"Deniz Seki ne alaka" demiştim de, şarkıyı değiştirmişsin sen meğersem. Şimdi anladım mevzuyu. "Tesadüf" şarkısıyla giriyordun başta.Teşekkürler. Kalemine sağlık Deniz Seki..
"Deniz Seki ne alaka" demiştim de, şarkıyı değiştirmişsin sen meğersem. Şimdi anladım mevzuyu. "Tesadüf" şarkısıyla giriyordun başta.
😱 İnşallah yenisine daha iyidir düşüncelerin. @Çiğdem-
Şarkını kullanmayacağın için övüyor zaten"Deniz Seki ne alaka" demiştim de, şarkıyı değiştirmişsin sen meğersem. Şimdi anladım mevzuyu. "Tesadüf" şarkısıyla giriyordun başta.
Öncekine göre daha yüksek olacağını söylemiştim, değişmedi.😱 İnşallah yenisine daha iyidir düşüncelerin. @Çiğdem-
Bence şarkın oldukça güzel ama bir boşluk kaldı listende önünde 4-5 gün var oturup çalış dersineDün çektiğim acılar boşaymış. @Çiğdem-
Bence şarkın oldukça güzel ama bir boşluk kaldı listende önünde 4-5 gün var oturup çalış dersine
Sen yarından başla çalışmalara sayılı gün çabuk geçerSon güne bırakıp deliririm yine.
@xemrexxx @sokak sanati Başkanların oylarınıda bekliyoruz
Aaa ne oldu şefimiz hemen hallet işini dön @xemrexxx koltuğunu ele geçirmesinBu hafta pek vakit ayiramayacagim. Oy kullanmayacağım. Oyların açıklanma tarihine de yetişemem her halde. Bekleme boş yere. Bully falan açıklasın yada Emre.
Millet senin yorumlarınımı okuyacak sonuçmu takip edecek ayoll ip gibi yazmışsınAn itibariyle oylarımı kullandım, hem de yorumlu. Bana hitap etmeyen birkaç şarkı ve şarkıcıyı es geçtim yine. Bu kez yorumlar daha uzun oldu.
Millet senin yorumlarınımı okuyacak sonuçmu takip edecek ayoll ip gibi yazmışsın
En başta açıklayalımda 2 saatde anca okurlar @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy
Yorumunu metin belgesine koy bir yandan okursun 2 saatde herhaldeBana yorum olmazdı bu sefer olacak inşallah. @Arslan Bey
Yorumunu metin belgesine koy bir yandan okursun 2 saatde herhalde
Aaa kötü puanın yorumunu okumam @Arslan Bey in nefesine saygım yok diyorsunİyi puansa çıktı alır öyle okurum dokunarak kağıda. @Arslan Bey
Aaa kötü puanın yorumunu okumam @Arslan Bey in nefesine saygım yok diyorsun
Tam puan ilk defamı alacan @Arslan Bey denKötülere yorum yapmıyordu diye hatırlıyorum bana hiç yapmadı çünkü.