Damien Duff
Favori Üye
ben jüriliğe karşıyım o şarkıyı severim ben ama bir oy kulanırsan sıkıntı çıkar olan senaryomu etkiliyorSağı solu belli olmaz onun zararlı çıkarım.
@xBUGRAx
ben jüriliğe karşıyım o şarkıyı severim ben ama bir oy kulanırsan sıkıntı çıkar olan senaryomu etkiliyorSağı solu belli olmaz onun zararlı çıkarım.
Herkes oylamadı mı yani?Son dakıkaya kadar sayım devam ediyor hep cnm sürekli aşşağıda yukarıda sıralar değişiyor Başkanlık seçimleri gibi
30 un üstünde oy alıyoruz ayoll kolaymıH
Herkes oylamadı mı yani?
Abayı Yaktım dizi kolik kullanmıştı, fena da gitmemişti diye hatırlıyorum. Arka Sokaklar da iyi ama Abayı Yaktım daha klas ve kaliteli bir parça sanki.Abayı Yaktım veya Arka Sokaklar
Aslında Uçacaksını deneyebilirsin diyecemde biz bu şarkıyı zorlu hafta oldundan değil kulağımıza farklı geldinden elemiştik yorumlarımızı net hatırlıyorum @Bully
Çocukluğumda dinlediğim şarkı sankı daha ahreketli bangır bangırdı ama burada ağır slow gibi bir sönük şuan tekrar dinledimde çocuklumda dinlediğim kafamda çınlayacan şarkıdan farklı
O yorumu tek sen yapmıştın sanki Zorlu haftaya denk geldiği için elendi bence Uçacaksın İlk haftalarda kullanılsa haftayı rahat kurtarır.Aslında Uçacaksını deneyebilirsin diyecemde biz bu şarkıyı zorlu hafta oldundan değil kulağımıza farklı geldinden elemiştik yorumlarımızı net hatırlıyorum @Bully
Çocukluğumda dinlediğim şarkı sankı daha ahreketli bangır bangırdı ama burada ağır slow gibi bir sönük şuan tekrar dinledimde çocuklumda dinlediğim kafamda çınlayacan şarkıdan farklı
Bana bakma sen, bugün öyleyim yarın böyleyim, bir tarafım yok. İşi eğlenceli kılan da o zaten. Hep seni övsem ne anlamı kalırOoo senide kaybettik ayoll @sokak sanati @xemrexxx ne verdiler sana
Bir @serhatt kaldı oda tarafınıza geçerse darbe olabilir
Abayı Yaktım dizi kolik kullanmıştı, fena da gitmemişti diye hatırlıyorum. Arka Sokaklar da iyi ama Abayı Yaktım daha klas ve kaliteli bir parça sanki.
Bu benim çocukluk şarkım, her türlü mükemmel gelir bana tarafsız bir yorum yapamam.Evet okudum o yorumları ondan korkuyorum remixini aradım yokmuş. 2.00 - 3.00 arasını düşünmüştüm seçerdim diye orasını dinleyin bir. @Bully
Bay Doğru düşürür, Abayı Yaktım düşürse bile biraz düşürür, çok değil.Kandıramazsın Beni'den sonra düşürmez gibi geliyor bana da Abayı Yaktım bakalım. Uçacaksın da girdi aklıma şimdi.
Kandıramazsın Beni'den sonra düşürmez gibi geliyor bana da Abayı Yaktım bakalım. Uçacaksın da girdi aklıma şimdi.
Uçacaksını kullan herhalde senin elinde elenmez hem çok riskli haftaya girmede ayrıca o şarkının sürpriz bir puan alma potansiyelide var Abayı yaktımlarınkının yok mesala Uçacaksınla elenmezsem yeter diye çık sürpriz bir puan penceresinide açık bırakBana bakma sen, bugün öyleyim yarın böyleyim, bir tarafım yok. İşi eğlenceli kılan da o zaten. Hep seni övsem ne anlamı kalır
Ben her zaman kontrollüyümdür, yarışma başlamadan 15 mi 20 şarkı mı artık ne kadarsa, hafta hafta hepsinin sıralaması bellidir O yüzden daha sağlıklı yorum yapabilmek için genel listeni görmeliyimListemde Abayı Yaktın yoktu bu gece girdi aklıma. Kontrolsüzüm şu an. @Çiğdem-
Uçacaksını kullan herhalde senin elinde elenmez hem çok riskli haftaya girmede ayrıca o şarkının sürpriz bir puan alma potansiyelide var Abayı yaktımlarınkının yok mesala Uçacaksınla elenmezsem yeter diye çık sürpriz bir puan penceresinide açık bırak
Tabi yarın geceyi atlatırsan ayoll belki Gülben yine hit şarkıyla elenecek kaderi budur
Uçacaksını kullan herhalde senin elinde elenmez hem çok riskli haftaya girmede ayrıca o şarkının sürpriz bir puan alma potansiyelide var Abayı yaktımlarınkının yok mesala Uçacaksınla elenmezsem yeter diye çık sürpriz bir puan penceresinide açık bırak
Tabi yarın geceyi atlatırsan ayoll belki Gülben yine hit şarkıyla elenecek kaderi budur
Tamam hastayım kafam şişti. Kullan gitsin Uçacaksın'ı haftaya, o zamanlar daha çok ergen vardı forumda, şimdi daha iyi sonuç alabilir gibime geliyor.Bence de herkesin öyledir forumda @Çiğdem- daha oynak söylüyordur kulağında öyle kalmıştır.
Tamam hastayım kafam şişti. Kullan gitsin Uçacaksın'ı haftaya, o zamanlar daha çok ergen vardı forumda, şimdi daha iyi sonuç alabilir gibime geliyor.
Çiğdem de Musti ile normal sezonda kötü sonuç aldığı bir şarkıyla, All-Star'da 1.olmuştu mesela, belli olmuyor bu işler.
Ego ile sondan 4. mü ne olmuştum krkuyordum ama All Starda 1.olmuştuTamam haftaya ayağınızı yerden kesiyorum. Ben o şarkıyı çocukluğumuz üstünden pazarlayacağım. @Bully
Aaa geçmiş olsun bu arada 2 gündür hala hastamısınTamam hastayım kafam şişti. Kullan gitsin Uçacaksın'ı haftaya, o zamanlar daha çok ergen vardı forumda, şimdi daha iyi sonuç alabilir gibime geliyor.
Çiğdem de Musti ile normal sezonda kötü sonuç aldığı bir şarkıyla, All-Star'da 1.olmuştu mesela, belli olmuyor bu işler.