En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha İkizler harika başlamış, şoktayım. Yönetimin en iyi başlayan işi oldu, teşekkürler Erler Film. Üçüncü dizimizi de bekliyoruz. :bhr: :Z

İkizler denilen rezilliğin AB’de Jet Sosyete’den (ve Erkenci Kuş’un UTC’den) daha çok izlenmesi.. Bu ülkede artık varoşluk iş yapıyor maalesef. Ve ciddi ciddi tutacak gibi. Hele ki o itici çocuğu uzun süre ekranlarda görme fikri bile tüylerimi ürpertiyor. Allah hepimize sabır versin.

Kanal D'nin çöküşü ispatlandı. :A O kadar iş arasından (TV8'de bile dizi tutturan Medyapım) tutan Erler Film işi oldu. Bir de Ay Yapım neden çalışmıyor derler. :A Akasya Durağı'nı da başlatırlar son çare yakında. :A

TOTAL
1. Erkenci Kuş - 6,93 | Star TV
3. İkizler Memo-Can - 5,60 | Kanal D
4. O Ses Türkiye - 4,79 | TV8
5. Yeni Gelin - 4,78 | Show TV
8. Kalk Gidelim - 3,58 | TRT1

AB
1. O Ses Türkiye - 6,86 | TV8
2. Erkenci Kuş - 6,45 | Star TV
5. İkizler Memo-Can - 3,98 | Kanal D
6. Kalk Gidelim - 3,81 | TRT1
20. Yeni Gelin - 1,60 | Show TV

İkizler denilen rezilliğin AB’de Jet Sosyete’den bile daha çok izlenmesi.. Bu ülkede artık varoşluk iş yapıyor maalesef. Ve ciddi ciddi tutacak gibi. Hele ki o itici çocuğu uzun süre ekranlarda görme fikri bile tüylerimi ürpertiyor. Allah hepimize sabır versin.
Jet Sosyete kepenkleri indirsin :A

Antiler çatlamaya başladı şimdiden. Sosyete şeyisi Yalan Dünya kopyası çıktı, karşınızda Kanal D yok ki size 4-5 sezon dayansın. TV8 bile dayanamadan kaldıracak gibi...

Halkımız İkizler’i sevdi, haftaya +8 reytingi aşacak anlaşılan. İlerleyen günlerde 10-11 reytingi bile görebilir. Masraflı dizilere inat düşük bütçeyle iş tutturuyoruz. Her kanala özgü değildir, kısa sürede pazar akşamlarına da dizi bekliyoruz Erler’den :bhr:

Halkımız İkizler’i sevdi, haftaya +8 reytingi aşacak anlaşılan. İlerleyen günlerde 10-11 reytingi bile görebilir. Masraflı dizilere inat düşük bütçeyle iş tutturuyoruz. Her kanala özgü değildir, kısa sürede pazar akşamlarına da dizi bekliyoruz Erler’den :bhr:
kızım kaç reyting almış onun günü hangi gündü o haberi niye kaçırdımki ben ?

Antiler çatlamaya başladı şimdiden. Sosyete şeyisi Yalan Dünya kopyası çıktı, karşınızda Kanal D yok ki size 4-5 sezon dayansın. TV8 bile dayanamadan kaldıracak gibi...

Çok basit bir iş olmuş, buna ne gerek varmış? Keşke bu kadroyla dram yapsalardı, çok da iyi iş çıkardı. 2018 yılında böyle işleri ekrana sürmek nedir ya? :X
Bunu yazan da benim çünkü. İnandırıcı değilsin. :A

Anam o kadar dizi aldınız en kalitesizi tuttu :A Muhteşem İkili de tutmayacak malesef. Yeni yönetim tam bir fiyasko :A

Yalan Dünya 5 sezon yayınlanmadı ki :A

Vay vay ikizler şov yapmış [emoji44] dünde dedim konu sıkıntısı olmayan bir diziye benziyor. Sırf Erler Film için biraz bakmıştım, benim izleyeceğim bir dizi değil yoksa.

Yeni bölüm fragmanı tam ABlik olmuş haftaya reytingleri tavan yapacaktır. Ne de olsa Rıza Baba ve Evlatlarını gösterdi.