TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Ohh yandan yandan, attıralım göbecikleri :A Angara havaları candır can. :A Sinir stresimiz bir dans etmeyle geçeydi keşke canım..

Ama çok güzelsin yani napalım. :bhr:
Göbecik deyince aklıma Cennet Mahallesi geldi. @mrt-06 :F Yalnız Ankara havaları, çiftetelliler falan olmasa cidden oynayacak oyun yok. Eskiden hiç sevmezdim ama sonradan sonradan açıldım, dans baya rahatlatıyor. :X Bütün siniri, gerginliği alıyor gerçekten. Salsa da denemişliğim var mesela düşün dans sevmeyen ben. :F Dans etmiyorsan bile müziğini aç o bile zaten sen farkında olmadan omuzlarını, ayaklarını falan hareket ettirir oturduğun yerde bile. :X

:mouth::hearteyes:

Aaa Roportajın çok samimi ve içten olmuş @dizi kolik keyifle okudum cnm :Z

Hakkımda düşüncelerinede çok mutlu oldum :bhr: O konu hakkında şuan hiç bir kırgınlığım yok zaten uzun yıllardır yok gönlümü almıştın hatasını samimi şekilde kabul eden kimseye kinim olmadı seninde samimyietine güveniyorum :bhr::bhr::bhr:

Aaa özellikle 2.fotona bayıldım ayoll çok cici çıkmışsın cnm :Z:Z:Z

Aaa Roportajın çok samimi ve içten olmuş @dizi kolik keyifle okudum cnm :Z

Hakkımda düşüncelerinede çok mutlu oldum :bhr: O konu hakkında şuan hiç bir kırgınlığım yok zaten uzun yıllardır yok gönlümü almıştın hatasını samimi şekilde kabul eden kimseye kinim olmadı seninde samimyietine güveniyorum :bhr::bhr::bhr:

Aaa özellikle 2.fotona bayıldım ayoll çok cici çıkmışsın cnm :Z:Z:Z
Çok teşekkür ederim bebeğim. :mouth: İyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni. :blush:

Aynen bebeğim zaten senin affetmen de büyük bir erdemlilik. :hearteyes: Cansın. 🙄

Sağ ol bebeğim senin gönül güzelliğin o. :mouth::bhr:

Göbecik deyince aklıma Cennet Mahallesi geldi. @mrt-06 :F Yalnız Ankara havaları, çiftetelliler falan olmasa cidden oynayacak oyun yok. Eskiden hiç sevmezdim ama sonradan sonradan açıldım, dans baya rahatlatıyor. :X Bütün siniri, gerginliği alıyor gerçekten. Salsa da denemişliğim var mesela düşün dans sevmeyen ben. :F Dans etmiyorsan bile müziğini aç o bile zaten sen farkında olmadan omuzlarını, ayaklarını falan hareket ettirir oturduğun yerde bile. :X

:mouth::hearteyes:
Ankara havalarını sevmeyen ölsün zaten. :A Terapi gibidir adeta, rahatlatır. :X

Ben kafayı çekmediğim sürece kolay kolay dans etmem ama edersek de en iyisini biz ederiz. :A Genlerimizde var. :D

Ankara havalarını sevmeyen ölsün zaten. :A Terapi gibidir adeta, rahatlatır. :X

Ben kafayı çekmediğim sürece kolay kolay dans etmem ama edersek de en iyisini biz ederiz. :A Genlerimizde var. :D
Kesinlikle öyle. :X İnsanı dinginleştiren, mayıştıran bir etkisi var. :F

Alkol rahatlatır aslında o vesileyle daha iyi dans edebilirsin belki ama ritmik hareket gerektiren salsa gibi danslarda konsantre problemi olabiliyor canım ama çakırkeyfsen sorun yok yine de. :X Zaten çakırkeyf olmak en iyisi bence, ne gerek var daha fazlasına. :F

Kesinlikle öyle. :X İnsanı dinginleştiren, mayıştıran bir etkisi var. :F

Alkol rahatlatır aslında o vesileyle daha iyi dans edebilirsin belki ama ritmik hareket gerektiren salsa gibi danslarda konsantre problemi olabiliyor canım ama çakırkeyfsen sorun yok yine de. :X Zaten çakırkeyf olmak en iyisi bence, ne gerek var daha fazlasına. :F
İşte bende sınır yok, geri vites yok. Bir başlıyorum sonra sabahlar olmasın. :A Arada içerim ama içti mi de sağlam içerim kısacası. :D

Salsa derslerine de gittim, baya eğlenceli o da. :D Bilirim ama çok sergileyemem yapım gereği. :A

İşte bende sınır yok, geri vites yok. Bir başlıyorum sonra sabahlar olmasın. :A Arada içerim ama içti mi de sağlam içerim kısacası. :D

Salsa derslerine de gittim, baya eğlenceli o da. :D Bilirim ama çok sergileyemem yapım gereği. :A
Yanlış yani en azından içiyorsan bile yavaş iç, ağır iş onun kafasını yaşa yani. :X Hoş sen nasıl içebiliyorsun hem? :flushed: Alkol çok pahalı be. :F Bir de içtiğimde sağlam içerim diyor. :A

Bende öyleydim, aşırı utanırdım gerçi hala utanıyorum ve heyecan yapıyorum. :F Dansı sevip sevmeme konusunda kararsızım ama insanı rahatlatıyor aşırı. :X

Ya burada @dizi kolik aynı The 100 Oktavia değil mi? :bhr: @Çiğdem- @xemrexxx
8a80e3a000-jpeg.61034

latest

Zaten görmüştüm seni geçen sene ama daha da güzelleşmişsin kanke. :love1:

Kilo almak değiştirmiştir belki biraz, çok zayıftım çünkü. :X Çok teşekkür ediyorum iltifatın için utandırma daha fazla kankeee. :blush:

kız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil :bağır: :bağır: @MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
4a0e84dda731ff979dacb3ee8aec7043.jpg
8a578e2d66ccd9509e4ed2a7b7bf9885.jpg

@Çiğdem- ablamıza soralım neticede ocatvia cw oyuncusu en iyi onun bilmesi lazım :A
Aaa bu Ecünnü den bin kat güzel @dizi kolik :Z:Z:Z

Dizide en nefret ettiğim bu biliyorsunuz :A :A :A @dizi kolik e 10 puan Bu ecünnüye 00 puan :A :A :A

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok teşekkür ediyorum canım benim. :mouth::hearteyes: Bende benzetememiştim ama çirkin bir kız değil bence. :F
Aaa benim ecünnü listemin baş sıralarında cnm ben sana uygun görmem kesinlikle çünkü gerçekten kimseye boşuna ecünnü demiyorum kıskanclıkla alakası yok içlerinde ki iblisleri görüyorum :A :A :A

Aaa benim ecünnü listemin baş sıralarında cnm ben sana uygun görmem kesinlikle çünkü gerçekten kimseye boşuna ecünnü demiyorum kıskanclıkla alakası yok içlerinde ki iblisleri görüyorum :A :A :A
Gerçi diziyi izliyorsun herhalde canım yani yakından takip ediyorsun. :X O yüzden bilmen normal, ecünnülere benzetme beni bir daha. @mrt-06 :F

Yanlış yani en azından içiyorsan bile yavaş iç, ağır iş onun kafasını yaşa yani. :X Hoş sen nasıl içebiliyorsun hem? :flushed: Alkol çok pahalı be. :F Bir de içtiğimde sağlam içerim diyor. :A

Bende öyleydim, aşırı utanırdım gerçi hala utanıyorum ve heyecan yapıyorum. :F Dansı sevip sevmeme konusunda kararsızım ama insanı rahatlatıyor aşırı. :X
Hayatı uçlarda yaşamayı seviyorum zaman zaman. :A Para pek sıkıntı değil benim için, babam saolsun. :D Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır Esracım 😎

Rahatlattığı konusunda hemfikiriz. :D Ama erkeğin de kadının da bir ağırlığı olmalı bence, fazla cıvıklığı da sevmem. Arada yapılabilir, her zaman değil. :D

Çok teşekkür ederim bebeğim. :mouth: İyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni. :blush:

Aynen bebeğim zaten senin affetmen de büyük bir erdemlilik. :hearteyes: Cansın. 🙄

Sağ ol bebeğim senin gönül güzelliğin o. :mouth::bhr:
Aaa foruma güzel bir etki getirdin cnm :bhr:

Umarım diğer kayıp üyelerde gelirler uzun zaman sonra görünce gurbetten akrabamız gelmiş gibi oluyoruz :A

Gerçi diziyi izliyorsun herhalde canım yani yakından takip ediyorsun. :X O yüzden bilmen normal, ecünnülere benzetme beni bir daha. @mrt-06 :F
Hhaha Aaa benide zaman zaman ecünnü bulduklarıma benzetiyor ama sevmediğim ot burnumda biter düşüncesinde oluyorum :A :A :A Ama @mrt-06 ın iltifatları eşleştirmeleri iyidir tabi :Z Yalnız @xemrexxx 40 yılın başı doğruyu söylemiş onunla kıyas edilemez gerçekten :A :A :A

Hayatı uçlarda yaşamayı seviyorum zaman zaman. :A Para pek sıkıntı değil benim için, babam saolsun. :D Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır Esracım 😎

Rahatlattığı konusunda hemfikiriz. :D Ama erkeğin de kadının da bir ağırlığı olmalı bence, fazla cıvıklığı da sevmem. Arada yapılabilir, her zaman değil. :D
Ben sağlık açısından demiştim, yani bir anda yüklenmek her açıdan zararlı Kaan'ım en azından biraz daha dikkat et. Tamam hepsini iç yine içme demiyorum da yavaşlat kendini. :F

Kesinlikle öyle zaten devamlı alkol tüketmek günlük işleri de aksatır, yapılacak planları da, hafıza kayıplarına da yol açar. O yüzden nadir tüketmek, özel zamanlarda tüketmek en iyisi. :X

Aaa foruma güzel bir etki getirdin cnm :bhr:

Umarım diğer kayıp üyelerde gelirler uzun zaman sonra görünce gurbetten akrabamız gelmiş gibi oluyoruz :A
Çok teşekkür ederim finduğum. :hearteyes::hearteyes:

Ya gitmeden hepsini görmek istiyorum canım neticede gitmek var dönemk yok ne bileyim hayatın ne getireceği de belli olmuyor. :T: Şimdi böyle deyince kötü bir şey demek istedim gibi oluyor. :F Yani netice de iş hayatı, ilişki falan insan girecek zaman bulamayacak hale geliyor yavaş yavaş ondan dedim. Ama ben olsam da olmasam da umarım dönerler, foruma renk katıyorlardı çünkü ayrılan herkes. 🙄

Hhaha Aaa benide zaman zaman ecünnü bulduklarıma benzetiyor ama sevmediğim ot burnumda biter düşüncesinde oluyorum :A :A :A Ama @mrt-06 ın iltifatları eşleştirmeleri iyidir tabi :Z Yalnız @xemrexxx 40 yılın başı doğruyu söylemiş onunla kıyas edilemez gerçekten :A :A :A
Ecünnü deyince orada bir durmak lazım neticede neme lazım kem gözlere geliriz falan aman diyeyim. @mrt-06 :X Emre'nin iltifatı o şekilde oluyor canım zaten. :A Artık ben öyle alıyorum üzerime. :F

Ben sağlık açısından demiştim, yani bir anda yüklenmek her açıdan zararlı Kaan'ım en azından biraz daha dikkat et. Tamam hepsini iç yine içme demiyorum da yavaşlat kendini. :F

Kesinlikle öyle zaten devamlı alkol tüketmek günlük işleri de aksatır, yapılacak planları da, hafıza kayıplarına da yol açar. O yüzden nadir tüketmek, özel zamanlarda tüketmek en iyisi. :X
Hee, benim bünyem sağlamdır yani. :D Benim canım yanmaz gardaş sıkıntı yok. :A Zaten ayda yılda 1 yaptığımdan çok da problem olacağını düşünmüyorum.

Özellikle yeni yıl ve doğum günlerimde hangover'a bağlıyorum. :A Arada iyi oluyor efkarlanıp kafa dağıtmak. :D