TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

kız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil :bağır: :bağır: @MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
4a0e84dda731ff979dacb3ee8aec7043.jpg
8a578e2d66ccd9509e4ed2a7b7bf9885.jpg
Valla billa aynı ya. @dizi kolik 😱 Gerçekten çok benziyor. Maşallah ikisi de taş işte. :Z

İtiraf 26 - RüzgarGülü hep aynıydı, insanları kendi aklıyla küçümsemeye çalışan, dikkat çekmeye çalışan ve kimsenin sevmediği bir üye. Neyse ki havası söndü, umarım kısa sürede forumu da terk eder. :)
Hakkımdaki yorumun icin cevabım ; AYNEN

Forumu terketmem konusunda iyi dileklerin için ise cevabım; INŞALLAH CNM ya :)

Röportaj da harika olmuş, zevkle okudum. Emeğinize sağlık @dizi kolik @Ahmed :bhr:

Öncelikle benim hakkımda düşüncelerin için teşekkür ediyorum, dediğin gibi bizim aramız soğuktu. Neden o dönem konuşmuyorduk ben de bilmiyorum. Aramızda bir şey de geçmedi aslında, tamamen ön yargı olabilir. Bilemiyorum doğrusu. Şimdiki düşünceler önemli tabi. :bhr:

Ben resmini daha önce görmüştüm, pek hatırlamıyordum ama şu anki halinle de hiç karşılaşacağımı düşünmedim. Daha farklıydın gibi gelmişti. :bhr:
Bende düşünüyorum ama inan hiçbir sebep bulamıyorum sanırım denk gelemiyorduk bir de ben çok ara verdim falan herhalde ondan ama sana itici gelmişim. :F Ama dediğin gibi sanırım tanımadığımız için kaynaklanıyor birbirimizi. :mouth: Geçmiş geçmişte kaldı artık aman düşünmeyelim böyle şeyleri. :X

Çok teşekkür ederim. :blush:

@mrt-06 itirafın için ben açıklamamı yapmıştım o yüzden yeniden açıklama yapmayacağım. Küs değilim ben kin tutan biri de değilim hele sana hiç. 🙂

Bu hafta sokak sanatı bayağı itiraf almış ben hiç itiraf yapmadım yapsam tüm itirafları yüzüne yaparım biliyorsun :A

@dizi kolik ile ilgili yazıyı en son okuyacağım :D

@mrt-06 itirafın için ben açıklamamı yapmıştım o yüzden yeniden açıklama yapmayacağım. Küs değilim ben kin tutan biri de değilim hele sana hiç. 🙂

Bu hafta sokak sanatı bayağı itiraf almış ben hiç itiraf yapmadım yapsam tüm itirafları yüzüne yaparım biliyorsun :A

@dizi kolik ile ilgili yazıyı en son okuyacağım :D
Bayram günü bir mesaj atacağım sana bayramda dargınlık olmaz. :A