@serhatt ı oturturum koltuğuna görürsünturrup suyu sıkarlar öyle yarışmaya armağan çağlayan gibi bir cüri başkanın kalır elinde
@serhatt ı oturturum koltuğuna görürsünturrup suyu sıkarlar öyle yarışmaya armağan çağlayan gibi bir cüri başkanın kalır elinde
VÜCUTTA seviyorum,ne fesatsınorada kas oluyorsa helal valla
benin heybetli vücudumdan sonra onun o sıska kokuşmuş vücudunu garipser koltuğum@serhatt ı oturturum koltuğuna görürsün
kastettiğim yerde vücuttaVÜCUTTA seviyorum,ne fesatsın
Elenme adayı olarak seni görüyorumŞimdi oyladım zayıf bi hafta olmuş çok rahat atlatacagımı düşünüyorum.
Gerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz. Şekil A'da görüldüğü gibiCanavar gibi götürürken iyi oluyor ama cornettoları sizin sayenizde yediğini unutmasın @MasacRE- @Maskeli Fedai
Aaa hadi bakalım cnm sıralama olarak ne bekliyorsunBundan sonra herkese hitap edecek, herkesin bildiği şarkılar geliyor
Gerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz. Şekil A'da görüldüğü gibi
NIKE
NIXE
KARDEŞLER KUNDURA
@Maskeli Fedai @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113
Zirvedeyim o zaman.Elenme adayı olarak seni görüyorum
@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalımGerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz. Şekil A'da görüldüğü gibi
NIKE
NIXE
KARDEŞLER KUNDURA
@Maskeli Fedai @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113
Tutmadı pek ama Kendi şarkı yapmasın mümkünse, başkalarından almaya devam etsinHaha Murat sonradan sevdirdi şarkıyı bana.
İlk 5Aaa hadi bakalım cnm sıralama olarak ne bekliyorsun
@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalım
@xBUGRAx Elenirse forumu yakar şarkıyı biz koydurmuştuk o listeye almayacaktı Alamancı @kerem de öyle
Balkona çıkmıştır yine o troll ama konuşur mı konuşamaz mı göreceğiz artık bugün@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalım
@xBUGRAx Elenirse forumu yakar şarkıyı biz koydurmuştuk o listeye almayacaktı Alamancı @kerem de öyle
Murat mı sevdirdi yoksa reklamlarda oynayan parlaklar mıHaha Murat sonradan sevdirdi şarkıyı bana.