Maskeli Fedai
Favori Üye
Yalın reyiz desteğini bekliyorBen strateji yapmadan gidiyodum mesela Kardan Adam'ı kullanıcaksan onu bu hafta kullan diğer haftalara sarkıtırsan risk alırsın ben o parçayla düşük puan almıştım diye hatırlıyorum ki bu sezon rakipler olarak daha zorlu bi sezon.![]()
La oy istedin mi diyorum fikir alışverişi yapıyoruz yaİftira atmayalım![]()
AhahaLa oy istedin mi diyorum fikir alışverişi yapıyoruz ya![]()
Kim bilir kaç kişiyle yapıyon ondan tırstın dimi çakalAhahaFikir alışverişlerimizi herkesin bilmesine gerek yok
![]()
Bakalım 30 adet Cornetto Toblerone fayda edecek mi?Cornetto mevsiminden sonra bu hafta çocukluğumuzun efsanesi, herkesin bir kez de olsa dinlediği "Sonsuz Ol' şarkısı ile karşınızdayız. Sonsuza kadar sürecek aşklara selam olsun...
@Bully @Aserat @MasacRE- @Çiğdem- @xBUGRAx @xemrexxx @bazinga @mrt-06 @Yiğitt @tolgab @Felon @gözlemci @MEnes @ozmoturk @dreamy @turkuazz @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @vadikızı @kerem @serhatt @batuhankaralar @Ahmed @mesmeso61 @denizz19 @Arslan Bey @Sherlock @Doğu @HachiKo @BesaleT @YıldırıM @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @ozgur2113 @-potterhead-
Ya Sezen Aksu'nun tüm şarkıları güzel de en iyi şarkılarıyla yarışıp her hafta birinci olmak varken biraz sönük seçimler yapıyorsun bence. Yine de ilk 3'lük şarkı tabi.Bu hafta 21. yy'da Duman ile popüler olan " Her Şeyi Yak " ile geliyoruz, güzel oylarınızı bekliyoruz.
![]()
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Benim gibi dürüst birisi hakkında nasıl konuşuyorsun böyleKim bilir kaç kişiyle yapıyon ondan tırstın dimi çakal![]()
Yanlış yazdım pardonİyi sanırım![]()
Seviyorum seni delikanlıBenim gibi dürüst birisi hakkında nasıl konuşuyorsun böyle![]()
çok bildiğim bir şarkı iyidirYanlış yazdım pardonBana Hiçbir Şey Olmaz şarkı
![]()
O zaman yüksek puanlarına talibim.çok bildiğim bir şarkı iyidir![]()
Buralarda ol lütfen.Buralarda olursam elbet yüksek olur puanım.![]()
Tamam Cornetto Oreo ile Cheesecake de istiyorum.
Masraflı olmayalımTamam Cornetto Oreo ile Cheescake de istiyorum.![]()