Sen izlersen o da izler. Ablası olarak küçüklere örnek olman lazım.Eray sen bu marula güvenme bunun işi belli olmaz he
Sen izlersen o da izler. Ablası olarak küçüklere örnek olman lazım.Eray sen bu marula güvenme bunun işi belli olmaz he
Çok zor Ocak ayını bulmaz final3 değil 33 bölüm sürecek merak etme sen.
Sen izlersen o da izler. Ablası olarak küçüklere örnek olman lazım.
Bırak demiyorum zaten netten onu, TV'den Jet Sosyete'yi izlersin.Bende Bizim Hikaye izlicem yaa bırakamam onu
Ben de sabırsızlıkla senin forumdan gitmeni. Neyse reyting sonuçlarını görünce utancından kaçarsın belki.Ekim başı başlayıp Ekim sonu bitecek demek.
Perşembe'nin tahtındaki Avlu bu diziyi böcek gibi ezdiğinde çok mutlu olacağım. Sabırsızlıkla Ekim sonunu bekliyorum.
Bırak demiyorum zaten netten onu, TV'den Jet Sosyete'yi izlersin.
Ben de sabırsızlıkla senin forumdan gitmeni. Neyse reyting sonuçlarını görünce utancından kaçarsın belki.
O zaman beni kaybettin.Valla jet sosyeteyi nete bırakacağım gibi
O zaman beni kaybettin.
Ben gidersem forumun olmayan kalitesi düşer. Bana ihtiyacınız var yani.Bırak demiyorum zaten netten onu, TV'den Jet Sosyete'yi izlersin.
Ben de sabırsızlıkla senin forumdan gitmeni. Neyse reyting sonuçlarını görünce utancından kaçarsın belki.
Ay hala mı Fazilet. Fazilet'in kendisi olsa sıkılmıştı.Zamanında dizimle çok uğraşmıştın ama anıyla şanıyla, günü değişmeden, kanalı değişmeden STAR TV gibi prestijli bir kanalda 50 bölüm boyunca ve iki sezon yayınlandı çok şükür ki...
Şimdi senin dizin amatör bir kanal patronunun amatör kanalında bakalım 30. bölümü görebilecek mi? (bu arada gülse birsel'e bayılırım, avrupa yakası'na hayrandım)
Demet Evgar da Aile Arasında ekibine, bkm'ye rakip olacak perşembeleri, ilginç bir olay...
@Aserat