Aleyna Tilki 1 Milyar İzlendi!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
images

Dedikleri ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen genç yıldız Aleyna Tilki yeni bir başarıya imza attı. Klipleri toplamda 1 milyar izlendi!

2016’nın yazında Emrah Karaduman ile ortak olarak çıkardığı “Cevapsız Çınlama” 407 milyon izlendi.

1 yıl aranın ardından müzik dünyasına “Sen Olsan Bari” ile bomba gibi düştü ve bu şarkısı da tam 364 milyon izlenmeye ulaştı.

2018’in bahar aylarında çıkan Yıldız Tilbe’nin proje albümünde seslendirdiği “Yalnız Çiçek” ise 162 milyon görüntülendi.

Ve son olarak Emrah Karaduman’ın son albümünde seslendirdiği ve Eylül ayında kliplenen “Dipsiz Kuyum” 69 milyon izlendi.

Aleyna Tilki şu anda YouTube Türkiye’de bunu başaran ilk şarkıcı olmuş oldu.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dosi and Billy Kane
Cevapsız Çınlama 500Mn rahat olacak gibi. Dipsiz Kuyum, Sen Olsan Bari'yi geçebilir ilerleyen yıllarda. :D

Eline sağlık @dreamy :D

Gitgide izlenmesi düşmüş, yakında batar. :X
eskiden yeniye doğru olduğu için zamanla da artabilir:A
Gitgide günümüze yaklaştığı için olabilir mi? :A
Özellikle bu yaz ayını çok kötü geçirdi Saçma Klibiyle hiç konuşulmadı ve kafamızı dinledik taki Emrah ile küs olayını yaratana kadar baktı şarkılarıyla konusulmuyor ama genel olarak kafamızı dinlediğimiz bir yaz oldu sanırım piyasaya çıktından beridir en kötü yaz ayını geçirdi tilki kız ben 5-10 yıl veriyordum ama şimdiden bitti gibi :A :A :A @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @serhatt @turkuazz

Özellikle bu yaz ayını çok kötü geçirdi Saçma Klibiyle hiç konuşulmadı ve kafamızı dinledik taki Emrah ile küs olayını yaratana kadar baktı şarkılarıyla konusulmuyor ama genel olarak kafamızı dinlediğimiz bir yaz oldu sanırım piyasaya çıktından beridir en kötü yaz ayını geçirdi tilki kız ben 5-10 yıl veriyordum ama şimdiden bitti gibi :A :A :A @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @serhatt @turkuazz
her kelimene katılıyorum anam :A

Çatlamaya devam et. :A Hedef 10 milyar. :A 2 senede alt üst etmediği rekor kalmadı Aleyna'nın :bhr:

Maşallah genç starımıza :Z

3 yıldır Türk pop müziğine damga vuruyor kız, çatlamaya devam edin siz :A