Bay Doğru, Kandıramazsın Beni'den erken kullanılması gereken bir şarkı, ben öyle yapardım yani stratejik olarak. Muhtemelen düşürür.Bay Doğru'yu diğer haftalar kullanacağım düşürür mü.
Aklımın ucundan bile geçmedi@Harunnn60 ndan dolayı iyi puan alamazsın ayoll anlasana Alamancı @kerem
Bu hafta sonuclarına artı 20 yazalım sen oy kullanacan malumHer zaman her yerde sanAT'ı önemser ve değer veririm. Ama gerçek sanAT'ı.
Zaten geçenlerde soktun o çomağı. Benim yorumlarıma saçmaladı dedin, sordum ve 'Aynen' bastın. Artık sen bile beni övmeyi bırak gömüyorsun. Vaaay be...
Kiiiim nerde nasıl küfür ediyordu. Ben hiç öyle şeyler hatırlamıyorum hadi amaaa.
Seni gömmek için ittifaka ihtiyacım mı var la. Ben tek yeterim sana gel yer zaman söyle yeter.
Kaç parlakçı çıkıyor İmam hatiptenAaa neyim varmış
Ahhahahah evet benim oy kullanmam tüm dengeleri değiştirecek şimdi düşününce. Kaos ve kan dolu bir sonuç açıklama programına hazırlasın herkes kendini.Bu hafta sonuclarına artı 20 yazalım sen oy kullanacan malum
Alamancı @kerem de ilk hafta şarkı değiştirdi olumlu sonuc aldı sende düşün ayoll bu hafta elenme Kandıramazsında elinde kalırBay Doğru, Kandıramazsın Beni'den erken kullanılması gereken bir şarkı, ben öyle yapardım yani stratejik olarak. Muhtemelen düşürür.
Bu hafta Gökhan Türkmen'in sevdiğim şarkılarından biri olan ''Ayıp Ettin'' ile yayındayız...
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
O kadar uğraştım. İnsan bi teşekkür eder.Şarkının genelini beğenmedim ben,boşuna zahmet etmişsin
Hiç aklıma gelmedi, nereden çıkardın? 😱Bi imada mı bulundun
Nötr konuşanlara olduk olası güvenmemişimdir, puanlardan göreceğim ne kadar nötr konuştuğunu.Kötüsün diyip de üzme beni ya, diğer şarkılar da belli olsun da hele, bakarız duruma. Nötr konuşuyorum tamamen.
Kiz @destere Yi bulduk bu videoda gayet net gözükmüş @kerem @MasacRE- @DarkLegenD @serhatt @Bully @cookies @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @mrt-06 @dizi kolik @Dosi @vadikızı @Almila @dreamyAlamancı @kerem de ilk hafta şarkı değiştirdi olumlu sonuc aldı sende düşün ayoll bu hafta elenme Kandıramazsında elinde kalır
Hhaha biride öyle onu kucaklayıp foruma getirse