Muhakkak birisini bulursun ya senHayatta izlemem. Turabiye yapılan haksızlık ile bitti benim gözünde Acun.![]()
Muhakkak birisini bulursun ya senKaos var gel
![]()
Tmm zorlamayacağımŞuan bu konuya yorum yapıp prim yapmasına izin vermem bile kötü hissettiriyor bana![]()
İşlerim var, onlarla uğraşıyorum. TV izleyemem şu an.@Yiğitt bak sende![]()
YouTubeden bakarsınİşlerim var, onlarla uğraşıyorum. TV izleyemem şu an.![]()
Aynen, öyle bakar yorum atarım müsait olduğumda. Aşırı doluyum, anca hafta sonu gündüz falan bakarım gibi.YouTubeden bakarsınözet olarak.
Jet Sosyete SÖZDE finalini yaptığından beri Acun'un uyanıklıklarıyla ilgilenmiyorum.@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmişKısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Ah Acun AhBir ara Ece Erken'e küfür etme meselesindede gündemdeydi
Birde kendini Reynmen ilede kıyaslamıştı @dreamy
Ha Survivor 3T'ninde meşhir garip arkadaşıydı yani kısaca reyting için herşey( Survivor'a alınir buda
@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx @serhatt @MasacRE
@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmişKısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Ha Survivor 3T'ninde meşhir garip arkadaşıydı yani kısaca reyting için herşey( Survivor'a alınir buda
Kızlar ayak üstü tecavüz edecek gibi oğlana@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmişKısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Bu konuda size hak veriyorum. Acun iyice gözden düşüyorRezillik yemek dışında her şey var sonra bu başarılı The Taste değil oluyor.@Aserat
Yine de her türlü iyidir o çakmalıktan.Rezillik yemek dışında her şey var sonra bu başarılı The Taste değil oluyor.@Aserat
Reynmen ile mi kıyaslamıştı haberim yok.@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmişKısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
ah takıldığın şey o muKızlar ayak üstü tecavüz edecek gibi oğlana![]()
Yine de her türlü iyidir o çakmalıktan.![]()
Macun programları izlemem benah takıldığın şey o muAdamın konuşmasına bak, Masterchef'te kendini sempatik göstermeye çalışan bambaşka biri
![]()