Peki üstadım dama da sanAT mıdır?![]()
Ya da "Dama" böyle oynanır.![]()
Peki üstadım dama da sanAT mıdır?![]()
Ya da "Dama" böyle oynanır.![]()
İlgi çekmeye çalışırken forumun cadolozlariiyiki açmışım@Arslan Bey ve @MEnes L M için her fırsatı değerlendiriyor
Güldürüde çok gelmiş konuya
Bende @xemrexxx yi etiketleyeyim. Konuya buyursun![]()
Satranç "sanAT"sa, dama da "sanAT"tır. Peki ya "damAT" nedir?Peki üstadım dama da sanAT mıdır?
EvlAT diye alınan ancak bir nevi kölelik yaptırılan insan evladıdır üstadım.Satranç "sanAT"sa, dama da "sanAT"tır. Peki ya "damAT" nedir?
Oysa ki; "evlAT" en büyük "sanAT"tır.EvlAT diye alınan ancak bir nevi kölelik yaptırılan insan evladıdır üstadım.![]()
EvlAT'ın ve sanAT'ın değerini bilemeyenler utansın.Oysa ki; "evlAT" en büyük "sanAT"tır.![]()
EvlAT'ın ve sanAT'ın değerini bilemeyenler utansın.![]()
Uğraşmayacağım sizinle
Böyle saçma dizileri izlemediğim için Kendimi şanslı hissediyorum. 😉Gece gece güldürdün @denizz19 cidden çok uzak bunlara be. Ona da yazık.![]()
Makul bir gerekçe.@denizz19'u delirttiğim için mutlu oldum.
Bir de saçma olduğunu söylüyor ve biz de kabul ediyoruz zaten bunu. Dizi zaten absürd dizi. Tabii saçma olacak.![]()
Aslında komikti ama sana inat "olmamış" demiş bulundum. Önceden verdiğin gereksiz "olmamış"lara cevaben.Olmamış aldığım için mutluyum @Dosi![]()
Vasatın bir tık üstü dizi.Aslında komikti ama sana inat "olmamış" demiş bulundum. Önceden verdiğin gereksiz "olmamış"lara cevaben.![]()