biz milli olalı kaç yıl geçti aradan artık o tarz bir yardıma ihtiyacımız yokMilli şefim ben ben olmasam milli olmazsınız
biz milli olalı kaç yıl geçti aradan artık o tarz bir yardıma ihtiyacımız yokMilli şefim ben ben olmasam milli olmazsınız
forumda olmayanların oy hakkı olmamalı @Bully ye niye oy hakkı tanıyorsunki? o zaman bende bütün konu komşuya haber vereyim gelip @Maskeli Fedai nin yalı kazığına bir puanı bassınlar
@Harunnn60 gagasına uyguladığın tarifeyi uygulaman lazım nasılki gaganın gönderdiği oyları geçersiz sayıyorsan eski püskü codminlerinde oy hakkı olmamalı
Gidenin arkasından kötü konuşulmaz...duygularınız batsın kokmuş codmin
Kan çıkar fok adamı hasta etmeöyle bir hakkın yok oy falan veremyeceksin @Çiğdem- seni kandırmış kime oy hakkı verileceğini biz başkanlar belirliyoruz işe yaramaz başkan yardımcılarım @mrt-06 @xemrexxx ve @sokak sanati ile başbaşa bir durum değerlendirmesi yapıp öyle bir karar alacağız? zaten toplantıya ben başkanlık edeceğim için senin hakkında olumlu bir kararın çıkması sıfır ihtimal eskimiş codmin
Gidenin arkasından kötü konuşulmaz...
jüri başkanıyım unutma seni bile diskalifiye ederim
(Edemedi ve desteklemeye devam etti )jüri başkanıyım unutma seni bile diskalifiye ederim
çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksın bu hafta ama şimdi ne desem boş ne demişler hayattaki tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir demişler illaki kazık yememiz gerekiyor aklımızı başımıza almamız için(Edemedi ve desteklemeye devam etti )
Çizmeli kedi olur kendisibu resmi @Harunnn60 la bir yerden hatırlıyoruz pek sıması yabancı gelmedi kedinin
sen öyle zannet daha derin manalar taşıyorÇizmeli kedi olur kendisi
Bully gittikten sonra ben ve Yalın aynen bu moddayız... @Çiğdem-çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksın bu hafta ama şimdi ne desem boş ne demişler hayattaki tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir demişler illaki kazık yememiz gerekiyor aklımızı başımıza almamız için
o hain yalı kazığıyla türbüşondan vazgeçmez burda yokken bile pis oylarıyla ortalığı batırmaya çalışacak ama buna izin vermeyiz
Maskeli Fedai var sapasağlam Yarı final, final ve ardından şampiyonluk @Çiğdem-o hain yalı kazığıyla türbüşondan vazgeçmez burda yokken bile pis oylarıyla ortalığı batırmaya çalışacak ama buna izin vermeyiz
şevval sam için bodrum masalındada bir yorum yapmıştım sevdiğim bir sanatçıdır harikadır, ama şarkı söylesin oyunculuk yapmasın
Ne yapıyorsun Sokak'cımBurada harika oynuyor. Geliştirmiş baya kendini
hızlı giden atın foku seyrek düşer derler
40 ından sonra pek gelişim olacağını sanmıyorum ama yinede inanmış gibi yapayımBurada harika oynuyor. Geliştirmiş baya kendini
Ne yapıyorsun Sokak'cım
40 ından sonra pek gelişim olacağını sanmıyorum ama yinede inanmış gibi yapayım
Zalim'e iyi verirsen şefim derimİyim daha oy kullanmadım. Sokakcım değil şefim demen gerek