en kalitesizi tuttu Muhteşem İkili de tutmayacak malesef. Yeni yönetim tam bir fiyaskoAntiler çatlamaya başladı şimdiden. Sosyete şeyisi Yalan Dünya kopyası çıktı, karşınızda Kanal D yok ki size 4-5 sezon dayansın. TV8 bile dayanamadan kaldıracak gibi...
Halkımız İkizler’i sevdi, haftaya +8 reytingi aşacak anlaşılan. İlerleyen günlerde 10-11 reytingi bile görebilir. Masraflı dizilere inat düşük bütçeyle iş tutturuyoruz. Her kanala özgü değildir, kısa sürede pazar akşamlarına da dizi bekliyoruz Erler’den