En Kara günün için @Çiğdem- in var galibasaniyeye gaffur ambargo koymuş yoksa alırdım yani yedekte tutardım kara günler için
En Kara günün için @Çiğdem- in var galibasaniyeye gaffur ambargo koymuş yoksa alırdım yani yedekte tutardım kara günler için
hogatham ak pak günler için gelinlik kadar beyaz günlere saklıyorum onuEn Kara günün için @Çiğdem- in var galiba
Kerem ve İbo var muhteşem kasları ve tatlılıklarıylamuhteşem ikili derken öykü karayel ve özge gürelden bahsediyorsun sanırım
ibrahim çelikkol oyuncu olarak idare eder kerem bursin ise tam felaket hiç bir dizide dikiş tutturamayanlardan yani burda saplardan hayır yok diziyi kurtarsa kurtarsa kızlar kurtarırKerem ve İbo var muhteşem kasları ve tatlılıklarıyla
hogatham ak pak günler için gelinlik kadar beyaz günlere saklıyorum onu
Kıskanc yer cücesine yine ağzının payını vermişsin cnmEn Kara günün için @Çiğdem- in var galiba
Bu kez spoiler içine spoiler ekliyorum görme diye ama sen yinede hafif açalıntı yapınca spoiler kutucuğu açıldı bu mesajı gözüm kapalı yazdığım için saçmalayabilirim
fragmanda kerem alışık yılmaz kazmasına yardım ediyordu o yüzden benim nefretimi şimdiden kazandı ayrıntıları artık izleyince yorarım
bölümü izlemeden kesinlikle spoiler açamamBu kez spoiler içine spoiler ekliyorum görme diye ama sen yinede hafif aç
Yine dolu dolu bir bölümdü. Yalnız daha önce belirtmiştim inşallah hep kovalamaca sahneleri olmaz diye. Bu bölüm öyleydi ama artık Yılmaz'ın elini kolunu sallayarak gelmesini bekliyorum. Yan konağı o alır belki illerde.
Gülten abisine son sahnede iyi rest çekti @destere . Yüzüğüde attı. Bile bile, Züleyha ile durumu bile bile içindeki sevgiyi büyütmüş. Keşke bu denli olmasaydı. Feleke'mi senin deyikinle Teke'mi her neyse. edit: baktım Fekeliymiş ismi Onun şöförü tam Gülten'e göre Daha Gülten'in adı Doktor ilede çıkacak
Demir çok gaddar çıktı. Gafur'da biraz merhamet var gibi ama korkuyor Demir'den. Sarhoş arkadaşı bile şaşırdı. Demir yaktırdı Yılmaz'ın saklandığı yerdeki tüm evleri. o garibanların elinden Fekeli tutar. 7. bölümüde sabırsızlıkla bekliyorum
sen hala ne fragmanından bahsediyorsun kötü codmin millet yedinci bölümü izlemiş yorum yapıyor sen hala fragman sayıklıyorsun7. bölüm fragmanını yeni izledim. Fekeli ile Hünkar'ın ilişkisi çıkacak ortaya, yanılmadık. Yılmaz ve Demir'in kavgası da damga vurur.
7. bölüm dün akşam yayınlandı daha. Bu gece izlerim.sen hala ne fragmanından bahsediyorsun kötü codmin millet yedinci bölümü izlemiş yorum yapıyor sen hala fragman sayıklıyorsun
kısmetse bende bu gece kovalayacağım züleyhayı7. bölüm dün akşam yayınlandı daha. Bu gece izlerim.
Yılmaz kurtaracak bence Demir'i oradan, Fekeli bomba gibi geliyor.Ooo fragman dehşet 15-16 alırız bu hafta
Kurtarmasın kalsın orda pislikYılmaz kurtaracak bence Demir'i oradan, Fekeli bomba gibi geliyor.
harikayı peşin attım züleyha için ama fragmanı açıpta izlemedim yalan söyleyecek halim yok