Çok komik gidiyor şuan. @sokak sanati izle sende işte. 😳
Muhakkak birisini bulursun ya sen Kaos var gelHayatta izlemem. Turabiye yapılan haksızlık ile bitti benim gözünde Acun.
Muhakkak birisini bulursun ya sen Kaos var gel
Tmm zorlamayacağımŞuan bu konuya yorum yapıp prim yapmasına izin vermem bile kötü hissettiriyor bana
İşlerim var, onlarla uğraşıyorum. TV izleyemem şu an.@Yiğitt bak sende
YouTubeden bakarsın özet olarak.İşlerim var, onlarla uğraşıyorum. TV izleyemem şu an.
Aynen, öyle bakar yorum atarım müsait olduğumda. Aşırı doluyum, anca hafta sonu gündüz falan bakarım gibi.YouTubeden bakarsın özet olarak.
Jet Sosyete SÖZDE finalini yaptığından beri Acun'un uyanıklıklarıyla ilgilenmiyorum.@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmiş Kısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Ah Acun Ah Bir ara Ece Erken'e küfür etme meselesindede gündemdeydi Birde kendini Reynmen ilede kıyaslamıştı @dreamy
Ha Survivor 3T'ninde meşhir garip arkadaşıydı yani kısaca reyting için herşey ( Survivor'a alınir buda
@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx @serhatt @MasacRE
@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmiş Kısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Ah Acun Ah Bir ara Ece Erken'e küfür etme meselesindede gündemdeydi Birde kendini Reynmen ilede kıyaslamıştı @dreamy
Ha Survivor 3T'ninde meşhir garip arkadaşıydı yani kısaca reyting için herşey ( Survivor'a alınir buda
Kızlar ayak üstü tecavüz edecek gibi oğlana@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmiş Kısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
Bu konuda size hak veriyorum. Acun iyice gözden düşüyorRezillik yemek dışında her şey var sonra bu başarılı The Taste değil oluyor. @Aserat
Yine de her türlü iyidir o çakmalıktan.Rezillik yemek dışında her şey var sonra bu başarılı The Taste değil oluyor. @Aserat
Reynmen ile mi kıyaslamıştı haberim yok. Reynmen’den soğumaya başlıyorum son yaptıklarından sonra.@Yiğitt Master Chef izliyeyim dedim Yasin'i görunce soğudum programdan. Adamın konuşması pat diye değişmiş Kısmetse Olur'da gayet düzgün türkçeye sahipti 😱
ah takıldığın şey o mu Adamın konuşmasına bak, Masterchef'te kendini sempatik göstermeye çalışan bambaşka biriKızlar ayak üstü tecavüz edecek gibi oğlana
Yine de her türlü iyidir o çakmalıktan.
Macun programları izlemem benah takıldığın şey o mu Adamın konuşmasına bak, Masterchef'te kendini sempatik göstermeye çalışan bambaşka biri