Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
kutlarım @Doğu allah seni varya neyse yani iyiki aramızdasın üç yıldır kahrını çekiyoruz ne kadar kendimizi takdir etsek yinede hakkımızı teslim edemeyiz :) kimbilir bu üç yıl boyu burda oyalamasaydık seni gidip nereleri hangi forumları kirletecektin :)
Teşekkürler sıva erbabı :A Üç yılda masaya çok şey yatırdık beraber nice yatırmalara inş. :A

Şimdi düşününce cidden tüm yükü adamın üstüne bırakmışız. :A :A Yine de @Doğu kardeşim zeki adamdır altından kalkar güveniyorum. :A

Benim uyku düzenim eskisi gibi olmaktan çok uzak. En geç gece 1-1.30'a kadar durabiliyorum. :A Sonra vücut uyku istiyor istem dışı. :A @DarkLegenD'e ise acımamışsın resmen tokat gibi atmışsın suratına İsmail Abi'mi. :A
İşte sen gör nekadar habersiziz birbirimizden :D
Evet Dark'ı iyi şutladım :A

sıvama dozunu bir türlü ayarlayamadın gitti pis isveçli :) hayatı boyunca hep itilmiş ve kakılmış @Doğu sıvadaşım bu kadar övgü dolu sıvayı kaldırmayacaktır sıva zehirlenmesi yaşar şimdi :)
ilk yorumlaştıklarımdan biri derken tamam bu kısım olabilir çünkü kırk kişiyle ilk kez yorumlaşmışsındır doğuda o kırkından biridir bu cümlenin pek bir özelliği yoktur :)
ama şu ruh ikizim falan filan işleri batırmış o kadar sıvaya gerek yoktu :)
bende yeri hep ayrıdır kısmına gelirsek neyse o kısmı çok abartılı değil klasik herkese söylediğin söz bir zamanlar banada söylemiştim bende sandım sadece benim sende yerim ayrı sonra baktım önüne gelene aynı şeyi söylüyorsun o sözün içi boşaldı anlamsızlaştı cümle , @Doğu da boşu boşuna sevinecek şimdi :)onda yerim ayrıymış diye sevinçten totosuyla trampet çalacak ama boşuna tabi? bilseki kırk kişiye aynı şeyi söylediğini hiç umursamadan geçecektir bilmiyor ama cahil nede olsa :)
Forumda ilkez konuştuklarımda ilk 5 te olan biri.
Ruh ikizinin derin bir anlamı var. Sen bilmezsin :A
Herkesin yeri ayrıdır ve farklı paylaşımlarımız vardır ama bazıları özeldir. Sen forumda en özelisin :A @Doğu da forum dışında özel olan bir kaç arkadaşımdan biri. Çok fazla detaya gerek yok. O anlar :A

Son düzenleme:
@Doğu yoldaşım yiğidim nice birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah. :) İyi ki tanımışım dediğim sınırlı kişilerden birisin, zaten biliyorsundur. :) Uzun uzun yazmaya da gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen. :D

Sana sanatsal bir hediye yollayayım da biraz keyfin yerine gelsin. Heyt beee asalete bak...
tuncel_kurtiz-ramiz_dayi6.jpeg
Eyvallah yiğidim seni tanımak istiyorum demek isterdim ama zaten tanıyorum :A İnşallah gelecrk sene de tanış oluruz hasbihal ederiz yüz yüze Allah sağlık verirse :) Hediye muazzam açtım birleşmeyi müzik eşliğinde yazıyorum teşekkür mesajımı :)

sıvama dozunu bir türlü ayarlayamadın gitti pis isveçli :) hayatı boyunca hep itilmiş ve kakılmış @Doğu sıvadaşım bu kadar övgü dolu sıvayı kaldırmayacaktır sıva zehirlenmesi yaşar şimdi :)
ilk yorumlaştıklarımdan biri derken tamam bu kısım olabilir çünkü kırk kişiyle ilk kez yorumlaşmışsındır doğuda o kırkından biridir bu cümlenin pek bir özelliği yoktur :)
ama şu ruh ikizim falan filan işleri batırmış o kadar sıvaya gerek yoktu :)
bende yeri hep ayrıdır kısmına gelirsek neyse o kısmı çok abartılı değil klasik herkese söylediğin söz bir zamanlar banada söylemiştim bende sandım sadece benim sende yerim ayrı sonra baktım önüne gelene aynı şeyi söylüyorsun o sözün içi boşaldı anlamsızlaştı cümle , @Doğu da boşu boşuna sevinecek şimdi :)onda yerim ayrıymış diye sevinçten totosuyla trampet çalacak ama boşuna tabi? bilseki kırk kişiye aynı şeyi söylediğini hiç umursamadan geçecektir bilmiyor ama cahil nede olsa :)
La bir çok ortak noktamız var şimdi burda söylenmeyecek :A Örn. müzik zevki filan :A Ondan öyle diyoruz birbirimize :A Beni daha çok sıvadı diye ağlamışsın :A

Bu arada sıvacı trolüm dile kolay 3 sene olmuş :A Daha dün gibi bana attığın mesajı hatırlıyorum. Zaman su gibi akıp gitmiş :D ( Felsefe yapma :A) Dost olarak gördüğüm nadir kişilerden bir tanesisin. Sürekli sohbet etmekten, ve yüzümü güldürmenden çok memnunum kardeşim :D Beraber saçmaladığımız ve yeri geldiğinde yaktığımız zamanlar da olur. Nice senelere dostum :A

Hediyen :A

images (76).jpeg

images (78).jpeg

Ve ve ve :A

:A

Bu arada sıvacı trolüm dile kolay 3 sene olmuş :A Daha dün gibi bana attığın mesajı hatırlıyorum. Zaman su gibi akıp gitmiş :D ( Felsefe yapma :A) Dost olarak gördüğüm nadir kişilerden bir tanesisin. Sürekli sohbet etmekten, ve yüzümü güldürmenden çok memnunum kardeşim :D Beraber saçmaladığımız ve yeri geldiğinde yaktığımız zamanlar da olur. Nice senelere dostum :A

Hediyen :A

Ekli dosyayı görüntüle 62689

Ekli dosyayı görüntüle 62690

Ve ve ve :A

:A
Üç hediyen de destansı özellikle sonuncusu :A Nice beraber sohbet ettiğimiz keyifli zamanlarımız okur inşallah kadim trollüm benim, sevildiğini bil :bhr: :A La ne kadar sıva dolu bir konu oldu herkes birbirini sıvıyor :A

@Doğu sevgili pompy'de seni kutlayıp üstüne hediyede vermiş. Es geçme :A Herkese vermez normalde hediye :A

Teşekkürler sıva erbabı :A Üç yılda masaya çok şey yatırdık beraber nice yatırmalara inş. :A
teşeküre ne gerek var bir sıvacının yanı tabiki diğer sıvacının yanıbaşıdır, başkasının seni benden fazla sıvamasına asla izin veremezdim :) sıvadaşımı en iyi ben sıvarım :)