Jet Sosyete'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Ekim başı başlayıp Ekim sonu bitecek demek. :A

Perşembe'nin tahtındaki Avlu bu diziyi böcek gibi ezdiğinde çok mutlu olacağım. Sabırsızlıkla Ekim sonunu bekliyorum. :Z

:A:ABende Bizim Hikaye izlicem yaa bırakamam onu
Bırak demiyorum zaten netten onu, TV'den Jet Sosyete'yi izlersin. :A
Ekim başı başlayıp Ekim sonu bitecek demek. :A

Perşembe'nin tahtındaki Avlu bu diziyi böcek gibi ezdiğinde çok mutlu olacağım. Sabırsızlıkla Ekim sonunu bekliyorum. :Z
Ben de sabırsızlıkla senin forumdan gitmeni. Neyse reyting sonuçlarını görünce utancından kaçarsın belki. :A

Zamanında dizimle çok uğraşmıştın ama anıyla şanıyla, günü değişmeden, kanalı değişmeden STAR TV gibi prestijli bir kanalda 50 bölüm boyunca ve iki sezon yayınlandı çok şükür ki...
Şimdi senin dizin amatör bir kanal patronunun amatör kanalında bakalım 30. bölümü görebilecek mi? :A:A:A (bu arada gülse birsel'e bayılırım, avrupa yakası'na hayrandım)
Demet Evgar da Aile Arasında ekibine, bkm'ye rakip olacak perşembeleri, ilginç bir olay...
@Aserat

Bırak demiyorum zaten netten onu, TV'den Jet Sosyete'yi izlersin. :A

Ben de sabırsızlıkla senin forumdan gitmeni. Neyse reyting sonuçlarını görünce utancından kaçarsın belki. :A
Ben gidersem forumun olmayan kalitesi düşer. Bana ihtiyacınız var yani. :A

Zamanında dizimle çok uğraşmıştın ama anıyla şanıyla, günü değişmeden, kanalı değişmeden STAR TV gibi prestijli bir kanalda 50 bölüm boyunca ve iki sezon yayınlandı çok şükür ki...
Şimdi senin dizin amatör bir kanal patronunun amatör kanalında bakalım 30. bölümü görebilecek mi? :A:A:A (bu arada gülse birsel'e bayılırım, avrupa yakası'na hayrandım)
Demet Evgar da Aile Arasında ekibine, bkm'ye rakip olacak perşembeleri, ilginç bir olay...
@Aserat
Ay hala mı Fazilet. Fazilet'in kendisi olsa sıkılmıştı. :A

Para konusunda anlaşamayınca mecburen kanal değiştirdi yoksa pazar akşamları zirve ortağı olarak kalmaya devam ederdi. Evet reytingi düşer ama umrumda değil (aslında biraz umrumda :A) ben zevkle izlemeye bakacağım. :D