eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Ne desem bilemiyorum, elendiğim için oylama sistemine suç atmayacağım ama her hafta bile bile düşük verenler var yani aptal değilim insan fark ediyor. Ben şunu seviyorum ben bunu seviyorum ama 1 puan.... Ben sevdim ama sıralayınca düşük kaldın vs...

Nazım Hikmet'in en önemli şiirlerinden biridir Karlı Kayın Ormanı rahmetli mezarında ters döndü şu gençliğe bak ya. Evet sevmek zorunda değilsiniz ama böylesine büyük bir esere de 1 puan veya 1'e yakın vermek HAKSIZLIK. Yazıklar olsun... Çiko için oy kullanacağım bundan sonra. Sanırım jüri başkanıydım elenince...

Emeklerine sağlık bir tanem. :) @Çiğdem-

Tebrikler, Sertab fazlasıyla hak etmişti. İlk katılımın olmana rağmen güzel idare ediyorsun. :D @kerem

Aynı şekilde size de tebrikler. :D @ozgur2113 @Yiğitt

Sana da geçmiş olsun. Zülfü Livaneli bana pek hitap eden bir sanatçı değildi ama buralara kadar gelmek de başarıdır bence. :) @mrt-06

@Afet Güçverir bu şarkıcıyla buralara kadar gelmek büyük başarı. 6 güçlü rakibini eledin. Ama buraya kadarmış. Zülfü hiç benlik bir şarkıcı değildi, sana yüksek vermek isterdim eğer iyi bir şarkıcıyla gelseydin. Gelecek sezon Duman'la bekliyorum seni. O zaman benden sana yüksek puanlar hazır. :Z

Tebrikler, Sertab fazlasıyla hak etmişti. İlk katılımın olmana rağmen güzel idare ediyorsun. :D @kerem

Aynı şekilde size de tebrikler. :D @ozgur2113 @Yiğitt

Sana da geçmiş olsun. Zülfü Livaneli bana pek hitap eden bir sanatçı değildi ama buralara kadar gelmek de başarıdır bence. :) @mrt-06
İdare mi ediyorum, şu ana kadar 7 final puanı aldım. :A