Kerem Bursin'i meşhur eden diziydi. Yanında da güzel gülüşlü Hande Doğandemir ve yine aynı güzel gülüşlünün sarışınından Yağmur Tanrısevsin vardı. Bir de şimdilerde koç yiğit rolü yapan İsmail Ege Şaşmaz. Emre Kınay gibi usta tiyatrocu da vardı, es geçmeyelim. Tabii ki bütün bunların şarkıyla alakası yok.
SanATsal oylarıyla mı geri döndü?Birileri demiş öldü, şimdi söyleyin KRAL sanatsal oylarıyla geri döndü...
Zaten Olsun şarkısına düşük vermiştin, buna da düşük vermezsin herhalde.
Evet sanAT önemli.SanATsal oylarıyla mı geri döndü?
Benzetmeler olmamış.aaa resmen popülerliği düşen rte gibi konuyu açmış hemen @Çiğdem- ::eek ee tabi yıllardır tek rakibin lider vasfı olmayan kılışdar aman @vadikızı ydı şimdi bahçeli dede ile aman @dizi kolik le anlaştın ama onun içinden akşener ayrıldı @Almila oldu haa bir de dış mihrakların desteklediği hdp @Dosi var özellikle alamanya yani @kerem destekliyor son olarak cadolozların arasına kökten bir değşimle @serhatt katıldı ama o temel dede gibi napsa olmuyor oy alamıyor uzun lafın sopası ilk defa cadolozlukta ciddi rakiplerin var hemen konuyu açmışsın ama senin rte gibi sıyrılma şansın yok yok olacaksın hogatha bunlar boşa çırpınışlar @mrt-06 @ozgur2113 @Bully @dreamy @MasacRE- @turkuazz @denizz19 @cookies @Ahmed
hayatım forumda hepi topu 5 tane dişi var 5 tane de parti var mecbur her biri birine benzeyecek kenardan serhatı da cinsiyet değiştirip bu gruba soktumBenzetmeler olmamış.
Beğenmediklerime düşük veriyorum.Zaten Olsun şarkısına düşük vermiştin, buna da düşük vermezsin herhalde.
@Çiğdem- i sana yedirmeyizaaa resmen popülerliği düşen rte gibi konuyu açmış hemen @Çiğdem- :😱 ee tabi yıllardır tek rakibin lider vasfı olmayan kılışdar aman @vadikızı ydı şimdi bahçeli dede ile aman @dizi kolik le anlaştın ama onun içinden akşener ayrıldı @Almila oldu haa bir de dış mihrakların desteklediği hdp @Dosi var özellikle alamanya yani @kerem destekliyor son olarak cadolozların arasına kökten bir değşimle @serhatt katıldı ama o temel dede gibi napsa olmuyor oy alamıyor uzun lafın sopası ilk defa cadolozlukta ciddi rakiplerin var hemen konuyu açmışsın ama senin rte gibi sıyrılma şansın yok yok olacaksın hogatha bunlar boşa çırpınışlar @mrt-06 @ozgur2113 @Bully @dreamy @MasacRE- @turkuazz @denizz19 @cookies @Ahmed @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk
Çiğdem AKPhayatım forumda hepi topu 5 tane dişi var 5 tane de parti var mecbur her biri birine benzeyecek kenardan serhatı da cinsiyet değiştirip bu gruba soktum
Hayal gücünde sen de yerin dibine batın emihayatım forumda hepi topu 5 tane dişi var 5 tane de parti var mecbur her biri birine benzeyecek kenardan serhatı da cinsiyet değiştirip bu gruba soktum
Mor ve Ötesi'nin sanATını nasıl buluyorsun?Evet sanAT önemli.
Tamam, müziği indirip 2-3 kere dinle %100 beğeneceğinden eminim.Beğenmediklerime düşük veriyorum.
chp ile fantezin mi var ex aşkın serhat yaptınÇiğdem AKP
Vadikızı İYİP
Dosi MHP
Dizi kolik HDP
Serhat da CHP olacaktı.
10 kere de dinlesem farketmezTamam, müziği indirip 2-3 kere dinle %100 beğeneceğinden eminim.
Ex aşk??chp ile fantezin mi var ex aşkın serhat yaptın
HDP-CHP'liyim işte. Bu sene de oyumu Selo'ya ve CHP'ye vermiştim.chp ile fantezin mi var ex aşkın serhat yaptın