Bu yıl da damga vurdu sizin köyde duyulmuyorsa bilemem gel şehire ve gör manzarayı her yerde şarkısı çalıyor2 Yıl oda parmakla gösterdiler hikayesi için
Bu yıl da damga vurdu sizin köyde duyulmuyorsa bilemem gel şehire ve gör manzarayı her yerde şarkısı çalıyor2 Yıl oda parmakla gösterdiler hikayesi için
Bu yıl müzik kariyeri bittiBu yıl da damga vurdu sizin köyde duyulmuyorsa bilemem gel şehire ve gör manzarayı her yerde şarkısı çalıyor
Şu kalabalığa bak ve çatlamaya devam etBu yıl müzik kariyeri bitti
Tabi yeni bir hikaye uydurmazsa diyecemde başladılar bile
Aleyna Baba
Kıskanan burda canım
Almanya'da kimse yüz vermez şu kıza. Anca Türkiye'de ünlü olur. @dreamy @xemrexxxÖzellikle bu yaz ayını çok kötü geçirdi Saçma Klibiyle hiç konuşulmadı ve kafamızı dinledik taki Emrah ile küs olayını yaratana kadar baktı şarkılarıyla konusulmuyor ama genel olarak kafamızı dinlediğimiz bir yaz oldu sanırım piyasaya çıktından beridir en kötü yaz ayını geçirdi tilki kız ben 5-10 yıl veriyordum ama şimdiden bitti gibi @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @serhatt @turkuazz
küsüp trip yapıyor amacı ortada Aleynanın ya dikkat çekip çok konuşulmakÖzellikle bu yaz ayını çok kötü geçirdi Saçma Klibiyle hiç konuşulmadı ve kafamızı dinledik taki Emrah ile küs olayını yaratana kadar baktı şarkılarıyla konusulmuyor ama genel olarak kafamızı dinlediğimiz bir yaz oldu sanırım piyasaya çıktından beridir en kötü yaz ayını geçirdi tilki kız ben 5-10 yıl veriyordum ama şimdiden bitti gibi @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @serhatt @turkuazz
birçok şarkıcıda bulunuyor o kalabalıkŞu kalabalığa bak ve çatlamaya devam et
Bu bile fazla O'na ahahhahaha.birçok şarkıcıda bulunuyor o kalabalık
Devamındaki fotoğrafa bak, oradan daha iyi anlaşılıyorbirçok şarkıcıda bulunuyor o kalabalık
çoğu şarkılarını okuyamıyordurDevamındaki fotoğrafa bak, oradan daha iyi anlaşılıyor
Bu bile fazla O'na ahahhahaha.
Devamındaki fotoğrafa bak, oradan daha iyi anlaşılıyor
Diss Yarışmasında olanlar, uslu durun bu gece. hesabı yaptım. Uğraşamam düzenlemeyle. Diss yerseniz bir dahaki ayın sayacına eklerim artik Gece forumda olun. 12 gibi tamamlarım konuyu ve açarım, 1 gibi gelirim edit: profilime bakınçoğu şarkılarını okuyamıyordur
Zaten @DarkLegenD e tam dis atacaktım, o an yarışmacı olduğunu hatırlayıp gözlüğü fırlattım suratınaDiss Yarışmasında olanlar, uslu durun bu gece. hesabı yaptım. Uğraşamam düzenlemeyle. Diss yerseniz bir dahaki ayın sayacına eklerim artik Gece forumda olun. 12 gibi tamamlarım konuyu ve açarım, 1 gibi gelirim edit: profilime bakın
@denizz19
Kaç yıllık şarkıcı diye geçinen birçok kişiden iyi Aleyna'nın sesiçoğu şarkılarını okuyamıyordur
Bak ona lafım yok çünkü piyasada bazı şarkıcıyım diyen ama şarkılarla uyum bulunmayan çok kişi bulunuyor,ancak Şunu da söyleyelim Aleynada çoğu durumda şarkılarıyla değil sansasyonel tavırlarıyla gündeme geliyorKaç yıllık şarkıcı diye geçinen birçok kişiden iyi Aleyna'nın sesi
@Çiğdem- in aksine Aleyna'nın sesinin iyi olduğunu kabul ediyorsun en azından bu da bir şeydirBak ona lafım yok çünkü piyasada bazı şarkıcıyım diyen ama şarkılarla uyum bulunmayan çok kişi bulunuyor,ancak Şunu da söyleyelim Aleynada çoğu durumda şarkılarıyla değil sansasyonel tavırlarıyla gündeme geliyor
@Çiğdem- in aksine Aleyna'nın sesinin iyi olduğunu kabul ediyorsun en azından bu da bir şeydir
Sansasyon konusunda da şöyle söyleyeyim, piyasadaki en göz önündeki kişileri düşün. Hadise, Demet Akalın, Hande Yener falan hepsi bir şekilde yaptıklarıyla, söyledikleri sözlerle gündeme geliyor sadece Aleyna'ya özel bir durum değil yani bu
@Çiğdem- e laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor zaten ondan umudum yok, en azından diğer arkadaşların gözünü açalım da bu süper starımızdan mahrum kalmasınlarÇiğdem, Aleyna'yı çekemediği için ecünnü listesinin en üst sıralarına almış. Boşuna laf anlatmaya uğraşıyorsun yani. Şarkılarının dinlenme sayıları, piyasaya çıktığından beri ne kadar konuşulduğu ortada süper starımızın. Biz lafla değil süper starımızın icraatleriyle konuşuyoruz. @Çiğdem-
Birçok mesajda yazdım Aleyna yetenekli,ancak o bunu harcıyor.çok daha farklı çizgide gitmeliydi.kendi çevresinden mi yada başkalarının onu yönlendirmesinden mi bilmiyorum ama çok fazla hata yapıyor yapmayı da sürdürüyor.yaptığı açıklamalarda bunu doğruluyor@Çiğdem- in aksine Aleyna'nın sesinin iyi olduğunu kabul ediyorsun en azından bu da bir şeydir
Sansasyon konusunda da şöyle söyleyeyim, piyasadaki en göz önündeki kişileri düşün. Hadise, Demet Akalın, Hande Yener falan hepsi bir şekilde yaptıklarıyla, söyledikleri sözlerle gündeme geliyor sadece Aleyna'ya özel bir durum değil yani bu
@Çiğdem- in aksine Aleyna'nın sesinin iyi olduğunu kabul ediyorsun en azından bu da bir şeydir
Çiğdem, Aleyna'yı çekemediği için ecünnü listesinin en üst sıralarına almış. Boşuna laf anlatmaya uğraşıyorsun yani. Şarkılarının dinlenme sayıları, piyasaya çıktığından beri ne kadar konuşulduğu ortada süper starımızın. Biz lafla değil süper starımızın icraatleriyle konuşuyoruz. @Çiğdem-
turkuazın dediği açık Cevapsız Çınlamadan sonra batırdıBirçok mesajda yazdım Aleyna yetenekli,ancak o bunu harcıyor.çok daha farklı çizgide gitmeliydi.kendi çevresinden mi yada başkalarının onu yönlendirmesinden mi bilmiyorum ama çok fazla hata yapıyor yapmayı da sürdürüyor.yaptığı açıklamalarda bunu doğruluyor