Sende anlamazsın bence
Yılmaz hem yakışıklı hem karizmatik hem tatlış. O kalıptan o ses, şaşmamak lazımyılmazı efkar bastı kendisi kurbağa gibi ama sesi güzelmiş veledin
@Yiğitt in türbüşondan daha güzel söylüyor tabi söz ve müzik neşet ertaş olunca kurbağada dile geliyor olabilir![]()
Haklısın, iş olurken anlamaması saçma olmuş ora.
Sende anlamazsın bence![]()
Cidden anlamayanlar var ama @destere![]()
Haklısın, iş olurken anlamaması saçma olmuş ora.![]()
Bende sana Zülonun Demire baktığı gibi (iğrenç bişeye bakar gibi) baakıyorumvatandaş icraat sırasında zil zurna sarhoş olsa anlarımda böyle ayık kafayla anlamaması için beyinsiz olması lazımbirde züleyha yüz ifadesiyle zaten demire bakarken foka bakarmış gibi bakıyor iğrenç bişeye bakarsın ya ? demir kazması buna rağmen bayağı idare etti kzıı tab son anda patladı ama yinede sabırlıymış
![]()
kendini o harika kızla nasıl bir tuttunki kertenkeloşBende sana Zülonun Demire baktığı gibi (iğrenç bişeye bakar gibi) baakıyorum![]()
Ben dünya güzeliyim çatlakendini o harika kızla nasıl bir tuttunki kertenkeloşben senin yerinde olsam aynada kendime baksam direk gidip intihar ederim
![]()
izledim
Bende anlamadılar meselavatandaş icraat sırasında zil zurna sarhoş olsa anlarımda böyle ayık kafayla anlamaması için beyinsiz olması lazımbirde züleyha yüz ifadesiyle zaten demire bakarken foka bakarmış gibi bakıyor iğrenç bişeye bakarsın ya ? demir kazması buna rağmen bayağı idare etti kzıı tab son anda patladı ama yinede sabırlıymış
![]()
haydeeeBende anlamadılar meselaLa illa açıklıyım mı
![]()
Evet ama anlatamamhaydeeeo nasıl iş biz züleyhanın daha önce şey yapmasından bahsediyoruz senindemi öyle bişey başına geldi noluyor yaw ?
![]()
Beni konuşturmayın, bu yorumu yapmanız beni şaşırttı 😱 Bu devirde hala birşeyleri yanlış bilmek 😱Haklısın, iş olurken anlamaması saçma olmuş ora.![]()
onun ilk bölümünü izlemiştim bir zamanların parmaklıklar ardından dizisini çağrıştırmıştı sonra bir kaç karaktere kıl oldum sanırımBu gin star tv den avluyu izleyin. Süper bir bölüm geliyor
Beni konuşturmayın, bu yorumu yapmanız beni şaşırttı 😱 Bu devirde hala birşeyleri yanlış bilmek 😱
işte böyle böyle yanlış bilgiler yüzünden nice olaylar oluyor :S
Ben hala anlamadım olayı 😱
@Dosi özelden anlattı demir aslında şeymiş yani etkisiz elemanBen hala anlamadım olayı 😱![]()