Seni ve senin gibileri kudurtmaya devam edecek; forumun yıllardır üstüne oynadığı ama deviremeyip iyice yücelttiği isimdir YiğittYiğit kim ki?
Sıradan bir yarışmacı. Her hafta en düşük puan verebileceğim etkisiz eleman
Seni ve senin gibileri kudurtmaya devam edecek; forumun yıllardır üstüne oynadığı ama deviremeyip iyice yücelttiği isimdir YiğittYiğit kim ki?
Sıradan bir yarışmacı. Her hafta en düşük puan verebileceğim etkisiz eleman
Aynı sırayla gittiğini biliyorum zaten. Senin güzel yakaladığını belirtmek istedim, şarkıyı görünce benim de aklıma geldi, dediğim gibi ilgilenmiyorum. Yol yorgunuyum, senin İstanbul'u gezecez diye bitkin düştük. ssİma değilmiş sıraya göre gidiyormuş. Sey yapma
Aynı sırayla gittiğini biliyorum zaten. Senin güzel yakaladığını belirtmek istedim, şarkıyı görünce benim de aklıma geldi, dediğim gibi ilgilenmiyorum. Yol yorgunuyum, senin İstanbul'u gezecez diye bitkin düştük. ss
Seni ve senin gibileri kudurtmaya devam edecek; forumun yıllardır üstüne oynadığı ama deviremeyip iyice yücelttiği isimdir Yiğitt
Gökdelenin tepesindeyim canım, çatlaSen şuan nerdesin tam olarak. Sanki bi apartman tepesinden yazıyor gibisin. Havalara girmişsin. Unutma ayağın kayar düşer ölürsün
Sus bakıyım çay demle bize.Ben milli şefim kimse beni uyaramaz.
Sus bakıyım çay demle bize.
@YiğittBu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
Tam da "Seyre Dursun Aşk" geçmişti içimden. İlerleyen zaman diliminde de kullanabilirdin. Çok iyi bir şarkı.Bu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
Bu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
@vadikızı @Bully @denizz19 Başka eksik var mı acaba?Bu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.Tam da "Seyre Dursun Aşk" geçmişti içimden. İlerleyen zaman diliminde de kullanabilirdin. Çok iyi bir şarkı.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.Irgalamaz beni kadar iyi olmasada güzel şarkı.
Güzel şarkı, bakalım puanını ne yapacağızBu hafta Ozan Çolakoğlu farkıyla 'Seyre Dursun Aşk' diyelim.
Foruma neden güvenemedin? Forum, Gülşen'i çok seviyor.Foruma güvenemedim o yüzden erken kullanmak istedim. Yoksa en sevdiğim Gülşen şarkılarından.
Irgalamaz Beni'ye bin basar bu şarkı.
Canım dizimle alakası yok bu şarkının. Bakacaz duruma.