WP'den sana attığım dereye bak birde.Devrek'ten geçtim yetti çarpık kentleşmesi.
WP'den sana attığım dereye bak birde.Devrek'ten geçtim yetti çarpık kentleşmesi.
Afferim cnm bir de hamsi seviyorsan tamamdır onunda taktiğini öğretmemiz lazım sana kuyruğundan tutup atacaksın ağzına Karadenizli olmanın püf noktası bu kemence şive diğerleri değil @xemrexxx
Çünkü Survivor'ın garanti izleyicisi var hiç kavga olmasa da izleyen çıkar. Ama bunun tutunmak için bol kaosa ihtiyacı var. Belki izleyicisi sabitlendikten sonra azalır dozu.Yarışma bayağı güzel olmuş da çok tartışma var yahu, biraz sakin olun. Survivor'da bu kadar kavga izlemedik.
Favorim Kırmızı Takım, daha gariban duruyorlar. Dün de Meltem'in yüzünden elendik sayılır. Ezgi favorim, Hakan'ı da seviyorum. Uğur çok itici...
Hiç sevmediğim isim ise Mavi Takım'daki Murat. Her şeye atlıyor, biraz sakin ol abicim ya. Her şeye atlıyorsun.
Jüriler çok itici, aşırı saygısızca konuşuyorlar bence. Biraz daha üsluplu konuşup uyarsalar daha güzel olacak. Kendi kafalarına göre tribe giriyorlar falan...
Sen de izle hafta sonları, baya eğlenceli gidiyor. Şeflere ayar oluyorum biraz ama kaosu ayakta tutuyor.Çünkü Survivor'ın garanti izleyicisi var hiç kavga olmasa da izleyen çıkar. Ama bunun tutunmak için bol kaosa ihtiyacı var. Belki izleyicisi sabitlendikten sonra azalır dozu.
Yok kalsın. Zaten yakında bol bol TV8 izleyeceğim.Sen de izle hafta sonları, baya eğlenceli gidiyor. Şeflere ayar oluyorum biraz ama kaosu ayakta tutuyor.
izzleDokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı, şükür.
Bakalım kim elenecek?