Beklentileri düşürdüm yalnız, "aynı sonuç olmayacak" dedim.Beklentiyi çok yükselttin![]()
![]()
![]()
Tabi canım,yaralarına merhem olurumYamaca sararsın işte![]()
![]()
![]()
Direk tekmeyi yemedeBeklentileri düşürdüm yalnız, "aynı sonuç olmayacak" dedim.![]()
Tarza ve şarkıya göre şekilleniyor puanlar. Selda Bağcan mesela aşırı damar bir tarzı var, herkese hitap etmiyor. Ha keza Zülfü Livaneli de öyle. Ama şarkısı iyiydi. Ahmet Kaya'yı sayma, ülkenin yumuşak karnı.Direk tekmeyi yemede![]()
![]()
İlk hafta Selda Ariana Oğuzhan çok düşük kaldılar biraz ortalama şarkıyla geçebilirmişsin aslında![]()
![]()
![]()
İlk haftayı baya iddialı açtık sürprizli bakalım yen. hafta ne olacak
Mutlaka kullanacaktır çok önemli koz @mrt-06Tarza ve şarkıya göre şekilleniyor puanlar. Selda Bağcan mesela aşırı damar bir tarzı var, herkese hitap etmiyor. Ha keza Zülfü Livaneli de öyle. Ama şarkısı iyiydi. Ahmet Kaya'yı sayma, ülkenin yumuşak karnı.
İlgi görülen kısım daha çok pop müzik. Diğer alanlar biraz geri planda kalıyor. İşte bu yüzden ben de tam hitap etmiyorum. Her an, her şey olabilir yani.
Bu arada @mrt-06'ya duyurayım; "Yiğidim Aslanım"ı yarışmaya dahil ettiğin gün, benden tam puan alacaksın.
Bu hafta benim şarkımın ismide "Aşk"Gülben Ergen - Aşksın Sen
Söz - Müzik: Yalın
(Ergen Müzik - 2006)
Ekli dosyayı görüntüle 60963
Yalın: Gülben frenlerimi patlattı!
Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergene verdiği Aşksın Sen şarkısıyla ilgili olarak, Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı dedi.
- 2007 Gazete haberi -
Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim.![]()
Recap: 1.43 - 2.50
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Tehdit çukura verme kadına ver dizini bitiririm diye tehdit etti Senin oynadığın diziyi bitiririm dedi Örneği Halkın Polisini bitirdi Arianadan kaynaklıNiye senin yüzünden cnm![]()
Gülben Ergen - Aşksın Sen
(Ergen Müzik - 2006)
Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergene verdiği Aşksın Sen şarkısıyla ilgili olarak, Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı dedi.
- 2007 Gazete haberi -
Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim.![]()
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Üst üste kullanınca demek, ondan mıdır nedir.Mutlaka kullanacaktır çok önemli koz @mrt-06
Selda son sezonun finalistiydi Arianada başka sezonun finalistiydi Oğuzhan iyi popçu ama şarkısı bence düşüktü , düşük geldinmi acımıyorlar![]()
Bu hafta benim şarkımın ismide "Aşk"![]()
Gülben Ergen - Aşksın Sen
(Ergen Müzik - 2006)
- 2007 Gazete haberi -