Ama 2 şarkı dısında onun kalitesinde şarkın yok son üçlüden bir şarkı olmalıydı yanı@xBUGRAx onu 3. hafta kullandı. Ben 7. hafta kullandım, ortalarda yani.
Ama 2 şarkı dısında onun kalitesinde şarkın yok son üçlüden bir şarkı olmalıydı yanı@xBUGRAx onu 3. hafta kullandı. Ben 7. hafta kullandım, ortalarda yani.
Artık geriye kalanlarda hepsi iddiası olan kişiler mesala bu hafta kim gidecek çok karıştı yarışma daha 8.haftadan@Çiğdem- Senden bunları duymaya alışık değilim şaşırttın. İnşallah ilerleyen haftalarda final puanlarını almaya devam edeceğiz.
Demet Akalın bu şarkıyla nasıl 6. Oldu anlamadım kadının en iyi şarkılarındandı. @Billy KaneArtık geriye kalanlarda hepsi iddiası olan kişiler mesala bu hafta kim gidecek çok karıştı yarışma daha 8.haftadan
Benim 1. en sevdiğim şarkısıydı bu kadar yeter haftaya yolcu @Billy KaneDemet Akalın bu şarkıyla nasıl 6. Oldu anlamadım kadının en iyi şarkılarındandı. @Billy Kane
Doğru strateji yaparsa final turlarına kalabilir. Sana inat kalacağız daha.Benim 1. en sevdiğim şarkısıydı bu kadar yeter haftaya yolcu @Billy Kane
Hande o şarkıyla nasıl o sonucu alıyor oylamalar çok tuhafDoğru strateji yaparsa final turlarına kalabilir. Sana inat kalacağız daha.
Göreceksin@Billy Kane @Arslan Bey e inat @xBUGRAx da @MasacRE- e inat devam ediyorlar
@Yiğitt Sonunda final puanı aldı @Maskeli Fedai biraz dursun ne zaman balkon dese sallanıyor @Bully
Alamancı @kerem şarkıdan korkuyordu çok erken harcadı büyük ihtimalle ne zaman elenirse bu haftayı hatırlayıp keşke diyecek
@ozgur2113 Şarkını dinleyince hatırladım en düşüğü vermemiştim hak ettin @ozmoturk @dreamy Gerilerde kalmış Gülşen hak etmemişti ama Sezen elenmedine şükretsin
@denizz19 İse haftaya finallik şarkılarıyla nasılsa artık gelir aynı terrane
mrt-06 yazmışım hala alışamadım. @Afet GüçverirTebrikler, Sertab fazlasıyla hak etmişti. İlk katılımın olmana rağmen güzel idare ediyorsun. @kerem
Aynı şekilde size de tebrikler. @ozgur2113 @Yiğitt
Sana da geçmiş olsun. Zülfü Livaneli bana pek hitap eden bir sanatçı değildi ama buralara kadar gelmek de başarıdır bence. @mrt-06
Hadi Gülben Ergen neyse de, Demet Akalın'la Hande Yener'i istemiyorum daha çok.@Billy Kane @Arslan Bey e inat @xBUGRAx da @MasacRE- e inat devam ediyorlar
@Yiğitt Sonunda final puanı aldı @Maskeli Fedai biraz dursun ne zaman balkon dese sallanıyor @Bully
Alamancı @kerem şarkıdan korkuyordu çok erken harcadı büyük ihtimalle ne zaman elenirse bu haftayı hatırlayıp keşke diyecek
@ozgur2113 Şarkını dinleyince hatırladım en düşüğü vermemiştim hak ettin @ozmoturk @dreamy Gerilerde kalmış Gülşen hak etmemişti ama Sezen elenmedine şükretsin
@denizz19 İse haftaya finallik şarkılarıyla nasılsa artık gelir aynı terrane
Demet Akalın bu şarkıyla nasıl 6. Oldu anlamadım kadının en iyi şarkılarındandı. @Billy Kane
Antim çok anam bunlara rağmen iyi gidiyorum.Benim 1. en sevdiğim şarkısıydı bu kadar yeter haftaya yolcu @Billy Kane
@MasacRE- Oyları
12 Ahmet Kaya - Söyle
11 Sezen Aksu - Biliyorsun
10 Sertab Erener - Yanarım
9 Gökhan Türkmen - Bitmesin
8 Yalın - Yeniden
7 Demet Akalın - Afedersin
6 Hande Yener - Yalanın Batsın
5 Gülşen feat Murat Boz -İltimas
4 Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
3 İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
2 Kenan Doğulu - Shake It Up Şekerim
1 Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
@MasacRE- İnşallah kavak ağacı altında dinlenirken gök gürültüsü ve ardından gelen şimşeğin ağaca saplanması ile oracıkta kömür olursun .ss
Tuttuğun takım küme düşer inşallah @MasacRE-
Ay ne de güzel beddualar ediyorsunuz @MasacRE- gıcığına.
Bütün bu beddua sahipleri teker teker elenecek inşallah Afet Güçverir belasını bulmuş, şimdi sıra İrem ile Kenan'da@MasacRE- inşallah rabbim seni okyanusun ortasında bir kayıkta bırakır amen....
Geçen hafta bana bile düşük puan verdirtmeyi başarmıştın, gördün mü bilmiyorum ama böyle şarkılarla geldiğin sürece benden yana sıkıntı olmazSana her hafta ne kadar teşekkür etsem az diye düşünüyorum Yine harika @MasacRE-
Bu şarkıyla final puanı alaleceğini düşündün mü cidden yaPuan alamıcam senin yüzünden. @MasacRE-
Seni sonsuza yollayacağımBütün bu beddua sahipleri teker teker elenecek inşallah Afet Güçverir belasını bulmuş, şimdi sıra İrem ile Kenan'da
Aserat sen yarışmıyorsun, senin de dizilerin teker teker yayından kalksın
Geçen hafta bana bile düşük puan verdirtmeyi başarmıştın, gördün mü bilmiyorum ama böyle şarkılarla geldiğin sürece benden yana sıkıntı olmaz
Bu şarkıyla final puanı alaleceğini düşündün mü cidden ya