Daha çok kişi görsün diye etiketledim. Görmediğin bir şeye gülemezsin.Yok valla tamamen ciddiyim
Daha çok kişi görsün diye etiketledim. Görmediğin bir şeye gülemezsin.Yok valla tamamen ciddiyim
Cenaze töreni bile yaptılar arkandan @destere. Sincap gözyaşları döktü. Bir ara senin yokluğundan kafayı sıyırdı. Gel, seninle, sensiz ne hallere düştüğüne bakalım.
Veeee sen geldiğini görünce de birden güçlendi!
Yeniden doğdu!
@Çiğdem-, @xemrexxx, @serhatt, @Afet Güçverir, @sokak sanati, @kerem, @vadikızı, @DarkLegenD, @gözlemci, @ozmoturk, @Aserat, @xBUGRAx, @turkuazz, @denizz19, @Yiğitt, @Sherlock, @MasacRE-., @Bully, @Billy Kane, @batuhankaralar, @MEnes.
bayağı bi uğraş vermişsin
Emek var şuku.
Hhahah @destere gelince Çiğdem diye konu açmıştı @xemrexxx gerçekten geldi tam öyle olduk
asla o tarz dedikodulara inanmam kendi gözlerimle görmem lazım
Aaa o kütüğe ihtimal bile vermez destere gördüğün gibi ayoll boşa algı etme
Ben öncesini açmış oldum. Flashback sahnesi bildiğin.Hhahah @destere gelince Çiğdem diye konu açmıştı @xemrexxx gerçekten geldi tam öyle olduk
https://fav10.net/forum/threads/destere-foruma-dönünce-Çiğdem-temsili.282924/
@destere Kıymetimizi bilsin ayoll kaç kişiye cenaze töreni yapıldı hatta bayramdan bayrama gelip fatihada okuyordum @Arslan Bey @Bully @xemrexxx @serhatt @Afet Güçverir @YiğittDiğer bayram görüşürüz
Güzel evet bende tekrar bir hafızamı tazelemiş oldumBen öncesini açmış oldum. Flashback sahnesi bildiğin.
Forum iyice "The Walking Dead"e döndü. @xBUGRAx döndü yıllar sonra, ben döndüm, @Bully döndü, şimdi de @destere. Belirli aralıklarla girip çıkanlar da vardı tabii. Onlardan bir farkla tabii, hortlak değiliz ama foruma döndük.@destere Kıymetimizi bilsin ayoll kaç kişiye cenaze töreni yapıldı hatta bayramdan bayrama gelip fatihada okuyordum @Arslan Bey @Bully @xemrexxx @serhatt @Afet Güçverir @Yiğitt
Depresyondan fındıkları bile yemiyordun, ağzın şişiyordu, ne zamanlardı be.Güzel evet bende tekrar bir hafızamı tazelemiş oldum
@destere Habersiz gidince telaş ettik hep Haziranda giderdi bu sefer Nisanda bir de habersiz kaybolunca bizde mezar taşını diktik fatihamızı okuduk
Yoo görür herkesDaha çok kişi görsün diye etiketledim. Görmediğin bir şeye gülemezsin.
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2018-3-tur-f-grubu.282565/@destere Habersiz gidince telaş ettik hep Haziranda giderdi bu sefer Nisanda bir de habersiz kaybolunca bizde mezar taşını diktik fatihamızı okuduk
Senin gibi dizi analizcileri teker teker konuyu analiz etmeye kalkarsa görür. Forumda senin gibi dizi analizcilerimiz de yok ne yazık ki.Yoo görür herkes
Fark-ı benSenin gibi dizi analizcileri teker teker konuyu analiz etmeye kalkarsa görür. Forumda senin gibi dizi analizcilerimiz de yok ne yazık ki.
Hhaha elendi diye forumda aktif olanlara kullandım yorumda belirtmiştim @destere bey görmüş işine gelmemişhttps://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2018-3-tur-f-grubu.282565/
Kocana destek verdin mi bakayım burada? Oy vermeyenlere diss atmış hep.
Demek kocana oy kullanmadın, yazıklar olsun. Yollarını beklerken, demek arkadan hançeri sapladın.Hhaha elendi diye forumda aktif olanlara kullandım yorumda belirtmiştim @destere bey görmüş işine gelmemiş
Baş başa gitseler kullanırdım forumda olmasada bu arada kaç defa diyorum etkinlik varkan forumda ol final turlarına çıkarsın diye ama forumda olmayınca aktiflere yönleniyorlar darılmasınlar diye
Kime hakaret etsen ertesi sene seviyorsun masacrede de öyle oldu bence @destere boynuzlarını uzamışAaa o kütüğe ihtimal bile vermez destere gördüğün gibi ayoll boşa algı etme
Gelmiş bile Dizimin senaryosunda değişiklik yapayım da @Çiğdem- töre cinayetine kurban gitsinCenaze töreni bile yaptılar arkandan @destere. Sincap gözyaşları döktü. Bir ara senin yokluğundan kafayı sıyırdı. Gel, seninle, sensiz ne hallere düştüğüne bakalım.
Veeee sen geldiğini görünce de birden güçlendi!
Yeniden doğdu!
@Çiğdem-, @xemrexxx, @serhatt, @Afet Güçverir, @sokak sanati, @kerem, @vadikızı, @DarkLegenD, @gözlemci, @ozmoturk, @Aserat, @xBUGRAx, @turkuazz, @denizz19, @Yiğitt, @Sherlock, @MasacRE-., @Bully, @Billy Kane, @batuhankaralar, @MEnes.