eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Üst üste kullanınca demek, ondan mıdır nedir. :D Başka açıklaması yok yani. :D

Mutlaka kullanmalı o şarkıyı. O hafta en azından benim gözümde şampiyon olur @mrt-06. :)
Tabi yarıştırdığın isimde önemli Seldayı @Tolstoyevski Arianayı @sokak sanati yarıştırmıştı :A

Bir de bu sezon daha güçlü :A

İlk haftayı baya iddialı açtık sürprizli bakalım yen. hafta ne olacak :A

Düşük geleni hemen gönderiyorlar çok acımasız yarışma :A :A :A
Dediğim gibi All-Star gibi sezon, kim giderse gitsin bana sürpriz olmaz :A İyi strateji yapanlar final turlarına kalacak :A

Gülben Ergen - Aşksın Sen
Söz - Müzik: Yalın
(Ergen Müzik - 2006)

Ekli dosyayı görüntüle 60963

Yalın: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen’e verdiği “Aşksın Sen” şarkısıyla ilgili olarak, “Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı” dedi.

- 2007 Gazete haberi -

Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim. :bhr:

Recap: 1.43 - 2.50

Sen de belasın. İnatla isteğimi yerine getirmiyorsun. :A

Tabi yarıştırdığın isimde önemli Seldayı @Tolstoyevski Arianayı @sokak sanati yarıştırmıştı :A

Bir de bu sezon daha güçlü :A
İsim değil aslında önemli olan, şarkı önemli. Herkese hitap eden, kulağa hoş gelen bir eser olmalı. Baktığımızda neredeyse bütün şarkıcıların şarkılarında bu vardır. :)

Gülben Ergen - Aşksın Sen
Söz - Müzik: Yalın
(Ergen Müzik - 2006)

Ekli dosyayı görüntüle 60963

Yalın: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen’e verdiği “Aşksın Sen” şarkısıyla ilgili olarak, “Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı” dedi.

- 2007 Gazete haberi -

Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim. :bhr:

Recap: 1.43 - 2.50

@Maskeli Fedai yi klibinde oynatmış bundan korkulur ayoll 😱😱😱 @Bully @sokak sanati
Güzel bilindik bir şarkı, Yalın'ın her bestesi iyidir zaten :A

@Maskeli Fedai ile bu hafta işi pişirdiniz pişirdiniz, yoksa her şey biter artık :A