TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2018-07-06 at 11.25.54 PM (1).jpeg

İtiraf 1

DarkLegenD kimi profiline koysa kendini o sanıyor. Bir kere bile o insanların hayatlarını okumamıştır adı dışında bilgisi yoktur ama onları kendisi pp yapmadan önce biz bilmiyormuşuz gibi davranmaz mı tam saçmalık. Saçmalamaya devam et. İnşallah Hiçleri falan profil resmi yapardı hiç olur forumda. Çok sıkıcı çünkü.:):)
-Anonim-

İtiraf 2
Yiğitt serhat'ı neden kıskanıyor? Bırak konu açsın adam sana batan ne ya...
-Anonim-

İtiraf 3
Çiğdem'in pek fazla samimi olmayışı geçen programdaki cevapları ile anlaşıldı. Fazla söze gerek yok bence. :X
-Anonim-

İtiraf 4
cookiesin parlak muhabbeti dışında kaliteli bir mesaj var mı gencolar? Yok yok araştırdım, bulana sürprizim vaaar!!!
-Anonim-

İtiraf 5

mrt-06 bu aralar fazla tuhaf değil mi? O eski mrt-06 ile şimdi ki mrt-06.. Eski hallerini çok özledim.
-Anonim-

İtiraf 6
Yaşını büyütüp ben mühendisim diyen sokak sanati, seni de unutmadık!
-Anonim-

İtiraf 7
sokak sanati kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor galiba? :F Şuna gereken cevabı verecek birisi yok mu şu forumda? Uzun süre önce onunla muhattap olmayı bıraktım. Taramalı makine tüfeği gibi herkese kaos saçıyor.
-Anonim-

İtiraf 8
Forumda konu kalitesi baya düştü sebebi serhatt :))) Bir de post kasması yok mu beni benden alıyor
-Anonim-

İtiraf 9
sokak sanati tüm galibiyetleri sahte oylarla kazanıyorsun. Sonra yaptığın çok doğruymuş gibi göğsünü gere gere ben yaptım oldu diyorsun. Sahte oy toplamalarla ve sahte sevinçlerle sana mutluluklar. :))))))))))))
-Anonim-

İtiraf 10
Deniz bana küstü.. Peki neden? Kendi bile bilmiyordur sanırım, kendi yaptığı anlamsız davranışın aynısını yaptığım için bana küstü.. Peki madem küsecek kadar kötü bir hareketti yaptığım sen neden aynısını yaptın? Kalp verip geri çekmek sadece sana mı özel, başkası yapınca tü kaka mı oluyor? Ayrıca ısrarla yaptığımı başka yönlere çekmeye çalışmanız da hiç olmadı. Ben yine de seni seviyorum ama.
-mrt-06-

İtiraf 11
Billy Kane sahiplidir, sahibini tanıyorsunuz. Tanıdığınız için bu itirafı anonim yapıyorum, bir daha sulanmayın...
-Anonim-

İtiraf 12
mrt-06'ın programları tek bana mı gereksiz geliyor, hep aynı kişilerin saçma muhabbetleri. post kastma yarışları, yapış yapış kokan ablacım, abicim , kardeşim muhabbetleri. forumda sevmediğin bir çok kişi var mrt-06 ve sen hala kendin gibi olamıyorsun.
-Anonim-

İtiraf 13

serhatt = cookies (Al birini vur birine))))
-Anonim-

İtiraf 14
-Kaldırıldı-

İtiraf 15
-Kaldırıldı-

İtiraf 16
Arslan Bey ve sokak sanati çok yakıştı, her karı koca tartışır canım. Evlenin, olur öyle şeyler :A
-Anonim-

İtiraf 17
-Kaldırıldı-

İtiraf 18
Harunnn60 özleniyorsun. :( Geri gelmeni bekliyorum :bhr: Senle eski sohbetlerimizi özledim. :bhr:
-Anonim-

İtiraf 19
OzaN'ın o ruhsuzluğu ve soğuk oluşu. Biraz gülümse sadece birazcık!
-Anonim-

İtiraf 20

Yiğitt'in fotoğrafına bakıp kötü şeyler düşlediğim doğrudur. :A
-Anonim-

İtiraf 21

Bu forumda ne kadar çok mağdur olan üye var.. Her gelen ben şöyle mağdur oldum bana şöyle davrandılar diyorlar. Kanıt göster deyince de ortadan kayboluyorlar. :(Kendilerini komik duruma düşüren o üyelere üzülüyorum artık. Gururunuz kalmadı mı yoksa sosyal medyada olduğu için mi bu kadar rahatsınız. :bhr:
-Anonim-

İtiraf 22
mrt-06'nın "ablacım" diye Çiğdem'in peşinde koşması... Bu kız değil mi senin yerine sokak sanati'nı savundu. Bu kız seni tercih etmedi sokak sanati'nı tercih etti. Ayıks
-Anonim-

İtiraf 23

Siz buna sokak sanati demişsiniz ama bu bildiğiniz "sokak kadını", çenesi aynı sokak kadını ağzı çünkü!
-Anonim-

İtiraf 24
Geçen hafta yaptığım itirafta Deniz'in sokak sanati'na hakaret ettiğini yazmıştım ancak kendisi konudan yalanladı. Bende bu mesajını buldum, bir insana bunu diyemezsin. Özür dinlemeni bekliyoruz.

WhatsApp Image 2018-08-17 at 2.23.09 AM.jpeg

-Anonim-

İtiraf 25
RüzgarGülü çok değişti... 4 sene önceki halini de biliyorum bana fotoğrafını atan, Ankara'ya geldiğimde buluşalım diye ısrar eden, özelden ve profilinden uzun uzun sohbetler ettiğim Mustafa gitmiş yerine soğuk, buz gibi bir insan gelmiş.. Bu denli keskin bir değişim yaşaman beni üzdü ve buradan dile getirmek istedim... Umarım reel hayatında sorunlar yoktur geçici bir durumdur bu. :)
-mrt-06-

İtiraf 26
Özlenenlerin uzakta olmadığı günler dileğiyle. ❤
-Anonim-

WhatsApp Image 2018-08-17 at 10.25.55 PM.jpeg

Bu hafta konuğumuz forumun prensesi, en çok özlenen kadın üyelerden, Hazal Kaya denince akla gelen ilk isim dizi kolik yani Esra. :Z

Ahmed:
Selam Esra'cım nasılsın? :Z Burada seni görmek çok güzel. İlk olarak kendini bize tanıt istersen. :Z

Esra: Merhaba canım. İltifatların için çok teşekkür ederim gönlü güzelim. :hearteyes: İyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. :mouth: Ben de çok özlemiştim sizleri, girecek hiç vakit bulamıyordum ayrıldığımdan beri. Bulduğum ilk boşlukta direk buraya girdim. Burada yaptığım sohbetler ve geçirdiğim zaman bana çok keyif veriyor. İsmim Esra, 23 yaşındayım İzmirliyim aslen ama Eskişehir'de yaşıyorum. Sosyoloji mezunuyum, şu anda işsizim. :T:İleride iyi bir kariyer sahibi olmak istiyorum, kendi işimi yapmayı istiyorum ama çok zor bu. Onun dışında 168 boyunda 56 kiloyum şu an. Boş zamanlarımda müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seviyorum. Bu aralarda da La Casa De Papel izlemeye başladım henüz 4 bölümünü bitirdim ama konusunu çok beğendim. Bir yandan da Black Mirror izliyorum 3. sezon bitmek üzere sanırım, film niyetine izliyorum onu da. :F

Ahmed: Seni fazla tanımıyor forum, özellikle yeni üyeler. O yüzden güzel oldu bu bilgiler. :Z Hadi özel hayattan devam edelim. :bhr:
2011'den beri üyesin ve 7 yıldır buradasın. Forumdaki aktifliğine bakarsak, özel hayatının buradaki aktifliğine çok etki etdiğini görürüz. Bu kadar dönemde hayatında çok şey değişmişdir. Neler yaşadın bu yıllar içinde, hayatında neler değişti?

Esra: Aslında çok şey yaşadım yani gerçek hayatta burada göründüğüm gibi mutlu değildim geçen senelerde özellikle, duygularımı daha yoğun yaşayan bir insandım hala öyleyim ama en azından daha mantıklı olmaya çalışıyorum. En zorlandığım yer insanların empati duygusundan yoksun olması, ben mesela bunca yıldır aslında hayatla ilgili yaşadığım bütün sorunların sebebi aslında buna dayanıyor. Saygı gösterdiğim, dinlediğim ve belki fikirlerimiz ayrı düşse bile aynı şeyi karşımdan görememem beni yıpratıyordu. Ama artık umrumda bile değil. Çok sevdiğim biri cidden beni anlayıp, dinlemiş Fikrime saygı göstermiş, göstermemiş hiç önem vermiyorum. Önemli olan insanın kendi düşünceleri. Geçmişte yakın arkadaşlarım ve iletişim kurduğum insanlarla bu çerçevede yaşadıklarım bana çok şey öğretti. Tabi güvendiğiniz insanların sizin arkanızdan konuşmaması, iş çevirmemesi yani yüzünüze gülüp arkanızdan demediğini bırakmaması çevreye karşı bir mesafe koyma eğilimi içine soksa da insanları çok iyi tanımaya çalışmamı sağlıyor artık. Genel olarak olumlu, olumsuz hayatım çok çalkantılı ve inişli çıkışlı oldu. Hepsinden de ders çıkardım çıkarmaya da devam ediyorum, şu an attığım adımları daha emin atmaya çalışıyorum bu sayede.

Ahmed: Peki şu an gelmek istediğin yerdemisin? Şu anki kendini nasıl tanımlarsın bizlere?

Esra: Kişilik olarak sanırım olmak istediğim yerde miyim? Kafa yapısı ve düşünce olarak evet ama hayat enerjisi olarak değil. Böyle o eğlenceye düşkün halimden pek eser kalmadı. Belki maddi sebeplerin verdiği şeylerden kaynaklı olabilir, belki geçmişte yaşadıklarım... Belki de büyümek artık yetişkin biri olmak da olabilir...

Ahmed: Bu kadar zamandır buradasın ama baya da ara verdin. Tüm bu araların sonunda yine buraya döndün. Demek ki seni buraya bağlayan bişeyler/birileri var. Peki forum sana ne ifade ediyor? Şu anki forumun durumu ve üyeler seni tatmin ediyor mu?

Esra: Foruma bağlayan şey sanırım tek kelimeyle samimiyet. Burada hiçkimse olmadığı biri gibi değil. Yani öyle olanlar varsa bile zamanla samimi duygularla hareket etmeye başlıyor. Dolayısıyla burada olmak, zaman geçirmek huzur veriyor. :X Genel olarak zaten aramın bozuk olduğu kimse yok yani belki dönem dönem küçük tartışmalar yaşamışızdır onlarda son derece normal şeyler ve küçük şeyler. Ben takılmıyorum hiçbir şeye. :F

Ahmed: Foruma seni sorduk, bakalım kim neler demiş. :Z

Yiğitt dedi: Aslında geldiğim zamanlar pek aramız yoktu, sohbetimiz olmamıştı. Hatta kendisini itici buluyordum, o derece soğuktuk. Son 2 yıldır baya iyiyiz, ön yargılı olmamak lazımmış. Sohbetleri çok güzel, çok dolu ve çok bilgili. Onunla konuşmaktan zevk alıyorum, baştan savma değil dolu dolu yazması da ayrı hoşuma gidiyor. Umarım uzun süre aramızda olur, forumumuzda olur. İyi ki tanımışım dediğim üyelerden, seviliyor. :bhr:

mrt-06 dedi: Esracım bu forumda en eski tanıdığım insanlardan biridir yaklaşık 5 senedir konuşuyoruz, aramızda öyle güzel bir bağ var ki bu tarif edilemeyecek kadar özel bir bağ. Hayatımda Esra'yla konuşurkenki hissettiğim rahatlık ve güven duygusu çok az kişide vardır.. En sevdiğim yanı da karşısındaki insanı gerçekten düşünmesi gerçekten söylediklerimi kafaya takıp çözüm üretmesi, doyasıya dertleşmemiz... Hep özel olarak kalacak, seviyorum kankemi.. :bhr:

xBUGRAx dedi: Foruma dönüşünden sonra eksikliğini iyice fark ettiğim biri üye oldu. Eğlenceli, saygılı, düşünceli yorumlarıyla devamlı forumda olması gerekiyor. Artık çok iyi anlaşıyoruz umarım hep mutlu olur hayatında. :bhr:

Ahmed: Şimdi ise 8 klişe sorudan oluşan kısma geçelim. :Z

1 Gerçek aşka inanır mısın? + Sevgilin var mı ve ya en son ne zaman oldu?
- Aşka inanıyorum elbette ve 4 Şubat'tan beri devam eden ciddi bir ilişkim var. :FAşk yani çok karmaşık duyguları bir arada bulunduran bir kavram. İçerisinde sevgiyi de, mutluluğu da, üzüntü de, hüznü de barındırıyor. Sevmek sevilmek herkesin istediği bir şey ama ilişkiyi devam ettiren daha önemli olan şeyler aslında düşüncelerin uyumu, saygı ve sadakat.

2 Senin için ideal erkek özellikleri nelerdir? (Hem dış hem iç özellikler)
- Bir kere feminist olması. Erkeğin ben erkeğim yaparım demeye hakkı yok, varsa kadının da ben kadınım yaparım demeye hakkı var. Onun dışında sorumluluk bilinci yüksek, kibar ve zarif olması önemli şeyler. Çevresindeki kişileri dış görünümünden veya yaşam biçiminden dolayı yargılamaması, herkesi insan olarak kabul etmesi en önemli şey. Eğlenceli olması ve eğlendirmesi ve az konuşması. Buradan kastım dedikodu yapmaması, laf kalabalığı yapmaması zira çok itici oluyor. Onun dışında bakımlı olması ve spor yapıyor olması önemli şeyler. Hayatta bir duruşu olması her konuda... Yani kısaca erdemli olmak ve iyi bir insan olmak için çabalaması diyebilirim.

3 Yapmak isteyip de yapamadığın şey? + Yapıp da pişman olduğun şey?
- Yamaç paraşütü yapmayı çok istiyorum. Henüz yapamadım, günün birinde yaparım umarım. Yapıp da pişman olduğum bir şey sanırım sigara içmek. Bırakalı 4-5 ay oluyor ama sağlık yönünden bana zarar verdi. Ne olduğunu söylemeyeyim ama buradan kamu spotu yapalım. :X Sigara içmek size ve çevrenizdekilere zarar verir!!!!

4 Hayatta olmazsa olmazların nelerdir?
- Tatlıya, çikolataya ve hamurişlerine bayılan biriyim. Yapmasını da severim yemesini de ama yiyemiyorum, bana dokunuyor artık. :F Onun dışında insanları dinlemeyi seviyorum, dertleşmeyi birilerine yardımcı olmayı seviyorum karşılık beklemeden tanımadığım biri bile olsa. Hayvanları da öyle, eskiden köpeklerden çok korkardım artık seviyorum ve onlara bazen mama alıyorum. Özellikle bu sıcak günlerde kapımızın önüne su bırakmayı ve mama alamıyorsanız dahi kendi yediğiniz yemeklerden verebilirsiniz. Bazen evdeki salam tarzı şeyleri götürüyorum mesela. Sizde yapabilirsiniz.

5 İçki / sigara kullanıyor musun?
- Alkol çok pahalı zaten içmek istesek de içemiyoruz. :F Zaten çok içen bir insan değilim özel günlerde ve özel anlarda. Sigarayı da 4-5 yıldır içen biriydim ama bıraktım Nisan'dan beri içmiyorum. :X

6 Duygularını genel olarak nasıl ifade edersin?
- Kötümser bir insandım ama artık daha pozitif bakmaya çalışıyorum. Kötümserliğin insana kattığı hiçbir şey yok çünkü. Başıma kötü bir şeyde gelse gülüyorum harbiden, eskiden ağlardım ve depresyona girerdim ve her şeyin daha berbat olacağını düşünürdüm. Bunlarda insanı yıpratıyor doğal olarak ama dediğim gibi empati çok önemli bir şey. Herkes karşısındaki kişiyi tanıyıp tanımadan direk yargılayabiliyor ama onun ne düşüneceği hakkında en ufak fikri yok...

7 Herkesin mutlaka okuması/izlemesi gerektiğini düşündüğün kitap/film?
- Kitap olarak da çok var aklımda ama Dostoyevski Ezilenler diyebilirim, biraz ağır gelebilir ama duygusunu anlarlarsa eminim çok seveceklerdir. Film ne desem bilemedim yani çok fazla var ama ne desem beğenmeyeceğim. :X Açlık Oyunları diyorum, orada yaratılan dünya gerçekten çok hoşuma gitmişti. Bilim Kurgu sevenlerin beğeneceği türden bir seri. :X

8 Şu an forumdan birisi ile buluşmak şansın olsa kimi seçerdin?
- 2011'den beri buradayım. Yani konuştuğum herkesle gerçekten görüşmeyi isterdim o yüzden tek isim vermek haksızlık olur bence. :X

Ahmed: Evet Esra'cım foruma seni sorduk, şimdi de sana forumu soralım. :Z Altdaki üyeleri yorumla. :Z
Yakamoz Asi, yatutarsa, xemrexxx, Bully, Yiğitt, denizz19, sokak sanati, mrt-06, Çiğdem- , cookies

Yakamoz-Asi:
İyi niyetli, sevecen ve mantıklı düşünmeye çalışan biri olsa dahi çok duygusal olduğunu düşündüğüm, çaktırmasa da takıntılı olduğunu düşündüğüm sevdiğim arkadaşım. :mouth: Bir dönem Kanal D'yi kurmuştuk beraber Almila, KayıpSehir ile birlikte. :X Ne günlerdi, çok uzun sürmedi o yolculuk ama onunla çok samimi sohbetler içerisinde olabiliyorum. Sağduyulu arkadaşım ve birçok konuda hemfikir düşünüyor olmamızı çok seviyorum.

yatutarsa: Emre ilk geldiği zamanlar çok eğlenceliydi tabi yaşı küçüktü sanırım o zamanlar. Ama zamanla hayat ona ne yaşattı bilemiyorum ama hayata karşı karamsar yaklaştığını seziyorum hatta sezmekten öte biliyorum. Yani yaşadıkları onu çok fazla etkiliyor bu her yönüyle belli oluyor Emre'de. Çok seviyorum ve onun hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum fakat ona tavsiyem gerçekten bu hiçbir şey kazandırmıyor. Kafaya takmak insana en büyük zararı veren şey... Eminim gün gelecek bu zamanları hatırlayıp keşke bunları bu kadar yoğun yaşamasaydım falan da diyebilirsin, hatta anlatırsan seninle konuşmaya her zaman hazırım. :mouth:

xemrexxx: Forumda neden bu kadar çok konuştuğuna anlam veremediğim çenesi düşük üye. :F Ama bir o kadar renk katıp güldürüyor seviyorum onu. Forumda olmasaydı eksikliği göze çarpacak isimlerin başında geliyor sanırım. Parlak isimleri bu kadar yakinen takip etmesi ise bazı konularda şüphelendirmiyor değil. :A

Bully: Angara bebesi, yani yüzüne baktığımda ilk gördüğüm şey o. :X Misket açıp oynayasım geliyor karşılıklı. :F Çok severim, çok sevecen, sevilesi birisi zaten. Sıcak ve samimi oluşu çok hoşuma gidiyor. Kaaan'ıımmmmm. :mouth:

Yiğitt: Yahuşukluuuu diyorum ona. :X Ama cidden öyle. :J Forumdaki Ankaralıların genetiği iyi ama Yiğit'in yediği yemek içtiği su daha ayrı bence. :F Bir ara hiç konuşmuyorduk biz, neden hala anlam veremiyorum ama aslında ne kadar sempatik, ne kadar tatlı, ne kadar gönlü zengin biriymiş. :mouth: Seviliyorsun bebeğim. :hearteyes:

Denizz19: Deniz cam gibi, yani o kadar şeffaf ve neyse olduğu gibi görünen arkadaşım. :X Onu çok seviyorum bu yönünden dolayı, sesini de aşırı beğeniyorum. Kendisi de çok tatlı, keşke gerçek hayatımda arkadaş olsaydık dediğim arkadaşlarımdan birisi yani her şeyimi paylaşabileceğim kişilerden. Kendisiyle olan çok fazla ortak yönümüz ona karşı sempatimi ve sevgimi daha da arttırıyor. :mouth: Kankeeeem. :hearteyes:

sokak sanati: Umut ruh hali en değişken üyelerden ve sinirliyse de eğlenceliyse de o an çok dolu dolu duygularını yaşayan ve bunu sonuna kadar gösteren birisi. :X Aslında Deniz gibi o da, neyse o bu yüzden seviyorum onu. Ama ağzına gelen her şeyi bu kadar rahat söyleyebilmesi, cesareti takdir-e şayan. Eğer gerçek hayatında da böyleyse çok takdir ediyorum ama fazla bela çeker bu hareket. O yüzden tatlıımm, herkülüm boşver. Sükunet en iyisidir, her konuda düşünceni söylemek zorunda değilsin bebeğim. Forumda söyle ama gerçek hayatta dikkat et en azından. :X

Çiğdem-: Çiğdem'i ilk geldiğinde bazı konulardan dolayı üzmüştüm ama her şey gelip geçiyor ve ben hatamı anlayıp ondan özür dilemiştim. O de sevecenliliğiyle kabul etmişti. Forumda beni en çok mutlu eden ve en çok eğlendiren üyelerden birisi ve hep böyle kalmasını temenni ediyorum finduğumun. :hearteyes: Onu çok seviyorum, onun temiz kalbi ve yüreği yazdığı mesajlara da yansıyor zaten. :mouth:

cookies: Ben açıkçası cookies'i bir ara ciddiye alamıyordum yani pompy gibi trol şeyler yazıyordu çünkü, hala arada yazıyor. :F Ama geçen sene ve bu sene daha çok tanıdım onu diyebilirim. Onun da zaman içerisinde kendini tanımasını ve kendisini fark etmesine sevindim. Umarım mutlu olur, biraz takıntılı sadece. Kendisini kimseyle kıyaslamasın ve nasıl mutluysa o şekilde hareket etsin. Asla kötü şeyler düşünüp özgüvensizliğe kapılmasın. 🙄

mrt-06: Onunla çok şey paylaştık aslında, kendisi her zaman manevi kardeşim, en yakın dostum gibi. Forumda çoğu kişiyle anlaşabiliyor olmasının sebebi onun bu güleç yüzü ve yakın oluşu. Hep böyle kalır umarım kankeeem. :mouth: Temiz kalbi, zengin gönlü zaten yüzüne de yansımış durumda. Çok seviyorum, her zaman yeri bende ayrı kalacak kişilerden birisi. :hearteyes:

Ahmed: En çok merak edilen kısma geldik. Hepimiz seni çok merak ediyoruz. Bizlere kendini gösterebilir misin? :Z

Esra: Utandım şimdi. :blush:
- Fotoğraflar kaldırıldı -

Ahmed: Çok teşekkürler konuk olduğun ve samimi güzel cevapların için. :Z Son olarak ne demek istersin? :bhr:

Esra: Forumda konuştuğum, konuşmadığım herkese bana kattıkları her şey için teşekkür ediyorum. Buradaki samimi ortamı oluşturan herkes iyi ki var. Seviyorum sizleri. :mouth::hearteyes:Sana da çok teşekkür ediyorum Ahmed, bu program için teklif getirmen çok hoştu ve çok güzel oldu. Seni çok seviyorum, foruma çok renk katıyorsun ve umarım hayatta mutlu olmak için istediğin her şeyi gerçekleştirebilme inancını kendine bulursun. :mouth:

Yavaş yavaş sindirerek okuyacağım. :Z Emeklerinize sağlık. @dizi kolik @Ahmed

Bu arada benim @RüzgarGülü'ne yaptığım itirafı koymamışsın ben ekliyim. :X

RüzgarGülü çok değişti... 4 sene önceki halini de biliyorum bana fotoğrafını atan, Ankara'ya geldiğimde buluşalım diye ısrar eden, özelden ve profilinden uzun uzun sohbetler ettiğim Mustafa gitmiş yerine soğuk, buz gibi bir insan gelmiş.. Bu denli keskin bir değişim yaşaman beni üzdü ve buradan dile getirmek istedim... Umarım reel hayatında sorunlar yoktur geçici bir durumdur bu. :) (mrt-06)

Yavaş yavaş sindirerek okuyacağım. :Z Emeklerinize sağlık. @dizi kolik @Ahmed

Bu arada benim @RüzgarGülü'ne yaptığım itirafı koymamışsın ben ekliyim. :X

RüzgarGülü çok değişti... 4 sene önceki halini de biliyorum bana fotoğrafını atan, Ankara'ya geldiğimde buluşalım diye ısrar eden, özelden ve profilinden uzun uzun sohbetler ettiğim Mustafa gitmiş yerine soğuk, buz gibi bir insan gelmiş.. Bu denli keskin bir değişim yaşaman beni üzdü ve buradan dile getirmek istedim... Umarım reel hayatında sorunlar yoktur geçici bir durumdur bu. :) (mrt-06)
Yok kanka ekledim, onu unutmuşum. :D

Öncelikle noktalama işaretlerini değiştirmen falan sanki anlamadım. :A Ben kimseye zorla oku demiyorum zaten her hafta takip edenleri etiketliyorum. Sevmiyorsan BAKMAYACAKSIN. Bu kadar. :)

İtiraf 12
mrt-06'ın programları tek bana mı gereksiz geliyor, hep aynı kişilerin saçma muhabbetleri. post kastma yarışları, yapış yapış kokan ablacım, abicim , kardeşim muhabbetleri. forumda sevmediğin bir çok kişi var mrt-06 ve sen hala kendin gibi olamıyorsun.
-Anonim-

İtirafların yarısı @sokak sanati'na gitmiş ve kırk yılın başı itiraf atılmış benim hakkımda, o da @sokak sanati ile bağlantılı. Kırk yılın başı atıştım biriyle, o da itirafa yansımış. :A

Konunun yarısından fazlasını göz gezdirerek geçtim, kusura bakma @Ahmad. Bu aralar üşengeçlik var üzerimde. Detaylı incelemeyeceğim ama okuduğum kadarıyla güzel. Eline sağlık. :D

Hazal Kaya fan, sosyolog @dizi kolik'e de tekrar "hoşgeldin" diyeyim. Eski üyeleri görmek mutlu ediyor beni. :)

İtiraf 2 - Sorunlu galiba, Serhat'a özelden konu açılması konusunda veya başka yerlerden yardımcı olmaya çalışan benim zaten. İşim gücüm yok konu açan birini kıskanacağım, bu itirafı yapan arkadaşın 14-18 yaş aralığında olduğu belli. :F

İtiraf 3 - Nereden anlamış arkadaş Çiğdem'in mesaj olaylarını, merak ettim doğrusu. :X

İtiraf 10 - Deniz bana da tripli, kendi yaptığı şeyi yüzüne vurduk diye bozuldu galiba. Değilim deyip konuşmaya devam edebilirdi, şahsen ben bozulmadan konuşuyorum. Alıştım artık. :X

İtiraf 20 - Yapma beybi, yanarız. :(

İtiraf 26 - RüzgarGülü hep aynıydı, insanları kendi aklıyla küçümsemeye çalışan, dikkat çekmeye çalışan ve kimsenin sevmediği bir üye. Neyse ki havası söndü, umarım kısa sürede forumu da terk eder. :)

Bu arada @sokak sanati na çok yüklenilmiş, kaos olayları tamamen eğlence amaçlı. Bunda kötü niyet aramamak lazım, artı olarak dobra birisi. Ne düşünüyorsa hakkında yüzüne söylüyor (ara sıra arkamdan salladığını duyuyorum ama olsun.:A) Ağır ithamlarda bulunmuşlar, o kadar değil bence. Bazı itiraflar da bir ağızdan çıkmış. :X

Moderatörün son düzenlenenleri:
İtirafların yarısı @sokak sanati'na gitmiş ve kırk yılın başı itiraf atılmış benim hakkımda, o da @sokak sanati ile bağlantılı. Kırk yılın başı atıştım biriyle, o da itirafa yansımış. :A

Konunun yarısından fazlasını göz gezdirerek geçtim, kusura bakma @Ahmad. Bu aralar üşengeçlik var üzerimde. Detaylı incelemeyeceğim ama okuduğum kadarıyla güzel. Eline sağlık. :D

Hazal Kaya fan, sosyolog @dizi kolik'e de tekrar "hoşgeldin" diyeyim. Eski üyeleri görmek mutlu ediyor beni. :)
Hoşbuldum, benim için de öyle kesinlikle bir dönemi beraber geçirdiğimiz tüm arkadaşları keşke burada görebilsek. :X

Ya burada @dizi kolik aynı The 100 Oktavia değil mi? :bhr: @Çiğdem- @xemrexxx

latest

Zaten görmüştüm seni geçen sene ama daha da güzelleşmişsin kanke. :love1:
kız bizm forumdaki 4 cadoloz @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @dizi kolik çarpsan @cookies parantezine alsan @serhatt lı karesini hesaplasan @denizz19 üssünü alsan yine de octavia ççıkmaz haddini bil :bağır: :bağır: @MasacRE- @Billy Kane @YiğittTT @Bully @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx şuna haddini bildirin şu derken octaviayı kastetmiyorum ona bir şey bildirilecekse ben bildiririm atacan yılanını diyorum.ss
4a0e84dda731ff979dacb3ee8aec7043.jpg
8a578e2d66ccd9509e4ed2a7b7bf9885.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Röportaj da harika olmuş, zevkle okudum. Emeğinize sağlık @dizi kolik @Ahmed :bhr:

Öncelikle benim hakkımda düşüncelerin için teşekkür ediyorum, dediğin gibi bizim aramız soğuktu. Neden o dönem konuşmuyorduk ben de bilmiyorum. Aramızda bir şey de geçmedi aslında, tamamen ön yargı olabilir. Bilemiyorum doğrusu. Şimdiki düşünceler önemli tabi. :bhr:

Ben resmini daha önce görmüştüm, pek hatırlamıyordum ama şu anki halinle de hiç karşılaşacağımı düşünmedim. Daha farklıydın gibi gelmişti. :bhr: