Yok benden yana sıkıntı olmaz
Recapı kendin mi yaptın sen, tam versiyon neredeGülben Ergen - Abayı Yaktım
Söz - Müzik: Şehrazat
(2002 - Universal Müzik)
Gülben Ergen'in müzik kariyerinde büyük değişimi başlatan 'Sade ve Sadece' albümünün ilk klibi 'Abayı Yaktım' ile karşınızdayız.
Söz ve müziği Şehrazat'a ait olan şarkı 2002 Kral TV Video ve Müzik Ödüllerinde 'En İyi Beste' ödülünü kazanmıştır.
Şehrazat ödülünü alırken Gülben Ergen'e teşekkür etmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 61357
"...ve de yorumlayan canım arkadaşım Gülben Ergen'e de teşekkür etmek istiyorum."
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Recapı kendin mi yaptın sen, tam versiyon nerede![]()
Tam da versen bedduan hazır üzülme Yani.Fena değil, yerin diğer şarkılara göre belli olur ama![]()
Mini anket yapayım mı foruma, şarkının hangi versiyonunu daha çok seviyorsunuz diye@ozmoturk
Kafamı karıştırma, kullandık işte şarkıyı. @Çiğdem- 'in deyimiyle kütük seniKaldı 10 hafta zaten ne bekliyorsun anlamadım kiYarışma bittiğinde kullanmayıp harcadığın şarkıların listesini yapmaya kalksak ömür yetmez
![]()
Kerem de kendi recaplamış, @Çiğdem- senin koltuğuna göz dikmiş bunlar 😱5. haftaya bomba gibi geliyorum. Gazı veriyor ve klasikleşen muhteşem şarkı "Aşk" ile yarışıyor olacağım.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Finallik şarkıyı harcıyor.5. haftaya bomba gibi geliyorum. Gazı veriyor ve klasikleşen muhteşem şarkı "Aşk" ile yarışıyor olacağım.
Bu dostluğumuzu mahvettin kürek suratlı karı
Senden finallik muhteşem bir puan bekliyorum o zaman.Finallik şarkıyı harcıyor.![]()