eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Onunda işi gücü reyting. Aklı sıra deniz ve bizi birbirimize düşürüp heyecan yaratmaya çalışacak. Boşuna dişi acun demedik ona. :A
hayat-bilgisi-amil-bey_1199666_m.jpg
@Çiğdem-

Hiç alakası yok. Everyway That I Can'la de gem poster, hem video paylaşmıştım. Şampiyon oldum. :A
her zaman aynı taktik tutmuyor işte :) her haftanın taktiği farklı olmalı sen aynı yerde talim ediyorsun karşılığında sinek avlayacaksın :)

İnsanları fazla ikna etmeye gerek yok. Ben başka yarışmacılar kadar düşmeyeceğim bu hafta. Duruşumuz bile kaliteli. :A @destere @sokak sanati @turkuazz @vadikızı
haklısın en azından şutlanırken kuyruğu dik tutmak lazım:) ne o öyle oy istemeler falan nasıl olsa gideceksin boşuna karizma çizdirmeye ne gerek var şimdi :)

daha demin düşmemekten bahsediyorduk şimdi bir oy uğruna gül gibi chantalı peşkeş çekiyoruz yazıklar olsun sana alamancı elenirsin umarım :)
Karizma hala korunuyor merak etme. Ama herşeyin de bir karşılığı vardır, yok öyle beleşe Chantal. Sanki gökten Chantal yağıyor gibi. :A

Şampiyon olacağım gün bu lafların hepsini yedireceğim sana. Göreceksin. :A
Yerli ve milli yalı kazığı desteklerini bekliyor fok başkan :A Sana Alamanya'dan fayda gelmez :A
daha demin düşmemekten bahsediyorduk şimdi bir oy uğruna gül gibi chantalı peşkeş çekiyoruz yazıklar olsun sana alamancı elenirsin umarım :)
Ben bunların hepsini diskalife edip @Yiğitt ile @bazinga yı finale çıkaracam bu gidişle :A :A :A