En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkes bir şeyler söyledi gerçi ama adet yerini bulsun diye oranlar burada dursun. :A

TOTAL
1 | Bir Zamanlar Çukurova | ATV | 7.98
2 | Avlu (Yeni Sezon) | Star TV | 5.20
3 | Bizim Hikaye | FOX | 4.87
8 | Shrek: Sonsuza Dek Mutlu (Yabancı Sinema) | Kanal D | 3.31
13 | Kızım (Tekrar) | TV8 | 2.44
22 | Meleklerin Aşkı (Final) | Show TV | 1.71

AB
1 | Bir Zamanlar Çukurova | ATV | 6.81
2 | Avlu (Yeni Sezon) | Star TV | 5.46
4 | Shrek: Sonsuza Dek Mutlu (Yabancı Sinema) | Kanal D | 4.12
5 | Bizim Hikaye | FOX | 3.90
13 | Kızım (Tekrar) | TV8 | 2.21
22 | Meleklerin Aşkı (Final) | Show TV | 1.50 (özetine geçilmiş)

ABC1
1 | Bir Zamanlar Çukurova | ATV | 7.76
2 | Avlu (Yeni Sezon) | Star TV | 6.09
4 | Bizim Hikaye | FOX | 4.25
6 | Shrek: Sonsuza Dek Mutlu (Yabancı Sinema) | Kanal D | 3.72
9 | Kızım (Tekrar) | TV8 | 2.80
21 | Meleklerin Aşkı (Final) | Show TV | 1.75

Çukurovanın konusu o kadar basit ki nasıl izleniyor anlamıyorum avlu gayet iyi başlamış normaldir ilerlemeye devam edeceğiz bizim hikaye başkasının hikayesi olmuş ocağı görür mü meçhul :A

Arka Sokaklar zirveden inmiyor maşallah. TOTAL grubunda +7 reytingle birinci sırayı göğüslemiş, AB grubunda 4. sırada yer almış. :bhr:

İstanbullu Gelin harika başlangıç yapmış. AB ve ABC1 gruplarında zirvede yer alan yapım AB grubunda +7 reytingi aşmış. TOTAL grubunda 3. sırada...

Gülperi beklenen atağı yapamamış. AB grubunda 5. sırada yer alan yapım, TOTAL grubunda +5 reytingi geçerek 2. sıraya konmuş.

Günün şoku Aşk ve Mavi olmuş, miladını doldurmuş sanırım. TOTAL grubunda 5. sırada yer alan yapım, AB grubunda 1.86 reytingle 15. sırada yer almış. Gecenin ilk patlayan işi bu olacak galiba.

Gülperi konusunda yanılmadım yine. Dediğim gibi doğallığı kaybeden bir oyuncu Nurgül ve izlenmez artık. O kadar trajediye rağmen düşmüş olmasıda beni haklı çıkartıyor. Geçen hafta bunu dediğimde taşlanmıştım ama bu hafta yüzümde haklı bi tebessüm var:bhr: Geçmiş olsun Nurgül. Seni Beren ile kıyaslayanlar seni bitirdi.:A

Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin kaldıkları terden devam ediyor. Emrah artık bi bit. O dizide artık bitsin.:A

Gülperi konusunda yanılmadım yine. Dediğim gibi doğallığı kaybeden bir oyuncu Nurgül ve izlenmez artık. O kadar trajediye rağmen düşmüş olmasıda beni haklı çıkartıyor. Geçen hafta bunu dediğimde taşlanmıştım ama bu hafta yüzümde haklı bi tebessüm var:bhr: Geçmiş olsun Nurgül. Seni Beren ile kıyaslayanlar seni bitirdi.:A

Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin kaldıkları terden devam ediyor. Emrah artık bi bit. O dizide artık bitsin.:A
Total 5 rtg'den 5.6'ya çıkmış sadece ab'de bahsettiğin düşüş oda virgül farkı kadar. :A

Gülperi daha fazlasını hak ediyor,millet şu kokuşmuş Arka Sokakları izlemekten neden ısrarla vazgeçmiyor anlamış değilim.

Aşk ve Mavi'nin böyle olacağı belliydi,total neyse de AB'de 1 reytingle kanal sürdürmez.

İstanbullu Gelin beklediğim gibi başlamış,şahane bi bölümdü zaten.

Ufaktan bir AB düşüşü var ama bu dizinin AB işi olmayacağını sen de tahmin edersin :A Kaldı ki Totalde 6 reytinge dayanmış o kadar total dizi varken. Evet tam bir çıkış yapamadı henüz ama Karagül gibi olacak bir anda sağlam bir atılım olacak bak Deniz söyledi dersin :D

Ufaktan bir AB düşüşü var ama bu dizinin AB işi olmayacağını sen de tahmin edersin :A Kaldı ki Totalde 6 reytinge dayanmış o kadar total dizi varken. Evet tam bir çıkış yapamadı henüz ama Karagül gibi olacak bir anda sağlam bir atılım olacak bak Deniz söyledi dersin :D
Senin Hasibe AB de 1.86 almış :A

Total 5 rtg'den 5.6'ya çıkmış sadece ab'de bahsettiğin düşüş oda virgül farkı kadar. :A

O botokslar ile nah olur. Hiç bir samimiyeti inandırıcılığı yok. Fragmanda o kadar tekme tokat vardı elde ne var 4 reyting. Bu kadının reytingi yok zaten Kösemde anladık, senaryo iyi olsada batırıyor onu da bu dizi ile anladık.:A
Sadece Nurgül'un tokat sahnesi 10 reyting diyene sizlerdiniz. Yada bu hafta 8.5 garanti diyende sendin Deniz. Boş yapma:A

O botokslar ile nah olur. Hiç bir samimiyeti inandırıcılığı yok. Fragmanda o kadar tekme tokat vardı elde ne var 4 reyting. Bu kadının reytingi yok zaten Kösemde anladık, senaryo iyi olsada batırıyor onu da bu dizi ile anladık.:A
Sadece Nurgül'un tokat sahnesi 10 reyting diyene sizlerdiniz. Yada bu hafta 8.5 garanti diyende sendin Deniz. Boş yapma:A
Onu bende fark ettim mimik falan kalmamış ama senaryo çok iyi düşün ben bile izliyorum. :A Haftaya 6 gelicek sende boş yaptığınla kalacaksın. :A

Nurgül'ün botokslu halinin duygu yoğunluğu Beren'in botokssuz haline bin basar. Beren bu rolü giydiremezdi bile üstüne :F