Yok ayol ikisinden de haz etmiyorum sen bile bunlardan iyisindirseni şu ikisinin arasına atsak geberene ka çıkmazsın aralarından uydurma şimdi öyle canı cehenneme falan
Ekli dosyayı görüntüle 62680
hayatım benim rakiplerim kıvanç, brad pitt falan şimdi oraları geç de sen iki parlağı nasıl reddettin noldu imana mı geldinYok ayol ikisinden de haz etmiyorum sen bile bunlardan iyisindir
Ben hep imanlıyım zaten seçici olduğumu her zaman söylemişimdirhayatım benim rakiplerim kıvanç, brad pitt falan şimdi oraları geç de sen iki parlağı nasıl reddettin noldu imana mı geldin
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62679
Tam sultanlık dizi var, yakışırmış
Okadar ortada dolaşıyor Muhteşem diye daha kim oynadı bilmiyorÇok güzel bi liste hepsinin canı cehenneme
Allah sizin gibi ruh hastalarına akıl fikir versinOkadar ortada dolaşıyor Muhteşem diye daha kim oynadı bilmiyor
Ben 2003 Vadiden 2015 sanırım Pusuda dahil oyuncu anketi yapmış önemli önemsiz herkesi yazmıştım sezon sezon kafamdan yazıyorum bir de öyle nete bakıp değil hepsi sezon sezon kimler oynamış aklımda 10 yılı geçmiş diziydi
Allah sizin gibi ruh hastalarına akıl fikir versin
Okadar ortada dolaşıyor Muhteşem diye daha kim oynadı bilmiyor
Ben 2003 Vadiden 2015 sanırım Pusuda dahil oyuncu anketi yapmış önemli önemsiz herkesi yazmıştım sezon sezon kafamdan yazıyorum bir de öyle nete bakıp değil hepsi sezon sezon kimler oynamış aklımda 10 yılı geçmiş diziydi
koptummm
Sohbet hiç değişmiyor yalnız.
Resmi göster bari.
Ben hep imanlıyım zaten seçici olduğumu her zaman söylemişimdir
Seçkin sizden önce meşhurdu zaten
8.5 yıl sonra bu sahne trendlere girmiş youtubeda fark-ı efsane sizi de @MasacRE ile @Sherlock a böyle kontrol ettiricem @DarkLegenD de gözlemci olur @Dosi @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @ozmoturk @dreamy @turkuazz @denizz19Okadar ortada dolaşıyor Muhteşem diye daha kim oynadı bilmiyor
Bunlar yüzünden düşmandım diziye Ve Muratım sırf bunlar yok diye izlenmedi @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
yok kız muratın varken rtük coşmuştuBunlar yüzünden düşmandım diziye Ve Muratım sırf bunlar yok diye izlenmedi @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
Haremsiz doğru düzgün tarih dizisi olunca senin türlerin izlemedi @Forumdashyok kız muratın varken rtük coşmuştu
Demek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizininBunlar yüzünden düşmandım diziye Ve Muratım sırf bunlar yok diye izlenmedi @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
edepsiz seni.ss oklavana el koyuyorum bu edepsiz lafların yüzünden artık @destere ye başka şeyler monte dersin @serhatt @ForumdashHaremsiz doğru düzgün tarih dizisi olunca senin türlerin izlemedi @Forumdash
ecünnüler seni döverDemek ecünnü sever bi kitlesi varmış dizinin
Hepsinin saçını başını yolar avuçlarına koyarımecünnüler seni döver