Maskeli Fedai 30.000'ler Kulübünde!

@destere burada kendini sıvamış :A Sıva içeren her mesajı gönülden emojilerim :A
sıva dediğin zaten hep karşı tarafa olacak diye bir kural yok arada bir sıvayı kendimize atıp enerji depolamamız şart anlayışın için ne kadar teşekür etsem azdır :)
bu pis isveçli @Dosi de bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor bu oyunlara gelmeyelim :)

burda sıvadan arta kalanı sana attım dikkatini çekerim bana bir sıva borçlusun doğu :)

yok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştin :A ordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun :A
boşver bildirimlere bakmaması daha iyi zaten kaliteli bir mesaj yazdığını görmedim :) doğu bir ben değilki her zaman kaliteli mesajlar döşesin :)

maskeliyi yeterince koruyamamışsın korusan MS de final darbesi almazdı :)o yüzden senin korumandan çıkıp benim korumam altında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeye karar verdi :)
Onun bi darbe yiyip aklının başına gelmesi gerekiyordu :A Bilerek müdahil olmadım disipline etmek baabında :A

sıva dediğin zaten hep karşı tarafa olacak diye bir kural yok arada bir sıvayı kendimize atıp enerji depolamamız şart anlayışın için ne kadar teşekür etsem azdır :)
bu pis isveçli @Dosi de bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor bu oyunlara gelmeyelim :)

burda sıvadan arta kalanı sana attım dikkatini çekerim bana bir sıva borçlusun doğu :)
Sıvacılar japonya gibidir sallanır ama yıkılmaz :A Gerçi @Dosi iskandinav soğuğu yemiş dişilikte bir insan bizi bitirebilir dikkatli olalım :A

yok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştin :A ordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun :A
Geliyor vallaha :A Sık sık girmediğimden mütevellit birikiyor kızamık geçirmiş velet gibi kıpkırmızı oluyor bildirim kutum :A

Geliyor vallaha :A Sık sık girmediğimden mütevellit birikiyor kızamık geçirmiş velet gibi kıpkırmızı oluyor bildirim kutum :A
benim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyor :A Şuan bildirimler üst üste geliyor. Dikkat etmedim henüz ama sen diğer kutlama konusuna gel eğer gelmediysen. Senide etiketlemiştim :A

benim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyor :A Şuan bildirimler üst üste geliyor. Dikkat etmedim henüz ama sen diğer kutlama konusuna gel eğer gelmediysen. Senide etiketlemiştim :A
Bakarım şincik :A

Kendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş :A
umarım yamyamların arasına düşmüştür güzel bir maskeli yahnisi ziyafeti çeksinler :)

Canım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden :A ama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım :A (acaba hanginizi sıvamış oldum burda? ) :A @destere

Tebrikler @Maskeli Fedai :A
Tebrikten çok gönderme gibi bir mesaj olmuş ama neyse :A Sağol yine de :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162