gardiyan başı ekremde dizinin renkli karakterlerindendi zaten çok şey katıyordu diziye sonra dizide cengizle kezban kılıklı esmer kadının aşkı başlamıştı oralar biraz bozdu işiAliye reyis ne fenaydı ya Ekrem'e neler yapıyordu
Bildin aferin :/
forum hayvanlar alemine döndü iyice
Sus ağzın eğilir Beray çok iyi bir oyuncuydu .ssgardiyan başı ekremde dizinin renkli karakterlerindendi zaten çok şey katıyordu diziye sonra dizide cengizle kezban kılıklı esmer kadının aşkı başlamıştı oralar biraz bozdu işi
neyi bildim konuyu unutmuşum neyse mutlaka bilmişimdir bişeyler zeki insanız nede olsaBildin aferin :/
ilk başlardaki hali güzeldi kezboş berayın sonra aşk bunu bozdu! oysa bir ara güvercinin kafasını ağzıyla koparmıştı o zamanlar bende seviyordum kızıSus ağzın eğilir Beray çok iyi bir oyuncuydu .ss
Demir senin dediğin gibi şey değilmiş,Zülonun Yılmazla sevgili olduğunu bildiği ve kendisinin kısır olduğu ortaya çıkmasın diye görmezden gelmişneyi bildim konuyu unutmuşum neyse mutlaka bilmişimdir bişeyler zeki insanız nede olsa
Müdür beye bir isyanı vardı hatırlıyor musun sonra tecrite atılırken Ekrem şerrosu dövdü .ssilk başlardaki hali güzeldi kezboş berayın sonra aşk bunu bozdu! oysa bir ara güvercinin kafasını ağzıyla koparmıştı o zamanlar bende seviyordum kızı
acaba onlar kimden almıştı kendileri bestelemedi sanırım
acaba onlar kimden almıştı kendileri bestelemedi sanırım
Hangi müzik, temanın adını falan biliyor musun?
bir zamanalr züleyhaya çamur atmak için bahane arıyorsun bula bula bunumu buldun? o kadar kusur kadı kızındada olur hem demekki müzik güzelmişki eklemişler diziye yani iyi bişey elindeyse niye farklı arayışlara giresinki kullanırsın olur biterİkisi de tims yapımı. Oradan arakladilar muhtemelen ama muhteşem yüzyıl müziği yani bu hiç yakışmamış
Hürrem ninni yaz çıkar hemen.Hangi müzik, temanın adını falan biliyor musun?