Aaa Ufak Tefek Ecünnüleri hallettik şimdi sıra sizde
UTC'yi biz hallettik. Bizim gelişimi ile çöktü. Hafta tüm gruplarda 15 gelecek. Efsane bir bölüm geliyor.
Aaa Ufak Tefek Ecünnüleri hallettik şimdi sıra sizde
Sen hani bayılıyordun o diziyeUTC'yi biz hallettik. Bizim gelişimi ile çöktü. Hafta tüm gruplarda 15 gelecek. Efsane bir bölüm geliyor.
zaten @Maskeli Fedai ile aramızda problem yok olanları çoktan unuttuk yarışma heyecanıyla saçmalamış olsada sözünü tutacaktır bizimle yeni diziye başlayacaktır diye düşünüyorumBenim oy bölme hakkım yoktu ama senin vardı. Sen @Çiğdem- ve @xemrexxx gibi biraz Sertab'a biraz Yalın'a puan verebilirdin Ben mecburen birini seçmek durumundaydım o yüzden @Maskeli Fedai beni anlayışla karşılayacaktır
Şuan selamı sabahı kesmiş olsada gelecektir @Maskeli Fedai @MasacRE-zaten @Maskeli Fedai ile aramızda problem yok olanları çoktan unuttuk yarışma heyecanıyla saçmalamış olsada sözünü tutacaktır bizimle yeni diziye başlayacaktır diye düşünüyorum
yarışma nedeniyle çok yıprandı tabi en kısa sürede aramıza katılacağını düşünüyorum bir kaç gün dinlensin gelirŞuan selamı sabahı kesmiş olsada gelecektir @Maskeli Fedai @MasacRE-
Sen hani bayılıyordun o diziye
ama hangi sezonun şampiyonu olduğunu belirtmemişsiniz bu şekilde olmamış sanki @kerem her sezonun şampiyonu gibi olmuş diğerlerine haksızlık olmuş @sokak sanati isyan eder şimdi
sertaba verdiğimiz oylar sertap boyunda sosis olarak sana döner umarım@destere @xemrexxx @serhatt alışmıştır zaten. Bu kaçıncı sosis Allah bilir artık.
Türbüşon ve Kütük'e de öğretirler artık sosis yemeyi.
@sokak sanati koruma altında, Milli Şefimiz olarak ona sosis yedirmem.
Aaa son sezonun işte ayoll Atacan takmıştı @sokak sanatin a , @bazinga takması bile mucize oldu @kerem e bence şükretsin ayollama hangi sezonun şampiyonu olduğunu belirtmemişsiniz bu şekilde olmamış sanki @kerem her sezonun şampiyonu gibi olmuş diğerlerine haksızlık olmuş @sokak sanati isyan eder şimdi
@sokak sanati
@Çiğdem- orda ''ilk kez katılmasına rağmen şampiyon oldu derken seni tiye almış'' daha önce iki kez katılmasına rağmen bir fok alamadı derkende gerçekleri söylemiş durum bu kadar basit anlamayacak ne var
Hhaha 2 kez katılan Sertab Alamancıyı övdük Sertaba 1 şampiyonluk getirdi@Çiğdem- orda ''ilk kez katılmasına rağmen şampiyon oldu derken seni tiye almış'' daha önce iki kez katılmasına rağmen bir fok alamadı derkende gerçekleri söylemiş durum bu kadar basit anlamayacak ne var
Aaa şimdi gece gece kurt düşürme @sokak sanati aklına onla uğraşamayız ayollalamancıya torpil geçmişsiniz sekizinci sezonun dandik şampiyonu diye düzeltmeniz lazım
ama hangi sezonun şampiyonu olduğunu belirtmemişsiniz bu şekilde olmamış sanki @kerem her sezonun şampiyonu gibi olmuş diğerlerine haksızlık olmuş @sokak sanati isyan eder şimdi
la bir kez finale çıktın ordada @Maskeli Fedai gibi darmaduman olup ağır yaralı bir şekilde ikinciliği almıştın maskeli yine soğukkanlı karşıladı yenilgiyi sen üç ay foruma ayak basmadınEvet iyi koru @kerem gelecek sezon bana devrederken kırık çizik çatlak falan olmasın
ama dediğim şekilde düzeltilirse daha iyi olmazmı sekizinci sezonun dandik şampiyonu çok afili duruyorBenimki daha detaylı olmuştu. Bu baya üstün körü olmuş. MS AllStar yada 7. Sezon şampiyonu falan yazması daha iyiydi. Harf sayısı fazla en azından