Kiz elini attığıni kurutuyon 😱 @cookies iyi ki yakında ona vermedin gönlünü diye sevinerek @Çiğdem- @destere @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @vadikızıaaa aranızdaki kişisel husumetlere beni alet etmeyin
Kiz elini attığıni kurutuyon 😱 @cookies iyi ki yakında ona vermedin gönlünü diye sevinerek @Çiğdem- @destere @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @vadikızıaaa aranızdaki kişisel husumetlere beni alet etmeyin
Sana da el atma vakti geldi Yakalatayım mı seni de poliseKiz elini attığıni kurutuyon 😱 @cookies iyi ki yakında ona vermedin gönlünü diye sevinerek @Çiğdem- @destere @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @vadikızı
ay yok be, aramızda en ufak bir husumet geçmedi. Kendisi hatta @Doğu ve bir takım ortak yönlerimizden dolayı azıcık sempati duyduğum biridir @Maskeli Fedaiaaa aranızdaki kişisel husumetlere beni alet etmeyin
Evet çok fazla olduay yok be, aramızda en ufak bir husumet geçmedi. Kendisi hatta @Doğu ve bir takım ortak yönlerimizden dolayı azıcık sempati duyduğum biridir @Maskeli Fedai
Ama şimdi kuru tebrikten fazlası oldu bu
@Doğu tepki vermen gereken asıl mesaj buydu sıva işine girmiştim Gerçi gerçeklerCanım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden ama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım (acaba hanginizi sıvamış oldum burda? ) @destere
Tebrikler @Maskeli Fedai
Kiz elini attığıni kurutuyon 😱 @cookies iyi ki yakında ona vermedin gönlünü diye sevinerek @Çiğdem- @destere @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @vadikızı
Harika attım herhalde Sağolasın dostun dostumdur düşmanın düşmanım Vadiden alıntı yaptım @Maskeli Fedai trollü anlar@Doğu tepki vermen gereken asıl mesaj buydu sıva işine girmiştim Gerçi gerçekler
59 numaralı mesajı diyorum be. Üçüncü sayfaya git ve harikayı oraya at. Asıl övgü ordaHarika attım herhalde Sağolasın dostun dostumdur düşmanın düşmanım Vadiden alıntı yaptım @Maskeli Fedai trollü anlar
Gördüm işte onu da harika atmamışım Ama ben gönlümden attım yani tuşa basmak kalmış bir tek59 numaralı mesajı diyorum be. Üçüncü sayfaya git ve harikayı oraya at. Asıl övgü orda
Canım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden ama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım (acaba hanginizi sıvamış oldum burda? ) @destere
Tebrikler @Maskeli Fedai
hahahahha yani sırf kaybettiğini kabullenmemek için yeni klıf bulmuşsun @Maskeli Fedai yi ilkkez kutladık o da yok :Sgörmez olaydım keşke görmeseydi mesajını gözlerim
@Doğu hatrına maskeli karpuzunu kutluyorsun niye benim hatrıma maskeli tombiğini kutlamıyorsun da doğu hatrına kutluyorsun ki ?
bu mesaj resmen bana hakaret maskeli tombalak benim has arkadaşım kutlayacaksan kertenkeleyi benim hatrıma kutlaman lazımdı @Doğu da kim oluyor
bu düzeltme mesajı güzel oldu @Doğu ya at tepiği gitsin yeterki beni kırma )hahahahha yani sırf kaybettiğini kabullenmemek için yeni klıf bulmuşsun @Maskeli Fedai yi ilkkez kutladık o da yok :S
Senin has arkadaşın olduğunu bilmiyordum yoksa daha önceleri her kutlama konusunda onu kutlardım
@Doğu ile muhabbetimizde Maskeli ile dostluğu hakkında muhabbetimiz olmuştu. Seninkinide öğrenmiş olduk artık
Maskeli seni destereden dolayi tekrar tebrik ediyorum
@MasacRE- @kerem @denizz19 @DarkLegenD çatlasınbu düzeltme mesajı güzel oldu @Doğu ya at tepiği gitsin yeterki beni kırma )
şimdi nerde diss atmaya başlıyorum onu söyle
@Maskeli Fedai benim korumam altındadır. Bana zimmetli artık öncekileri bilememgörmez olaydım keşke görmeseydi mesajını gözlerim
@Doğu hatrına maskeli karpuzunu kutluyorsun niye benim hatrıma maskeli tombiğini kutlamıyorsun da doğu hatrına kutluyorsun ki ?
bu mesaj resmen bana hakaret maskeli tombalak benim has arkadaşım kutlayacaksan kertenkeleyi benim hatrıma kutlaman lazımdı @Doğu da kim oluyor
maskeliyi yeterince koruyamamışsın korusan MS de final darbesi almazdı o yüzden senin korumandan çıkıp benim korumam altında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeye karar verdi@Maskeli Fedai benim korumam altındadır. Bana zimmetli artık öncekileri bilemem
ben kendim dışında başkasına yapılan övgülerden ve bu övgüleri yapan kişilerden nefret ederim öylede güzel bir huyum var
ozaman birazdan açacağım konudaki tepkini çok merak ediyorumben kendim dışında başkasına yapılan övgülerden ve bu övgüleri yapan kişilerden nefret ederim öylede güzel bir huyum var