TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

kız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil :bağır: :bağır: @MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
4a0e84dda731ff979dacb3ee8aec7043.jpg
8a578e2d66ccd9509e4ed2a7b7bf9885.jpg
Oo iyiymiş :A @mrt-06 @DarkLegenD bunun için mi izliyorsunuz la diziyi yoksa doğru söyleyin :A

@dizi kolik Esracımm maşallah sana su gibi muhteşem bir güzelliğin varmış cevaplarında bir o kadar güzel olmuş konuyu sen ve @Ahmed için girdim girmeyecektim yoksa çok güzelsin canım sorunların neyse inşAllah düzelir canım güzelliğin kadar güzel bir ömrüm olur inşAllah:D

Bu arada itirafta geçen @Çiğdem- e saldırdı tşk etseydi denmiş ben yorumumu güzelce yazdım neresinde saldırı görülmüş anlamadım benim forumda bağlanmam da katkısı olsaydı emin olun teşekkür ederdim ona ben ondan 1 yıl önce foruma kayıt oldum kendiside söyledi etkin değildim sadece pusu konusuna girip çıkıyordum o kadar ben anlatmaktan yoruldum ama anlamamakta ısrar ediyosunuz yinede son kez diyim @china_shangai abimin o güzel ablaların ablası gelmiş sözü sayesinde foruma bağlandım etkin olmaya başladım artık beni Çiğdemi sevmiyormuş gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçerseniz çok iyi olacak:D

@Ahmed emeğine sağlık güzel olmuş😉

@dizi kolik Esracımm maşallah sana su gibi muhteşem bir güzelliğin varmış cevaplarında bir o kadar güzel olmuş konuyu sen ve @Ahmed için girdim girmeyecektim yoksa çok güzelsin canım sorunların neyse inşAllah düzelir canım güzelliğin kadar güzel bir ömrüm olur inşAllah:D

Bu arada itirafta geçen @Çiğdem- e saldırdı tşk etseydi denmiş ben yorumumu güzelce yazdım neresinde saldırı görülmüş anlamadım benim forumda bağlanmam da katkısı olsaydı emin olun teşekkür ederdim ona ben ondan 1 yıl önce foruma kayıt oldum kendiside söyledi etkin değildim sadece pusu konusuna girip çıkıyordum o kadar ben anlatmaktan yoruldum ama anlamamakta ısrar ediyosunuz yinede son kez diyim @china_shangai abimin o güzel ablaların ablası gelmiş sözü sayesinde foruma bağlandım etkin olmaya başladım artık beni Çiğdemi sevmiyormuş gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçerseniz çok iyi olacak:D

@Ahmed emeğine sağlık güzel olmuş😉
Çok teşekkür ediyorum meleğim, senin kalbinin güzelliği o. :blush: İyi ki varsın. :mouth:

kız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil :bağır: :bağır: @MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
4a0e84dda731ff979dacb3ee8aec7043.jpg
8a578e2d66ccd9509e4ed2a7b7bf9885.jpg
Bu da kim ben bu ecünnüyü cebimden çıkarırım be :A

Eskiden yönetici olduğum için fazla goy goy muhabbetlerine girmiyordum ama şimdi emekli olduğum için gerek geyik muhabbeti gerekse siyaset yapıyorum. Ben yine aynı ben ama daha rahat hareket ettiğim için farklı gözüküyor olabilirim. Ama zaten reelde fazlasıyla geriliyorum biraz burada kafa dağıtmaya hakkım yok mu güzel kardeşim?

İtiraf 5

mrt-06 bu aralar fazla tuhaf değil mi? O eski mrt-06 ile şimdi ki mrt-06.. Eski hallerini çok özledim

@mrt-06 itirafın için ben açıklamamı yapmıştım o yüzden yeniden açıklama yapmayacağım. Küs değilim ben kin tutan biri de değilim hele sana hiç. 🙂

Bu hafta sokak sanatı bayağı itiraf almış ben hiç itiraf yapmadım yapsam tüm itirafları yüzüne yaparım biliyorsun :A

@dizi kolik ile ilgili yazıyı en son okuyacağım :D
İyy sen bir şey tutma zaten tuttuğun elinde kalıyor :A

Ohaa itirafları yarısı ben olmuşum 😱

İtiraf 6

Laa onu aserat yaptı. Yaşını büyütüp mühendisim diyen. Galiba ironi yapmış arkadaş :F

İtiraf 7

Laa sen kimsin benimle muhatap olmayı keseceksin. Ben varsam varsın benim için. Hadi uzaaa yaşını falan büyüt öyle gel:A
Seni dişimin kavuğuna çerez yaparım:F

İtiraf 9
Sen nasıl bi cahilsin. Bu cahillikle yaşaman imkansız. Adam benim kullanmadığım bi şarkıyı kullanıp elendi. O benim değil onun problemi ayrıca ben bile tam puan vermedim kötüydü şarkı ve ayrıca ben 5. Son hep alt sıralarda yer aldım hep eleme tehlikesi yaşadım ariana ile.
Yani hiç bir tezin olmadan benim şike yaptığımı söyleyen bi cahilden başka bi şey değilsin. :):)