FF Sorgu Odası-Hafta 73-Sorgudaki İsim dreamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@dreamy Ayy kimler konuk olmuş öyle hoşgeldin sorgu odasına İsmailcim seni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevindim kolay gelsin diyorum şimdilik sorularım :D
Üniversite okuyosun sanırım hangi bölüm ve hangi mesleği istiyorsun?:D
Kardeşin varmı yoksa tek çocukmusun burcun ne özelliklerini taşıyormusun :D
ve beni yeni tanıyosun ama yinede sorayım benim hakkımdaki düşüncelerin ne :D
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin:kissingheart:

Merhaba kendini kısaca tanıtır mısın? :X

Çok fazla tanımıyoruz belki birbirimizi ama ön izlenimini merak etmek açısından sorayım yine de. Bu soruyu da foruma ben kazandırdım. :A Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :X
Adım İsmail. Manisalıyım, üniversite heyecanı içindeyim. :A

Senin aktif olduğun zamanlarda ben yoktum sanırım. :A Seninle yeni yeni sohbetlerimiz oldu. İyi ki dönmüşsün verdiğin aradan. :D Yorumlarını beğenerek okuyorum. Forumdaki diğer üyelerle iletişimin de çok iyi. :D

@dreamy
Benim soru sorma alışkanlığım yok :A
Vakit bulursam cevaplara bakarım. @xBUGRAx nın konusu gibi uçarsa üşenip okumam :A
Kolay gelsin sana :D

Ayyyy her hafta aynı soruları soruyorsunuz? Ciddi misiniz?

@dreamy FTWD'ye hâlâ başlamadın, geceleri başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabiliyor musun?
Ben sormuyorum mesala :A
Şuanki avatarın güzel😉
Bir dahaki girişimde aman yine tuhaf avatarlara dönmemiş ol :A

Hoş geldin İsmail. :Z

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum olsun. :A
Hoşbulduk. :Z

Samimi birisin bunu sana söylemiştim. :D GF etkisiyle beni foruma ısındırdın, daha aktif olmamda büyük etkensin. :A Bana, her yere uyum gösterecekmişsin gibi bir izlenim veriyorsun nedense. :D Senaryolarının devamını bekliyorum. :Z GM izlemeye devam. :A

İlk üye olduğum zamanlarda Benim Albümüm'de jüri yapmıştın beni. Sonra MS'ye geçtik. :D Çok samimi ve olaylara pozitif bakan biri olduğunu düşünüyorum. :D Tilki konusunda atışmalarımızı seviyorum. :A Sana da hak veriyorum sonuçta kıskanıyor olabilirsin. :A :A
Ablam sayılırsın benim. :bhr:

MS'de bi Çeyrek Final iyi giderdi. Gerisini sonra düşünürüm. :A
Aaa teşekkürler güzel düşüncelerin için mesajların çoğu hatta hemen hemeni benim yarışmalarıma ait zaten :A :A :A

Ama sohbetlere katılmaya başladın daha aktif olursun umarım :bhr:

@dreamy
Benim soru sorma alışkanlığım yok :A
Vakit bulursam cevaplara bakarım. @xBUGRAx nın konusu gibi uçarsa üşenip okumam :A
Kolay gelsin sana :D

Ben sormuyorum mesala :A
Şuanki avatarın güzel😉
Bir dahaki girişimde aman yine tuhaf avatarlara dönmemiş ol :A
bhnd bhnd başka bir bilmiyorlar ahahahaha.

Teşekkürler, beğenmene sevindim. Sen beğendiysen tamamdır zaten.

Çok rahat uyuyorum. Unuttum bile. :Z

Peki sen bunu duyduğunda rahat uyuyabilecek misin? :A
Tamam, düzgün soru soracağım.

5 kere geçmişe gidip tarihi bir olaya tanıklık etme hakkın var. Bu geçmiş 'big bang'in gerçekleştiği an bile olabilir. Sen hangi 5 tane tarihi olayı HD şekilde izlemek isterdin?

@dreamy sorgu odasına hoşgeldin kardeşim, hayırlı olsun. :D Klasik soruyla başlayayım ben de. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A
Hoşbulduk. :D

İlk konuştuğum üyelerdensin. Normalde böyle sosyal platformlarda yaş farkı pek önemli değildir ama sana abi diyorum. :D Zamanında forum içinde bana yardımın oldu. Kanal D fanı olduğunu da yeni öğrendim bu arada. :F İyi ki geri dönmüşsün abi, döndüğüne sevindim. :Z

@dreamy Ayy kimler konuk olmuş öyle hoşgeldin sorgu odasına İsmailcim seni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevindim kolay gelsin diyorum şimdilik sorularım :D
Üniversite okuyosun sanırım hangi bölüm ve hangi mesleği istiyorsun?:D
Kardeşin varmı yoksa tek çocukmusun burcun ne özelliklerini taşıyormusun :D
ve beni yeni tanıyosun ama yinede sorayım benim hakkımdaki düşüncelerin ne :D
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin:kissingheart:

İnşallah üniversiteli olacağım bu yıl. :A

Abim var. 2 kardeşiz yani. :D Burçlarla ilgilenmiyorum pek de inanmıyorum. :A Koç burcuyum.

Evet ben de seni yeni tanıyorum abla. İyi bir yüreğe sahip olduğunu düşünüyorum, insanlara çok değer veriyorsun. :D Nickinden anladığım üzere Kurtlar Vadisi izliyordun önceden. Gelin kaynana olarak iyi ikili olduk. :Z

İnşallah üniversiteli olacağım bu yıl. :A

Abim var. 2 kardeşiz yani. :D Burçlarla ilgilenmiyorum pek de inanmıyorum. :A Koç burcuyum.

Evet ben de seni yeni tanıyorum abla. İyi bir yüreğe sahip olduğunu düşünüyorum, insanlara çok değer veriyorsun. :D Nickinden anladığım üzere Kurtlar Vadisi izliyordun önceden. Gelin kaynana olarak iyi ikili olduk. :Z

:DTeşekkür ederim ablacım üniversitede başarılar diliyorum öncelikle aa @denizz19 ile aynı burçsunuz o yüzden senle anlaştık ya evet sıkı bir vadi izleyicisiydim ordan aklıma gelerek bu ismi koymuştum kendime :D :Z:Z evet güzel gelin kaynana olduk bugünde ben soruları yanıtladım inşallah cevaplarını bulmuşumdur :F

İlk konuştuğum üyelerdensin. Normalde böyle sosyal platformlarda yaş farkı pek önemli değildir ama sana abi diyorum. :D Zamanında forum içinde bana yardımın oldu. Kanal D fanı olduğunu da yeni öğrendim bu arada. :F İyi ki geri dönmüşsün abi, döndüğüne sevindim. :Z
Niye abi diyorsun, çünkü aramızdaki samimiyetten dolayı içinden geliyor :D Bu da benim çok hoşuma gidiyor. :D İlk benle özelden konuşup kaynaştın tabii, olsun o kadar :A Başka kimseye de abi deme forumda, kıskanırım :A

Severiz Kanal D'yi yıllardır :Z

Teşekkür ederim kardeşim :bhr: :Z

BHND @dreamy çok merak ediyorum uzun zamandır yoktum çünkü aklında nasıl kalmışım acaba :D

En sevdiğin yemek içecek @dreamy :A

En sevdiğin hayvan meslek ne olmak istersin anlat işte ayoll :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...