yedinci bölümü nihayet izledim
harika bir bölümdü diyemeyeceğim özellikle gültenin yılmazı dere kenarından kurtarışında bir çok problem vardı gülten yılmaz beygirini kimseye görünmeden nasıl huğa taşıdı orası belirsiz
yılmaz kazmasının habire kalkıp kalkıp düştüğü sahneler boş zaman doldurmaya yönelik sahnelerdi birde mantık nerde yani hadi intikam alacaksında o halde kalkıp bıçakla gitmenin alemi varmı ? maksat desinler bu ne irkek adam yaralı halde bile bodoslama dalıyor rakibine?
karakterlerden bir tarafı çok kötü bir tarafı çok iyi göstermeye çalışmaları saçmalık gözümüzün içine zorla yılmazla fekeli tayfasını iyi insanlar diye sokmaya çalışıyorlar karşı tarafı gittikçe yerin dibine batırıyorlar gidişat feci ,
bu bölümü izlerken ilk defa bitirmekte zorlandım çok sıkıldım umarım düzelir dizi ama hiç umut vermemeye başladı
ben eski bölümü daha yeni tükettim siz taze bölümü izliyorsunuzdur şimdi
@Dosi @Yiğitt @vadikızı @serhatt @xemrexxx size kolay gelsin
bir ara yeni bölümüde izlemeye çalışacağım züloşumun hatrına? o kızıda rezil ettiler çoluk çocuğa karıştı kız hala yılmz yılmaz diye sayıklaması mide bulandırıcı
oysa o çiftliğe hanımlık yapmalıydı emretmeliydi süründürmeliydi milleti dizi züleyhanın hanımağalığı üstüne gitmeliydi
yılmazla demir kazmasının birbirlerini ne kadar yolmaya çalıştıkları umrumda değil züloşu öne çekmeleri şart yoksa diziye her hafta küfredeceğim diziyi terkedene kadar